Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

marconato
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la marconato » 22 avg 2018, 22:08

spursman je napisao/la:Gledao sam Pongračića protiv Zvezde, nevjerovatan talent po meni. Brzina, tehnika, postavljanje veći talenat i od Ćalete Cara i Benkovića
Odusevljen sam kako je odigrao.. :tokralju: Mislio sam da je neki gastos...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 avg 2018, 22:14

Šta je gastos? :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 avg 2018, 22:23

SiamoNoi je napisao/la:Šta je gastos? :mrgreen:
Gastarbajter :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 22 avg 2018, 22:26

Ovaj Oršić iz Dinama, solidan mi se cini, podsjeca me malo na Pjacu dok je bio u Dinamu.
NK Široki Brijeg

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 23 avg 2018, 09:51

marconato je napisao/la:
spursman je napisao/la:Gledao sam Pongračića protiv Zvezde, nevjerovatan talent po meni. Brzina, tehnika, postavljanje veći talenat i od Ćalete Cara i Benkovića
Odusevljen sam kako je odigrao.. :tokralju: Mislio sam da je neki gastos...
pa i jeste gastos, dosao iz München 1860 a rodjen u nemackoj

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 avg 2018, 11:56

Da, ali ima primarno Hr drzavljanstvo...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 avg 2018, 12:18

Odličan video.Samo jako :kafa:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 30 avg 2018, 19:32

Luka, naklon do poda :salut: :tokralju:
NK Široki Brijeg

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 30 avg 2018, 19:35

Na ponos svakog Hrvata!
Samo jedno ime

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 30 avg 2018, 22:43

Po obicaju, na ovom portalu izostaju pozitivne vijesti kao ova iz susjedstva, za razliku od onih negativnih. Mala je mogucnost da ikada neki igrac sa ovih prostora bude najbolji igrac Europe i SP-a, osvajac LP-a itd.
Luka ovim priznanjem izbija na vrh ljestvice favorita za osvajanje titule najboljeg igraca svijeta, a bilo bi i logicno da i to osvoji ako je vec najbolji u Europi, ipak se nigdje ne igra bolji nogomet :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 avg 2018, 23:28

Neka što više ljudi zna.

Evo jednog od prije tjedan dana:
https://thesefootballtimes.co/2018/08/2 ... -homeland/
THE CONTROVERSY THAT HAS DAMAGED LUKA MODRIĆ’S REPUTATION FOR MANY IN HIS HOMELAND

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 sep 2018, 17:28

Čelava imbecilčina Drago Ćosić,idol poremecenog dijela nacije,osumnjičen za sudjelovanje u prodaji karata za SP u Rusiji na crnom tržištu.Već je izgleda popio otkaz na HRT-u,a istraga od strane FIFA-e je u punom jeku :wave:

Uhuuhuhuhuhuhu ohohohohohohoh papaaaaaajjjjjjjjjjjjjj gaaaaaaaa maaaaajmuuuuuneeeeeeeeeeeee :wave:

slika
Kakav savez,takav i komentator dupelizac :wave:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 sep 2018, 22:26

još jedan veliki i pošteni domoljub iz druge države uhvaćen s rukama u pekmezu :kafa: teslić dečec :kafa: samo što u ovome ima još hrpa njih upletenih gore do ravnatelja,ali ovo je mačji kašalj šta rade s tv pravima i koju lovu tu maknu,osnuju privatnu tvrtku, otkupi prava,dadne otkaz na htv-u i poslije im opet proda prava po masnijoj cijeni :rol: još poslije nakon par godina ili mjeseci se uredno vrate na istu televiziju :rol: najbolje da na smijuriju od htv-a vrate prasička i onu polunovinarku iz motrišta koja je ljudima zgadila novinarstvo,a sad kmeči šta je pobrala otkaz na rtl--u :rol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 sep 2018, 08:59

Seaman je napisao/la:još jedan veliki i pošteni domoljub iz druge države uhvaćen s rukama u pekmezu :kafa: teslić dečec :kafa: samo što u ovome ima još hrpa njih upletenih gore do ravnatelja,ali ovo je mačji kašalj šta rade s tv pravima i koju lovu tu maknu,osnuju privatnu tvrtku, otkupi prava,dadne otkaz na htv-u i poslije im opet proda prava po masnijoj cijeni :rol: još poslije nakon par godina ili mjeseci se uredno vrate na istu televiziju :rol: najbolje da na smijuriju od htv-a vrate prasička i onu polunovinarku iz motrišta koja je ljudima zgadila novinarstvo,a sad kmeči šta je pobrala otkaz na rtl--u :rol:
Nisam ni znao da je Tatticevka pobrala otkaz.
Loša gledanost i narušeni međuljudski odnosi čini se da su bili glavni razlozi da se vodstvo RTL Televizije zahvali Mirjani Hrgi na uređivanju i vođenju središnje informativne emisije RTL Danas.
:thumbup:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 11 sep 2018, 23:03

Ovo nije rezultat dostojan vice prvaka svijeta. Uzas i sramota...
NK Široki Brijeg

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 sep 2018, 23:08

Dalic vjerojatno proklinje zasto je potpisao ugovor i zasto nije otisao u stilu. Tek sad treba pokazati velicinu, dignuti se i napraviti neki rezultat. Ovo veceras je prvih 20 minuta izgledalo vrhunski, ja sam mislio da ce Spanjolska popiti tri komada bez po' muke, ali... Nakon prvog gola Hrvatska se raspala i cudi me kako nije pao jos koji komad.

