Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Italia
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Italia » 02 sep 2015, 19:14

L'Avvocato je napisao/la:
Hernanes on his comments about the Calciopoli after moving to Inter: "Nobody made me say it, I just said what I felt. I thought it was a nice thing to say this but that's the past."
:damn:
:thumbup: Barem ima karakter. Drazi mi je takav igrac koji je iskren, nego da su mu agent ili neko drugi napisali recenicu sa kojom bi se izvuko tipa da ga je neko nagovorio, da je to sve izvuceno iz konteksta, i da je Juve najbolji klub. Gluposti. Rekao to i to, pa sta ? Vidal 6.6. kaze zelim biti ovdje i sljedece godine i igrati opet finale lp i onda kroz par dana ode u Bayern. Ode i on i sve one njegove recenice "juventino vero" i slicna sranja. Pun mi je k.... lazova i ulizivackih izjava samo da bi se proguro kod navijaca. Ispratio sam svaki intervju igraca koji su dosli i svaki je spomenuo LP i famoznu recenicu "navijao sam za Juve, steta sto nisu pobjedili". Ma da, sigurno ste svi navijali za Juve, moš mislit :roll:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 02 sep 2015, 22:16

svaka ti je zlatna.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 02 sep 2015, 23:19

[youtube][/youtube]

Lijepo govore i jedan i drugi.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 sep 2015, 00:10

Allegri objašnjava kako ih je našamaro prošle sezone :D . A Benitez priča kako su ga iz Uniteda zeznuli :D

slika
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 sep 2015, 00:32

Ma reko im da želi dovesti Ryana Babela u Real.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 03 sep 2015, 16:19

Pastore:"Juventus me kontaktirao ali PSG nije imao namjeru da me proda a i ja nisam imao namjeru da odem iz PSG-a."
Sto ti je ljubav prema klubu...hoce ostati u PSG-u a nece da predje u redove finaliste LP
slika
Allegri:"Hernanes? Srecan sam zbog njegovog dolaska jer je on igrac sa vaznim tehnickim kvalitetama. Hernanes ce pripremiti dosta golova. Mislim da ce on i Lemina biti dobri. Lemina je odlican mladic. Tim ce vas oduseviti. Vidjet cete da cemo se popetiti na tabeli. Nismo imali dobar start ali imamo vremena da se oporavimo. Pogba? Nikada nisam strahovao da ce Pogba otici i drago mi je sto ce ostati kod nas jer je on sampion."
GdS se pita zasto NE?

slika
Buffon:"Ovakvi izazovi me stimuliraju. Lijepo je, jako je lijepo zapoceti novi ciklus. Promjene su dobre, donose motivaciju. Izazovi vam pomazu da se ne ubijete od dosade. Kada je rijec o ponovnom pronalazenju sebe, ja uzivam u tome. Uvijek volim iskoraciti naprijed ispred kompliciranih ciljeva."
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 sep 2015, 16:30

Vidim Milan/Inter dogovorili prijateljske utakmice, mislim da je i Allegri trebao u ovoj pauzi dogovoriti neku prijateljsku sa niželigašem, da se malo ovi novi koji su ostali uklope, jeste da je malo igrača na raspolaganju, ali ima Primavera. Premalo smo utakmica odigrali, a i kasno smo krenuli sa pripremama, mislim da smo i zadnji krenuli od svih klubova.

Ali najjača je ovo izjava Marotte za Hamšika, kaže bilo 10 puta pričao sa De Laurentisom, a da niko od novinara nije provalio :mrgreen:

FC Ljuta Krajina

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 03 sep 2015, 16:36

Danas je 44. rodjendan Monteru :cool:

Andrea Agnelli proslog novembra:"Moj najdrazi igrac? Obicno igram u odbrani i rekao bih da je to Chiellini, prije su to bili Gentile i Montero."
Montero u intervju - u koji je dao proslog novembra:"Ja i Ciro smo uvijek bili cimeri, provodili smo sate pokusavajuci da skontamo kako da markiramo protivnike. Bangsbo, Danac koji je radio sa Lippiem uvijek nam je pustao snimke koje smo Ciro i ja uvijek gledati pokusavajuci da se poboljsamo. Kada smo odlazili u tim kamp mi smo htjeli samo razgovarati o fudbalu. Sada igraci zele da koriste svoje telefone i igraju igrica"
slika
Juve deseta najskuplja ekipa u Europi iza Reala, Citya, Uniteda, PSGa, Chelsea, Barce, L'pool, Bayerna, Arsenala
Davide Torchia za Radio Kiss Kiss:"Istina je, Sarri je imao zasluge u Ruganijevom sazrijevanju. U posljednje dvije godine ga ja naucio kako da igra na svojoj poziciji i da inteligentno primijeni svoj talenat.On je prihvatio to jako brzo zato sto je otvoren za nove stvari. Medjutim mi nikada nismo bili sluzbeno kontaktirani od strane Napolia koji je razgovarao sa Juventusom prvo. Iz kluba su mi rekli da vjeruju u momka i ako neko iz odbrane pokupi povredu onda on moze da se izbori za mjesto. Rekli su mi da ga nece prodati nikome i ja moram reci da su oni odrzali rijec."

