Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

amell
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la amell » 06 maj 2010, 20:48

ee moj omerino :mrgreen: dzeko je prevazisao bayern davno i bez ulaska u njihovu svlacionicu,on je prevazisao kompletnu bundesligu u kojoj je jedan bayern "najbolji medzu najgorima" :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 maj 2010, 21:58

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 maj 2010, 21:59

amell je napisao/la:ee moj omerino :mrgreen: dzeko je prevazisao bayern davno i bez ulaska u njihovu svlacionicu,on je prevazisao kompletnu bundesligu u kojoj je jedan bayern "najbolji medzu najgorima" :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Kako neko može prevazići budućeg prvaka Evrope? slikaDo jučer je čistio kopačke po Grbavici, a sad je u rangu sa Messijem.Spustite se na zemlju pa razmislite šta pišete.Kao što reče Slaven Bilić:"Ne postoje veći klubovi od Bayerna već samo njemu ravni"
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 06 maj 2010, 22:08

FRANK RIBERY je napisao/la:
amell je napisao/la:ee moj omerino :mrgreen: dzeko je prevazisao bayern davno i bez ulaska u njihovu svlacionicu,on je prevazisao kompletnu bundesligu u kojoj je jedan bayern "najbolji medzu najgorima" :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Kako neko može prevazići budućeg prvaka Evrope? slikaDo jučer je čistio kopačke po Grbavici, a sad je u rangu sa Messijem.Spustite se na zemlju pa razmislite šta pišete.Kao što reče Slaven Bilić:"Ne postoje veći klubovi od Bayerna već samo njemu ravni"
jao jao , koje uvrede na račun ćovjeka koji je zadužio ćitavu naciju,pa kako te nije stid ???
U rangu je sa Messijem od Robbena deset puta bolji, Ribery mu do kolljen nije,Cr mu nemoze ni popusit,ono sto je bio Pele,Maradona oni su samo male mace za njeg ,jel sad ok on je najjveci najjaci i za nas BOSANCE najbolji ako ti se ne svidza umisljaj da je Olic svojom zaslugom dao 3 gola, i zamisljaj da je Olic veci od njeg a Bl mu je vrhunac karijere doke je je Dzeko s 23 godine prekuco ?? Jel sad OK mi Dzeku malo falimo koliko bi trebali, nikad se zastava Bosne nebi nasla na svim svjetskim kanalima u pozitivnom svjetlu da je Dzeko ne stavi na ramena pa ponosno podize pehar za osvojeno 1 mjesto u BL.....
P.S.
Nemoj bgti Bilića on nikad nece biti ni 10 % onog sto je DZEKO sad...!!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 maj 2010, 22:17

meni je Inter najbolji klub i nema boljeg!!!!!!!!!!!! ali kakve to sad ima veze,, o cemu vi pisete ovdje ,,, nemate li vi pametnijeg posla,, udem ovdje na forum da procitam nesto korisno i interesantno ,, a ono stalno se neko prepire i pisu gluposti,,,, Dzeko kuda ide ,, sta ce da uradi gdje ce da igra koce da ga kupi pa tu ima milion cinjenica,,, ni njemacki mediji nemaju neki potvrdeni NAZNAKA sta ce biti u stvari sa dzekom a vi ovdje vec znate tko ce igrati sanjim u napadu???????????????????? po meni sve jedan klub iz lige 4,, koji je plasiran izmedu mjesta 1 i 4 moze dovesti Dzeku ako ima pare!!!!!!!!!! sad je pitanje samo za koga bi se on odlucio???? ja bih ga volio vidjeti u interu ali to je nemoguce osim ako Murinjo ne poludi pa ga dovede!!!!!
nek je njemu sa srecom ma gdje igro da igro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-) 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 06 maj 2010, 22:19

kome je sve taj tvoj jado bilic cistio kopacke,a kome mesii i danas dan cisti cipele,i tebe i tvog bilica su izgleda pojeli poroci :mrgreen: ,mozda u njemackoj nema vecih klubova od bayrna,a u evropi kao sto rekoh bayern je samo jedan "najgori medzu najboljima",prosjecan klub kojeg je sreca i sudijske greske dovele do finala u kojem ce mu sve to biti masno naplaceno garantujem :mrgreen: pa onda naka bilic slaven daje svoje istrosene i glupe komentare a tim ih ovdje prenosi i nasmiji nas... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 maj 2010, 22:21

miky_hz je napisao/la:Tu je i Real Madrid :mrgreen:
http://www.defensacentral.com/real_madr ... -el-Madrid
nemoj real samo....iz 2 razloga.
1.navijam za barcelonu i nedo bog kad bi im jos dzekson doso pa rusili bi definitivno
2.real kako je poznato samo upropastava igrace
tako da dzeko idi u englesku i uzivaj dijamantu nas..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 maj 2010, 22:21