Lovren je jako falio. Kalinic nije dostojan reprezentacije. Potreban je bolji lijevi bocni. Potreban je bolji napadac. Hrvatska ce s ovom ekipom muku muciti da se plasira na neko takmicenje. Sreca pa je tu Livakovic, Caleta-Car, Barisic, Sosa i jos da se ukaze neki spic i za godinu-dvije ce se stvoriti opet neka okosnica ekipe s kojom ce se graditi neki novi uspjeh.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 11 sep 2018, 23:29

Mislim da nakon svake smjene generacija drhtimo hocemo li ikada imati respektabilnu ekipu, sjetite se samo te zalosti kad je odlazio npr. Dado Prso :D
Mislim da je ovaj rezultat plod nedostatka velikog broja prvotimaca (Strinic, Vrsaljko, Lovren, Rebic, umirovljeni Subasic i Mandzukic), tocnije sestorica od ekipe koja je iznijela najveci dio Mundijala, a ipak nismo toliko brojcano velika nacija da bi mogli imati 15-18 igraca svjetske klase, pa da ne osjetimo nedostatak njih 5-6.
Ovo je plod gore navedenog, zatim emotivnog praznjenja nakon ogromnog uspjeha, te jednostavno nepoznavanja igraca medjusobno, pa Santini je veceras debitirao za reoku.
Signore, inace se s tobom slazem u 90% stvari, ali u tih 10% ostatka spada Kalinic :D
Mogao je bolje reagirati u nekim situacijama, ali mislim da je ipak imao samo los dan, sjeti se samo kako je branio protiv Islanda na Svjetskom prvenstvu.
Kroz narednih par godina dolazi vrijeme u kojem ce iskociti ili potonuti u reprezentativnom smislu:
Kovacic, Halilovic, Vlasic, Caleta - Car, Pjaca, Rog, Mitrovic. Po meni je idealna smjena kakva se dogodila kod Corluke. Covjek je bio stup obrane na zadnjem EP-u, ovo SP je bio prva zamjena na svojoj poziciji, i nakon toga se jednostavno pozdravi, nije se moralo njega mrcvariti, kao sto se bojim da ce se potezat za rukav Modrica i Rakitica.
Uglavnom, nemojmo previse crnjaciti, 1:0 u setovima za Spanjolsku je puno, ali ipak je bilo previse faktora koji su nam unazadili igru. Ja nestrpljivo iscekujem dvoboj s Engleskom :thumbup:

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 11 sep 2018, 23:46

Evolve je napisao/la:Ovo nije rezultat dostojan vice prvaka svijeta. Uzas i sramota...
Ali nije ni realan! Dobivali su i svjetski prvaci 7 komada doma kad je najvaznije bilo, nije nama opravdanje ali jednostavno dan kad sve negativnosti isplivaju na povrsinu a protivniku se sve moguce i nemoguce poslozi!

Preveliko je praznjenje bilo i emotivno i fizicko u Rusiji, da bi sad prakticki u samom pocetku sezone bili barem u optimalnom psihofizickom stanju. Nije rezultat morao biti tako ruzan al jbg, tako se poklopilo. Tesko je ovim "nekim" komsijama to za shvatiti. Osjetili bi to i sami na svojoj kozi da su uopce igrali prvenstvo a kamoli dosli do kraja. Jbg, razumijem i sansu da se neki izdrkavaju sad, ipak je to nekima bilo "najmucnijih" mjesec dana 2018-te.

Ne brinem ja za njih, brzo ce oni u misje rupe opet, a ako Bosna ili Srb mogu bilo kojim putem u finale neka probaju, nitko im ne brani. A mi jesmo i opet cemo biti ponosni!

I da, za one koji pitaju, "drugi set" u Zagrebu 15.11.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 sep 2018, 08:13

Hans je napisao/la: Signore, inace se s tobom slazem u 90% stvari, ali u tih 10% ostatka spada Kalinic :D
Mogao je bolje reagirati u nekim situacijama, ali mislim da je ipak imao samo los dan, sjeti se samo kako je branio protiv Islanda na Svjetskom prvenstvu.
Ma ubio me je u pojam s onim golom, ne znam sad ni kojim po redu kad ih je milijun bilo. Lopta ide s krila, leti na 6 metara, putuje tri dana, mogao je izaci na rucak, vratiti se i uhvatiti ju. Covjek ima dva metra, to su sve njegove lopte, mada se i ranije govorilo da je golman koji ostaje ja crti i da mu je to mana. Mora to popravit, pa nije to bila ostra lopta da stanes. Pa i na samom pocetku utakmice je cekao neku loptu na 14-15m i to je izgledalo strasno. Zavrsilo je dobro, ali je bilo kriticno. Trebao je istrcati i ispucati ju.

Treba njemu par velikih utakmica u kojima ce dobro istrcavati, da stekne sigurnost i bit ce dobar. Mislim da zna procjeniti loptu, ali nije siguran u sebe i zato lose reagira, ukopa se. Belgijska liga je nista za ono sta treba Hrvatska reprezentacija.

I sto se Santinija tice. Tek sad sam miran po pitanju Dinama :lol:

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 12 sep 2018, 08:26

Sve se raspalo izlaskom Vrsaljka i ulaskom Roga na beka. Treba nać alternativu za Vrsaljka a ne vodit se onom može tu uskočit Jedvaj ili Vida. Problem je što nemamo neke alternative za desnog beka, pada mi napamet jedino Tudor, Juranović i Bartolec. Ovi što spominjete mlade zaboravili ste najboljeg među njima a to je Brekalo. On već može u A selekciju, čak i u prvi sastav kad nema Rebića.
audere est facere!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []