Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Tu je McCarthy kao prvi pik. Barry vjerovatno igra posljednju sezonu u plavom dresu (ugovor istice 2017. i ne vjerujem da ce produziti) a i nije vise igrac za 30 + meceva. Tu je Osman, ali Besica (u slucaju da ne dovedu zvucnije pojacanje) vidim u ozbiljnim kombinacijama za narednu sezonu.
U 433 formaciji, ocekujem Besica kao startera, dok u 4231, pored dm (McCarthy) moguce da i pomenuti Clev dobije priliku.
U 433 formaciji, ocekujem Besica kao startera, dok u 4231, pored dm (McCarthy) moguce da i pomenuti Clev dobije priliku.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Mirallas, Barkley, Lennon (?), McC, Cleverli, tu su Barry i Naismith da ulete, a racunaj Lukakua i 4 defanzivca = 10 igraca. Ovdje Besicu ocigledno nema mjesta, koja god formacija da se igrala.
Ja jesam bio za Everton ma pocetku, al' moram priznati da je onaj Svonsi mozda bio bolje rijesenje.
Ja jesam bio za Everton ma pocetku, al' moram priznati da je onaj Svonsi mozda bio bolje rijesenje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma čovjek može pravit' rotacije kakve hoće, a pokazao je prošle sezone da mu to ne ide baš najbolje, imao je dosta nelogičnih rotacija, zato kažem da mu je Cleverly konkurencija 
Belmin6 je napisao/la:![]()
Zadnjih dana dosta se srećem sa Milom gledajući seriju, pa me sad ova Bešićeva fotka podsjeti na njega.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trener u Evertonu o Muhamedovom razvoju i ulozi u narednoj sezoni:
http://www.evertonfc.com/news/2015/06/0 ... ping-besic
http://www.evertonfc.com/news/2015/06/0 ... ping-besic
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Bešićev otac je možda i BičakčićevPivopija je napisao/la:Besicev otac lici na Bicakcica.
[youtube][/youtube]
Kakva legenda
Ni da priđu šesnaestercu !
Kakva legenda
Ni da priđu šesnaestercu !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Principatus
- Kontakt:
Veoma dobro odigrao, u prvom poluvremenu kad je otresao protivnickog igraca kao muhu. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Momčino, preko ljeta samo loptu meljati. To je ono što te koči da postaneš svjetska klasa na svojoj poziciji, jer atletiku, borbenost, čitanje igre i pravovremenost imaš vrhunsku, ali pas igra 0 bodova.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sad moze da uziva u Pringlesu 
Dobar je bio kao i uvijek za repku, ali jednu stvar mora popravit. On kao zadnj vezni ne moze da leti naprijed bez razmisljanja kod rezultata 2:1 i jos 20 ili manje minuta do kraja. Mora drzat svoju poziciju, pogotovo u ovakvoj ekipi gdje je on jedini defanzivniji od veznog pa naprijed. Ne treba stajat zakovan kao Rahimic, ali mora biti oprezniji. Bolja ekipa ce to kaznit, to jest Vels i Belgija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Gospodin odigrao gospodski!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Definitivno kapiten poslije Džeke. Kako samo galami na Džeku i Pjanića da se vrate nazad nakon propale kontre. 
Inače opet odigrao dobro, za njega je to već standard. Kao što neko reče fali mu samo da još malo poradi na pas igri i bit će veliki igrač.
Inače opet odigrao dobro, za njega je to već standard. Kao što neko reče fali mu samo da još malo poradi na pas igri i bit će veliki igrač.
Sta on ba ima da galami na koga, sve sto je Izrael sansi imao, imao je poslije njegovih gresaka. Kako bi samarcinu od mene dobio za davljenje lopte i bespotrebne driblinge, nije ga Bog stvorio za to.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
-
Nerminovic
- Kontakt:
Uvod: "Zabijaju golove širom Evrope i tresu mreže najčuvenijih vratara..."Nerminovic je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sheyi je napisao/la:Uvod: "Zabijaju golove širom Evrope i tresu mreže najčuvenijih vratara..."Nerminovic je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.