SemPer_fi je napisao/la:
jao jao , koje uvrede na račun ćovjeka koji je zadužio ćitavu naciju,pa kako te nije stid ???
U rangu je sa Messijem od Robbena deset puta bolji, Ribery mu do kolljen nije,Cr mu nemoze ni popusit,ono sto je bio Pele,Maradona oni su samo male mace za njeg ,jel sad ok on je najjveci najjaci i za nas BOSANCE najbolji ako ti se ne svidza umisljaj da je Olic svojom zaslugom dao 3 gola, i zamisljaj da je Olic veci od njeg a Bl mu je vrhunac karijere doke je je Dzeko s 23 godine prekuco ?? Jel sad OK mi Dzeku malo falimo koliko bi trebali, nikad se zastava Bosne nebi nasla na svim svjetskim kanalima u pozitivnom svjetlu da je Dzeko ne stavi na ramena pa ponosno podize pehar za osvojeno 1 mjesto u BL.....
P.S.
Nemoj bgti Bilića on nikad nece biti ni 10 % onog sto je DZEKO sad...!!!

Koliko si dobro shvatio moj posti govore i navodi da si me okarakterisao Hrvatom što ja nisam niti posebno simpatišem tu repku.Nigdje nisam uvredio Dzeku niti mi je to namjera, ali ljudi moji Dzeko je tek na početku karijere.Niti će neko za njega dati 40 mil eura niti će on ikad prevazići Bayern.On je nesumnjivo vanserijski igrač i moja velika želja, ali još on treba da uči da bismo ga uspoređivali sa najboljim.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 maj 2010, 22:25

amell je napisao/la:
kome je sve taj tvoj jado bilic cistio kopacke,a kome mesii i danas dan cisti cipele,i tebe i tvog bilica su izgleda pojeli poroci :mrgreen: ,mozda u njemackoj nema vecih klubova od bayrna,a u evropi kao sto rekoh bayern je samo jedan "najgori medzu najboljima",prosjecan klub kojeg je sreca i sudijske greske dovele do finala u kojem ce mu sve to biti masno naplaceno garantujem :mrgreen: pa onda naka bilic slaven daje svoje istrosene i glupe komentare a tim ih ovdje prenosi i nasmiji nas... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Najlakše je biti bukvalac !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 maj 2010, 22:26

Kako neko može prevazići budućeg prvaka Evrope? slikaDo jučer je čistio kopačke po Grbavici, a sad je u rangu sa Messijem.Spustite se na zemlju pa razmislite šta pišete.Kao što reče Slaven Bilić:"Ne postoje veći klubovi od Bayerna već samo njemu ravni"[/quote]
P.S.
Nemoj bgti Bilića on nikad nece biti ni 10 % onog sto je DZEKO sad...!!![/quote]

Koliko si dobro shvatio moj posti govore i navodi da si me okarakterisao Hrvatom što ja nisam niti posebno simpatišem tu repku.Nigdje nisam uvredio Dzeku niti mi je to namjera, ali ljudi moji Dzeko je tek na početku karijere.Niti će neko za njega dati 40 mil eura niti će on ikad prevazići Bayern.On je nesumnjivo vanserijski igrač i moja velika želja, ali još on treba da uči da bismo ga uspoređivali sa najboljim.[/quote]

nemora on nikada PREVAZICI tvoj Bajern,,,neka ga samo u sirokom luku ZAOBIDE to mi je dovoljno!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 06 maj 2010, 22:27

fakat mi nisu jasni neki likovi koji vise simpatisu olica i govore da je bolji od Dzeke
pa nije sto je Bosanac ali olic mu nije ni do kite,dokaz je i to lista strijelaca BL zadnje 2 godine

Dijamantu Bosanski samo gazi,nadam se da cu te vidjeti u Arsenalu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 maj 2010, 22:30

Hairlija je napisao/la:fakat mi nisu jasni neki likovi koji vise simpatisu olica i govore da je bolji od Dzeke
pa nije sto je Bosanac ali olic mu nije ni do kite,dokaz je i to lista strijelaca BL zadnje 2 godine

Još da budeš pametnica pa da nađeš post gdje sam ja rekao da je Olić bolji od Dzeke.Pa trenutno nijedan napadač sa prostora bivše juge nije bolji od Dzeke, ali to ne znači da je Dzeko sad najbolji igrač svijeta i da je prevazišao neke od najboljih klubova .

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 maj 2010, 22:32

ja nemogu da svatim pojedine likove na ovom furumu hallo raja da je najgori nas je i odma je najbolji znatee...sta pisete dzeko je cudo od napadaca realno kazem po meni najbolji centarfor na svijetuu ..pogledajte njegovu kretnju spretnost okretnost igru desno lijevom nogom glavom cudo jednostavno...pa svaka lopata dobra koja dodje do dzeku u sesnestercu 95%je gol..i dajte molim vas..ajte posaljite jednog drogbu u wolfsburg vidjeli bi kako bi igroo lako je davat golove kad iza sebe imas jednog lamparda maludu deka ..koga dzeko ima samo misketa koji mu moze gurnut pravu loptu...dzeko ce se pokazat sledece godine kad zavrsi u nekom velikom klubu....onda ce bit medju 3 igraca na svijetu po meni..a trenutno podvlacim po meni je najbolji centarfor na svijetu....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 06 maj 2010, 22:34

