Je li i ovo tvoj post

Kao što sam vec pisao juce, sve informacije dobijamo na osnovu internet foruma klix, sportsport, sportnet
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Je li i ovo tvoj post
bvsic je napisao/la: ↑01 jul 2025, 21:23Kolega ti se razumijes bolje, kakva je situacija jesi li zadovoljan ovim do sadsvrakino1921 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:31
Pobjednički tim ostaje na okupu!
Aleksandar Damjanović i naredne sezone vodit će Studente s klupe!
Svoj trenerski kvalitet dokazao je u prethodne dvije sezone, kada je dva puta preuzeo Bosnu i oba puta osvojio trofeje – Kup Mirza Delibašić, koji je vraćen u Sarajevo nakon 14 godina, te historijsku titulu šampiona ABA 2 lige, prvi put u klupskoj historiji....
Bravo Dubravko
Čovjek je osvojio dva trofeja - ljudski da vodi ekipu u ABA 1 ligi
Moram ja kontra tebe pa za koga god ti budes bio
Mislim da ce u buducnost on.Dovela mu je Igokea zamjenu vecInatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 jul 2025, 12:57Jel upratio neko da li je Bryce Jones produzio Igokeom?
Ma nije onaj Lewis ni blizu zamjene za Jonesa. I ja mislim da sam naletio negdje da ce u Buducnost, ali oni na kraju produzise Yogi Ferella. Oba su primarni kreatori ne vidim kako bi mogli igrati skupa.MElloo je napisao/la: ↑02 jul 2025, 13:03Mislim da ce u buducnost on.Dovela mu je Igokea zamjenu vecInatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 jul 2025, 12:57Jel upratio neko da li je Bryce Jones produzio Igokeom?
Lijepo bi bilo da poslije svega zbog Bosne se spoje dva ljuta neprijatelja
Auuu, evo brata Personsa, moje zelje jos od prije par mjeseci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.