Virtu4l je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Pa dodji onda kad budemo igrali sa Zeljom.Virtu4l je napisao/la:Jarane ja tom stadionu prilazim samo kad je dženaza.![]()
![]()
Neće vas ni Miske spasiti, spor, debeo
ko said

Virtu4l je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Pa dodji onda kad budemo igrali sa Zeljom.Virtu4l je napisao/la:Jarane ja tom stadionu prilazim samo kad je dženaza.![]()
![]()
Neće vas ni Miske spasiti, spor, debeo
Ajde ne zayebaji, znas sta su nasi mediji. Pa sjecas li se Tourea yebo ga tiVirtu4l je napisao/la:Hoće, hoće, k'o Luca Toni što je doš'o
"To sam i ja samo pročitao u medijima. Sve mi je to bilo simpatično. Imam još godinu dana ugovor u Kini. Transfer u Sarajevo je nerealan u ovom trenutku", rekao je igrač s najviše nastupa u državnom dresu.
Sabinho je napisao/la:Pa dodji onda kad budemo igrali sa Zeljom.Virtu4l je napisao/la:Jarane ja tom stadionu prilazim samo kad je dženaza.
Razgovarao sam i sa ljudima iz Beograda i razgovarao bih sa svima, koji su korektni,....
Dodaje i to, kako će uskoro doći u Sarajevo, kako bi posjetio prijatelje, a planira i dolazak u N/FSBiH, gdje će obaviti razgovor sa čelnicima Saveza.
Ja cuo da je Kramarić odbio Milan zbog Sarajeva....bagrcavi je napisao/la:Ka'e lepi Ibrak pregovarali smo, ocekujemo da ce Miske preci kod nas, bla bla bla... Kad ono Miske izjavi da nije ni razmisljao o njima. Ko tu koga laze![]()
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
U ovom innetvju spominje samo Schweinsteigera i ekipu Wolfsburga. Kaze da Schweinsteiger jos nije dostigao ''rok trajanja'' i da ce uci u svoju formu sto je dokazao na Svjetskom. I jos kaze da sumnja da Wolfsburg moze osvojiti titulu, jer je ekipa posebno sa Dzekom i Grafiteom za klasu bila bolja od ove sadasnje, ali misli da se mogu kvalifikovati za Ligu Prvaka ako konkurenti nastave kiksati.Virtu4l je napisao/la:Mene zanima o kojim klubovima iz Bundeslige je riječ.
Može li nam neko prevesti ovaj intervju,
http://video.****.de/video/misimovic- ... 0_0gp01bdd" onclick="window.open(this.href);return false;
Virtu4l je napisao/la:Nije ništa rekao povodom gostovanja Slobodi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.