Hairlija je napisao/la:fakat mi nisu jasni neki likovi koji vise simpatisu olica i govore da je bolji od Dzeke

Još da budeš pametnica pa da nađeš post gdje sam ja rekao da je Olić bolji od Dzeke.Pa trenutno nijedan napadač sa prostora bivše juge nije bolji od Dzeke, ali to ne znači da je Dzeko sad najbolji igrač svijeta i da je prevazišao neke od najboljih klubova .
jos kad bi vidio da sam stavio neki a ne tebe onda bi bas bilo za pohvaliti
samo si se nasao,nisam ti ja kriv
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 maj 2010, 22:35

Hajd prestanite vise, malo je reci da ste dosadni vise sa tim.
Djeciji vrtic u kasne sate. :evil:

Svi prebacuju vodu na svoj mlin, niko nikoga ne shvata kako treba, stalna bespotrebna prepucavanja....
Ohanite ljudi (djeco) malo. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 06 maj 2010, 22:45

naravno da je dzeko najbolji igrac na prostorima ex yu,ali realno gledajuci onaj koji prati evropski fudbal reci ce da je dzeko sada i najbolji napadac u evropi i svjetu,mesi je isto tako najbolji ali on nije isto sto i dzeko jer nije klasicni napadac,ako uzmemo u obzir samo napad dzeko je po meni daleko najbolji na svjetu,tehnikom,brzinom,znanjem,explozivnoscu,fizickim predispzicijama itd,pa ko je to bolj od njega,drogba 32god,anelka mozda,zlatan,gomez,roney,ma dajte ba,edin je za 2 stepenice jaci od svih 8-)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 maj 2010, 22:56

Reko sam ja da na ovom forumu ne valja porediti Dzeku ni sa kim. Odmah te napdaju, kako te nije stid vrijedjati covjeka, vaki si naki, i gori. :mrgreen:
#divovi

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 06 maj 2010, 23:11

amell je napisao/la:naravno da je dzeko najbolji igrac na prostorima ex yu,ali realno gledajuci onaj koji prati evropski fudbal reci ce da je dzeko sada i najbolji napadac u evropi i svjetu,mesi je isto tako najbolji ali on nije isto sto i dzeko jer nije klasicni napadac,ako uzmemo u obzir samo napad dzeko je po meni daleko najbolji na svjetu,tehnikom,brzinom,znanjem,explozivnoscu,fizickim predispzicijama itd,pa ko je to bolj od njega,drogba 32god,anelka mozda,zlatan,gomez,roney,ma dajte ba,edin je za 2 stepenice jaci od svih 8-)
Rooney, Torres, Drogba, Villa.

Edin je jako dobar, ali ova cetvorica su onaj prvi red. Pristrasan si previse.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 maj 2010, 23:15

miralem444 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Tu je i Real Madrid :mrgreen:
http://www.defensacentral.com/real_madr ... -el-Madrid
nemoj real samo....iz 2 razloga.
1.navijam za barcelonu i nedo bog kad bi im jos dzekson doso pa rusili bi definitivno
2.real kako je poznato samo upropastava igrace
tako da dzeko idi u englesku i uzivaj dijamantu nas..
:lol: :lol: Onaj sta ima upropastava......
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 07 maj 2010, 00:09

Trasimaco je napisao/la:
amell je napisao/la:naravno da je dzeko najbolji igrac na prostorima ex yu,ali realno gledajuci onaj koji prati evropski fudbal reci ce da je dzeko sada i najbolji napadac u evropi i svjetu,mesi je isto tako najbolji ali on nije isto sto i dzeko jer nije klasicni napadac,ako uzmemo u obzir samo napad dzeko je po meni daleko najbolji na svjetu,tehnikom,brzinom,znanjem,explozivnoscu,fizickim predispzicijama itd,pa ko je to bolj od njega,drogba 32god,anelka mozda,zlatan,gomez,roney,ma dajte ba,edin je za 2 stepenice jaci od svih 8-)
Rooney, Torres, Drogba, Villa.

Edin je jako dobar, ali ova cetvorica su onaj prvi red. Pristrasan si previse.
dapace,ja nemam razlog za pristrasnost,dzeku i nevolim bas,niti wolfsburg a reprezentacija me nezanima,kakav roney,pa covjek igra u mancesteru 6god i tek ove god malo se izdvojio po kvaliteti,a ima super saigrace u poredzenju sa dzekom,i sta je to uradio on za tolike god u mancesteru kao vrhunskoj ekipi,nista,torres,pa liverpool ti je sam pokazatelj,uporedi dzekine i toresove golove i prodore kao i brzinu,i skok igru,tores mu nemoze ni na ruke politi,drogba igra dugo god sa najboljim igracimas iza sebe u veznom redu,de nabroj mi sta je to on uradio osim pokojeg gola i to je to,protiv intera ti je pokazao kvalitet,villu necu da komentarisem,razliciti su to igraci, :roll:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Majestic-12 [Bot], Normus90, Proximic, zikerrz21 i 69 gostiju.