Ovo mozes odmah okaciti macku o rep. Liverpool i United imaju posebno rivalstvo, mnogi ce se sjetiti transfer sage oko Heinzea recimo, i ova prica nije nista drugo do patka. Nikada necu podrzati igraca koji dres Uniteda zamijeni direktno dresom Liverpoola i obratno ma o kakvoj se igracini radilo. A i sam Liverpool sigurno nema ni najmanju namjeru bilo koga prodati Unitedu, radije ce ga dati za manje para bilo kome, kao i obratno naravno. Ja tu ne vidim nista lose stvarno, to je rivalstvo koje ide i dosta dalje od fudbalskog terena, sami gradovi ga imaju i postoje neka pravila koja se ne pisu. Mozes ici iz Citya u United i obratno, Arsenala, Chelsea... koga god, ali Liverpool i United sigurno nece direktno mijenjati igrace, u to sam siguran.sarajlija je napisao/la:Manchester United će ponuditi 25 milijuna eura za veznjaka Liverpoola Joe Allena, koji ne igra prečesto na Anfieldu., vidi sad ovo poceli smo od rivala dovodit igrace koliko je ovo pametno?
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Samo se bojim da ne bude kao Ozil kada je presao u Arsenal, svi su mislili da ce ih on sam vratiti.. Ali nije toliko pokazao koliko je potrebno. Nadam se da ce Di Maria opravdati ocekivanja nas navijaca ..
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Pa i ja ne volim da bas igrac koji igra za ljutog rivala sad predje lafo na OT, mislim bolje neka se okrene nekom drugom jer vrijeme ide ko ludo jos malo i kraj prijelaznog roka, mislim da ce mo mi do 00-00 cekat i onda dovest jos dva igraca i to bi bilo taman i to na pozicije koje nam škripe u ovom trenutku
Ali LVG molim te ko boga ne forsiraj tu formaciju idi na 4-3-3

Ali LVG molim te ko boga ne forsiraj tu formaciju idi na 4-3-3

04.10.2009 !!
Vjerujem da se iz Uniteda ne bi bunili trenere zamijeniti 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ni pod razno. Postujem Rodgersa i uvijek govorim kako je fantastican trener ali ipak vodi Liverpool, ako ide igdje bude isao nek` to ne bude Old Trafford taman se Moyes vratio.Sage je napisao/la:Vjerujem da se iz Uniteda ne bi bunili trenere zamijeniti

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pa osvojili smo trofej što nam je i bio cilj dolaskom Ezela! Ne znam šta si ti očekivao?ragazzidelsud1987 je napisao/la:Samo se bojim da ne bude kao Ozil kada je presao u Arsenal, svi su mislili da ce ih on sam vratiti.. Ali nije toliko pokazao koliko je potrebno. Nadam se da ce Di Maria opravdati ocekivanja nas navijaca ..
A.F.C. Bournemouth!
Posteno od tebe.. a drugi?Rooney88 je napisao/la:Ni pod razno. Postujem Rodgersa i uvijek govorim kako je fantastican trener ali ipak vodi Liverpool, ako ide igdje bude isao nek` to ne bude Old Trafford taman se Moyes vratio.Sage je napisao/la:Vjerujem da se iz Uniteda ne bi bunili trenere zamijeniti

Memento Mori...
Memento Mori...
Skoro sam pa siguran da svako ko voli Liverpool ili United razmislja isto.Sage je napisao/la:Posteno od tebe.. a drugi?Rooney88 je napisao/la:Ni pod razno. Postujem Rodgersa i uvijek govorim kako je fantastican trener ali ipak vodi Liverpool, ako ide igdje bude isao nek` to ne bude Old Trafford taman se Moyes vratio.Sage je napisao/la:Vjerujem da se iz Uniteda ne bi bunili trenere zamijeniti

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
@Rooney88, salim se ja 

Memento Mori...
Memento Mori...
Dos'o Perhan

- EmirSioux89
- Kontakt:
joj isti hahaha ali sila igrac vazda sam ga gotivioRajaz je napisao/la:Dos'o Perhan

Arsenal je po njegovom dolasku izgledao kao potpuno novi tim. Djelovali su tako rasterećeno i sigurno, nakon dva mjeseca bili jedni od najozbiljnijih kandidata za titulu, a onda su uslijedile povrede i desilo se šta se desilo. Nadati se da United može nešto slično ponoviti (tj. preporoditi igru) nakon Angelovog dolaska.rambo16 je napisao/la:Pa osvojili smo trofej što nam je i bio cilj dolaskom Ezela! Ne znam šta si ti očekivao?ragazzidelsud1987 je napisao/la:Samo se bojim da ne bude kao Ozil kada je presao u Arsenal, svi su mislili da ce ih on sam vratiti.. Ali nije toliko pokazao koliko je potrebno. Nadam se da ce Di Maria opravdati ocekivanja nas navijaca ..
LUHG!
bogati dragog a onakav besic 5 milki...fuj ovaj allensarajlija je napisao/la:Manchester United će ponuditi 25 milijuna eura za veznjaka Liverpoola Joe Allena, koji ne igra prečesto na Anfieldu., vidi sad ovo poceli smo od rivala dovodit igrace koliko je ovo pametno?
Pa nerealno je bilo očekivat da Arsenal sa Ezelom krene na titulu Premiershipa. Čak smo igrali iznad svojih mogućnosti jer je dolazak takvog igrača podigao atmosferu u klubu!
Angel bi trebo napravit sličan efekat u Unitedu i svakako da bi United s njim trebao da se vrati u vrh Premiershipa!
Angel bi trebo napravit sličan efekat u Unitedu i svakako da bi United s njim trebao da se vrati u vrh Premiershipa!
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Joe Allen welcome 

Kakav crni Allen, nit je igracina kakva nam treba, em igra za Liverpool.. Zadnji transfer koji su ova 2 kluba medjusobno napravila bio je 1964..
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
Jednostavno nemoguće. Pedeset godina nije bilo transfera između ova dva tima i sada da se to desi?sarajlija je napisao/la:Manchester United će ponuditi 25 milijuna eura za veznjaka Liverpoola Joe Allena, koji ne igra prečesto na Anfieldu., vidi sad ovo poceli smo od rivala dovodit igrace koliko je ovo pametno?

Iako je bilo ponuda L'poola za Heinza, čak je ova izdajica i pristala, u Unitedu to naravno nisu dozvolili i kasnije je prešao u Real Madrid. Ne vjerujte svemu što se piše.
LUHG!
-
- Kontakt:

Kako ofirno odrađeno

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Koja glupostragazzidelsud1987 je napisao/la:
Kako ofirno odrađeno

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.