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 sep 2015, 17:05

Padovan je napisao/la:Vidim Milan/Inter dogovorili prijateljske utakmice, mislim da je i Allegri trebao u ovoj pauzi dogovoriti neku prijateljsku sa niželigašem
Nel pomeriggio test con la Cheraschese.
slika
slika
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 sep 2015, 17:24, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 sep 2015, 17:06

Principino doktore :salut:

Pigna Montero najjači sin crno-bijele boje ikad :kafa: Kako sam volio njegove crvene kartone. Kad ga dobije zna se zbog čega je crveni, imam osjećaj da su mu sudije mogle davati duple dobijao bi ih redovno. Gigant.
★★★

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 03 sep 2015, 17:19

@IlPrincipino, svaka cast za ove postove.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 sep 2015, 17:29

slika
:salut:

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 sep 2015, 17:40

slika

:mrgreen:
★★★

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 03 sep 2015, 17:43

L'Avvocato je napisao/la:Principino doktore :salut:

Pigna Montero najjači sin crno-bijele boje ikad :kafa: Kako sam volio njegove crvene kartone. Kad ga dobije zna se zbog čega je crveni, imam osjećaj da su mu sudije mogle davati duple dobijao bi ih redovno. Gigant.
+1
Montero je meni jedan od najdrazih igraca svih vremena. Ratnik na kvadrat!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 sep 2015, 19:44

Gledam Aze - Cro, Mandzukic taraba. Niko me ne moze uvjeriti da je on toliko bolji npr od Matrija, da kosta 15-20 miliona vise. (A znam ga dok je jos igrao u NK Zagrebu).
Don't believe the hype.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 sep 2015, 19:48

A to što su Modrić, Rakitić i Kovačić poput Padoina? Čovjek gine, to što su svi indisponirani je drugi par cipela, imao je 2 poluprilike, ali nije bilo snage u sutu. Previse se kritikuje ovdje, a bit ce prvi strijelac ekipe, u to ne sumnjam, trofej je vec donio svojim golom, malo kredita momku koji je svugdje ostavljao trag.

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 sep 2015, 20:03

Brutalno los u svim utakmicama nakon superkupa, a i tu je dao gol sa dva metra kad je sam ostao. Brzo ce njega Alvaro zakucati na klupu. ;)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 sep 2015, 20:06

Mandzukic je tokom karijere imao vise srece nego znanja i to je fakt.U Bayernu je stekao reputaciju,a u tom istom Bayernu bi i Matri dao 20+ golova u jednoj sezoni.Pa Gomez je hladno isao 35+.Mandzo je borben i dobar u igri glavom,to je sve.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 03 sep 2015, 21:15

Ne slazem se dakako. To kako igra do sada je odraz cijele ekipe koja igra na nivou Del Nerievog Juventusa. A proslost, njegov CV dovoljno govori, kakva sreca i bakraci.
Naravno da ce Morata u prvu i to je idealna kopija, ali Mandzo ce reci svoje i te kako ove sezone, a pogotovo sada kada imamo tu Hernanesa i sjajne krilne pozicije.

3-1 u pripremnoj, gol Dybale i Morate uz kako pisu dobru partiju Lemine na registi i Hernanesa na 3/4 te odlicnog Sandra. Asamoah igrao 20 min.

Agent Lemine kaze da Marsej nije htio da ga proda, ali da je on odlucio da ode, pogotovo nakon sto je otisao Bielsa, takodjer, opcija je obavezna iako tako ne pise ni na zvanicnom sajtu, rijec je kako kaze o obavezi, a posudba je samo zbog nacina placanja. Veli da su u dva navrata dolazili nasi da ga gledaju u prvenstvu.

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 sep 2015, 23:12

@Pogba :thumbup: za info.

Gledao sam danas Hrvatsku najviše zbog Mandže i očigledno da je on totalno van forme, jednostvano izgleda mlitavo, iako on uvijek fajter i bori se do zadnje minute, i zbog toga je veoma zahvalan igrač, ali vrijeme je za klupu, Morata i Dybala trebaju od prve minute protiv Chieva.

A možda Lemina prekuca kao Vidal pa stavi Allegrija na slatke muke, sjetimo se kako Conte promjeni formaciju nakon Vidalovi nastupa na početku sezone :D

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.