AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma bit ce sudija,na na nasoj(Barcinoj) stranisenad_flamin je napisao/la:Valjda bude Bog na nasoj strani

Ko ce biti na vasoj strani, ko nece ja stvarno ne znam samo znam da nam ni Bog pomoci ne moze. Rasut cete nas.jocker92 je napisao/la:Ma bit ce sudija,na na nasoj(Barcinoj) stranisenad_flamin je napisao/la:Valjda bude Bog na nasoj strani
Evo ni mi nismo nista bolje prosli, iako to nije neki pokazatelj dajte ljudi malo optimizma 

Don't hate what you don't understand.
Kako sam spuspio velike pare na kladionici zbog Milana jos sebi nemog doc.Mogo sam sad biti hadzija 

Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
da nisi igro 2 na LazioPetko je napisao/la:Kako sam spuspio velike pare na kladionici zbog Milana jos sebi nemog doc.Mogo sam sad biti hadzija

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Ma 1 na Milance,al najgore sto sam poludio gledajuci 2. poluvrijeme jos imam traume od one stative Cassanawarden je napisao/la:da nisi igro 2 na LazioPetko je napisao/la:Kako sam spuspio velike pare na kladionici zbog Milana jos sebi nemog doc.Mogo sam sad biti hadzija

Šejtani Cazin 1999 !
ma to je sala bila ,al eto .,,. nego to sto si igro 1 na Milan pokazuje da se bas i ne znas kladitPetko je napisao/la:Ma 1 na Milance,al najgore sto sam poludio gledajuci 2. poluvrijeme jos imam traume od one stative Cassanawarden je napisao/la:da nisi igro 2 na LazioPetko je napisao/la:Kako sam spuspio velike pare na kladionici zbog Milana jos sebi nemog doc.Mogo sam sad biti hadzija

IO SONO INTERISTA
sve u svemu bitno je da su se momci vratili i da imaju taj mentalitet isto kao u pekingu protiv intera kad su se vratili. lazio je neugodna ekipa i milan ima problema sa ovom ekipom vec par sezona, bila je duga pauza, zatim dosta reprezentativaca je igralo par dana prije, time je neuigran tako da ovo i nije loše.
što je najbitnije aquilani i nocerino su dobro odigrali i mogli bi biti dobra pojačanja. žao mi taiwa i jedva čekam da vidim kakav će biti kad postigne formu.
što je najbitnije aquilani i nocerino su dobro odigrali i mogli bi biti dobra pojačanja. žao mi taiwa i jedva čekam da vidim kakav će biti kad postigne formu.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Robinho ce vjerovatno propustiti barcu, jos uvijek vuce povredu prepone, steta
a u pm. šta je sa seedorfom, on je rođen za ovakve utakmice, nigdje ga nema u najavama za sutra?
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
GOALKEEPERS - Abbiati, Amelia, Rome.
DEFENDERS - Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes.
Midfield - Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel.
Forwards - Cassano, Zlatan Ibrahimovic, Pato.
pozvani su i Taiwo i Seedrof, samo nema Robinha!!
DEFENDERS - Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes.
Midfield - Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel.
Danas Alegri valjda izjavio da ce sutra igrati Sedorfmeskalin je napisao/la:GOALKEEPERS - Abbiati, Amelia, Rome.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Cini se po svemu sudeci da cemo sutra utakmicu poceti u ovom sastavu
.................Abbiati........................
..Abate....Nesta........T.Silva......Taiwo(ako bude spreman)
.................M.V.Bommel..................
......Ambrosini................Sedorf........
....................Boateng...................
...........Ibrahimovic.....Pato............
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
a ne znam ni sma da li je bolje krenuti s jednim ili dva spica! ali mislim da princ nece irgati ovu poziciju iza napadaca jer ce ga vezanjci barce pojesti, tu ce igrati seedorf u to sam siguran 90%meho-medo je napisao/la:Cini se po svemu sudeci da cemo sutra utakmicu poceti u ovom sastavu
Ibra se ozljedio i propusta BArcu 

Milan: Ibrahimovic non parte per Barcellona
Zlatan Ibrahimović se povrijedio na današnjem treningu i najvjerovatnije neće putovati za Barcelonu. Bez Zlaje znaci.
Zlatan Ibrahimović se povrijedio na današnjem treningu i najvjerovatnije neće putovati za Barcelonu. Bez Zlaje znaci.
Don't hate what you don't understand.
Da se nije slucajno namjerno povrijediomeskalin je napisao/la:Ibra se ozljedio i propusta BArcu

scudetto je napisao/la:Da se nije slucajno namjerno povrijediomeskalin je napisao/la:Ibra se ozljedio i propusta BArcu
ako je to namjerno odradio ja bih ga odmah izbacio iz kluba
lagano 3:0 Za barcu :/ morate bit' realni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.