let3 je napisao/la:joker90 je napisao/la:
Velika je razlika.. Ovo je prvi put da neka ekipa igra u historiji 3rd leg, mi jesmo titulu cekali dugo, ali nije prva u historiji.

A sad ozb. da mi je neko reko da ce Odovic mozda otici prije Dzene ne bih mu vjerovao. Dzeno sve ide, otpusten, nasao se novi trener, bla bla, a covjek ostade. Za Odovica ce biti kobno protiv Olimpica sve osim pobjede i iskreno se nadam da ce otici, jer tek onda nastupaju problemi.
Ne znam zašto vi tjerate Dženana uopšte

ne mislim na navijace pitare, vec na upravu koja hoca da ga otjera

covjek vam donio kup i titulu nakon toliko godina. Što nije pošlo za rukom ni Varešanović, ni Musemiću, ni Joviću....pardon Husref je uzeo jednu, koliko znam, ali ranije
Odović je druga prica, mada nisam ni za njegovu smjenu. On je dobio ovaj tim, kakav je takav je. Što kaže sam Odović "volio bi i ja da imam boljeg napadaca od Kokota"
smiješno i žalosno
Ma ispisalo se na nasoj temi o tome sto je najbolje da Dzeno ode. Nije samo on zasluzan za titulu, kup i to. Puno se stvari njemu poklopilo i dosta tu ima i tuđih zasluga. Sad kad je on od pocetka trebao pripremiti ekipu, uigrati i tako to, vidi se da ne ide. Nije Dzeno ni taj kapacitet, a ni autoritet da on vodi jednog Stepanova, Benku itd. Da ne duzim, ovo je tema za neke druge stvari, a mi uhvatili ozb diskusiju. Bezveze cemo ban popiti..