Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Drugo poluvrijeme je nase, ide preokret
Pa ljudi dragi nama je plan igre na krilo loptu gurnuti pa centrirati do besvijesti, a najveća uzdanica za te centaršuteve nam je lijevi bek od 174 cm.
Šta očekivati od igrača koji igraju za 50-100k mjesečno. Mi ne možemo dovesti niti jednog normalnog igrača i klasu kad supaci iz uprave ne žele dati platu igraču. Kao Gyokeres će doći nama i igrati za 100k sedmično i odbiti Arsenalovih 200? O yea. Čak i ako se ovo nekim čudom okrene ovo je nepodnošljivo, mi samo u LK možemo davati golove
Šta očekivati od igrača koji igraju za 50-100k mjesečno. Mi ne možemo dovesti niti jednog normalnog igrača i klasu kad supaci iz uprave ne žele dati platu igraču. Kao Gyokeres će doći nama i igrati za 100k sedmično i odbiti Arsenalovih 200? O yea. Čak i ako se ovo nekim čudom okrene ovo je nepodnošljivo, mi samo u LK možemo davati golove
-
Majstorinho
- Kontakt:
Čak i u slučaju da izdominiramo drugo poluvrijeme nema ovdje preokreta. Nemamo takav mentalitet
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Niti imamo kvalitete u ekipi, par pojedinaca što nam igraju mogu proći ostali su prosjek ili ispod prosjeka.Majstorinho je napisao/la: ↑13 apr 2025, 15:59Čak i u slučaju da izdominiramo drugo poluvrijeme nema ovdje preokreta. Nemamo takav mentalitet
Ne znam sta je bio cilj sa mareskom,unistio je ekipu i sve sto je poketino dobro uradio pred kraj prosle sezone,dovesti sledece sezone nekog proverenog i trofejnog trenera,a ne neke slepine da se igraju trenera i sefova sa nama.
- superFrankie
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se o Pochettinu jos prica u pozitivnom kontekstu 
Ali ljudi imali dva šuta u okvir i zabili nam dva gola, kojom statistikom Sanchez ima najbolji procenat odbrana u engleskoj
Ti si budalasuperFrankie je napisao/la: ↑13 apr 2025, 15:52Samo ako ne osvojimo konferencijsku i/ili ne budemo u top 5Pereira je napisao/la: ↑13 apr 2025, 15:49A prvo ne mora ?superFrankie je napisao/la: ↑13 apr 2025, 15:34
Ovo drugo se mora desiti kako god ova sezona da zavrsi![]()
Stone hands👊
Za maresku je general.superFrankie je napisao/la: ↑13 apr 2025, 16:03Ne mogu da vjerujem da se o Pochettinu jos prica u pozitivnom kontekstu![]()
- wadethegreat
- Kontakt:
Cucurella nam je najbolji napadac jedno 3 mjeseca 
Jamesa čuvamo za revanš u KL haha
Kad vidim ljevaka u lijevo half spejsu a desnjaka na desnom nije mi dobro i Palmera cemo unistiti. Tamam da daju deset golova sad nek idu u mater
Kad vidim ljevaka u lijevo half spejsu a desnjaka na desnom nije mi dobro i Palmera cemo unistiti. Tamam da daju deset golova sad nek idu u mater
- superFrankie
- Kontakt:
Dobre general rezultate sa Amerikom ima, plus konstantno place za Spursima.ZOGLI je napisao/la: ↑13 apr 2025, 16:08Za maresku je general.superFrankie je napisao/la: ↑13 apr 2025, 16:03Ne mogu da vjerujem da se o Pochettinu jos prica u pozitivnom kontekstu![]()
Ni onaj go nismo mi dali izgleda da je autogol haha
Kad mislis da ne moze gore od Mareske,on ubaci Gusta.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Stvarno se čovjek pogubio, Madueke naš najbllji igrač danas, hajmo napolje
- Pensioner26
- Kontakt:
Evo Sanche da riješi utakmicu ali ne u našu korist.
Nkunku uspio od kako je ušao napraviti faul...
- wadethegreat
- Kontakt:
Hadalji. Jedva cekam cistku ekipe. Toliko rokova proslo a tona krsa u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.