L'Avvocato je napisao/la:Hernanes on his comments about the Calciopoli after moving to Inter: "Nobody made me say it, I just said what I felt. I thought it was a nice thing to say this but that's the past."

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
L'Avvocato je napisao/la:Hernanes on his comments about the Calciopoli after moving to Inter: "Nobody made me say it, I just said what I felt. I thought it was a nice thing to say this but that's the past."
Sto ti je ljubav prema klubu...hoce ostati u PSG-u a nece da predje u redove finaliste LPPastore:"Juventus me kontaktirao ali PSG nije imao namjeru da me proda a i ja nisam imao namjeru da odem iz PSG-a."
GdS se pita zasto NE?Allegri:"Hernanes? Srecan sam zbog njegovog dolaska jer je on igrac sa vaznim tehnickim kvalitetama. Hernanes ce pripremiti dosta golova. Mislim da ce on i Lemina biti dobri. Lemina je odlican mladic. Tim ce vas oduseviti. Vidjet cete da cemo se popetiti na tabeli. Nismo imali dobar start ali imamo vremena da se oporavimo. Pogba? Nikada nisam strahovao da ce Pogba otici i drago mi je sto ce ostati kod nas jer je on sampion."
Buffon:"Ovakvi izazovi me stimuliraju. Lijepo je, jako je lijepo zapoceti novi ciklus. Promjene su dobre, donose motivaciju. Izazovi vam pomazu da se ne ubijete od dosade. Kada je rijec o ponovnom pronalazenju sebe, ja uzivam u tome. Uvijek volim iskoraciti naprijed ispred kompliciranih ciljeva."
Andrea Agnelli proslog novembra:"Moj najdrazi igrac? Obicno igram u odbrani i rekao bih da je to Chiellini, prije su to bili Gentile i Montero."
Montero u intervju - u koji je dao proslog novembra:"Ja i Ciro smo uvijek bili cimeri, provodili smo sate pokusavajuci da skontamo kako da markiramo protivnike. Bangsbo, Danac koji je radio sa Lippiem uvijek nam je pustao snimke koje smo Ciro i ja uvijek gledati pokusavajuci da se poboljsamo. Kada smo odlazili u tim kamp mi smo htjeli samo razgovarati o fudbalu. Sada igraci zele da koriste svoje telefone i igraju igrica"
Juve deseta najskuplja ekipa u Europi iza Reala, Citya, Uniteda, PSGa, Chelsea, Barce, L'pool, Bayerna, Arsenala
Davide Torchia za Radio Kiss Kiss:"Istina je, Sarri je imao zasluge u Ruganijevom sazrijevanju. U posljednje dvije godine ga ja naucio kako da igra na svojoj poziciji i da inteligentno primijeni svoj talenat.On je prihvatio to jako brzo zato sto je otvoren za nove stvari. Medjutim mi nikada nismo bili sluzbeno kontaktirani od strane Napolia koji je razgovarao sa Juventusom prvo. Iz kluba su mi rekli da vjeruju u momka i ako neko iz odbrane pokupi povredu onda on moze da se izbori za mjesto. Rekli su mi da ga nece prodati nikome i ja moram reci da su oni odrzali rijec."
Padovan je napisao/la:Vidim Milan/Inter dogovorili prijateljske utakmice, mislim da je i Allegri trebao u ovoj pauzi dogovoriti neku prijateljsku sa niželigašem
Nel pomeriggio test con la Cheraschese.
+1L'Avvocato je napisao/la:Principino doktore![]()
Pigna Montero najjači sin crno-bijele boje ikadKako sam volio njegove crvene kartone. Kad ga dobije zna se zbog čega je crveni, imam osjećaj da su mu sudije mogle davati duple dobijao bi ih redovno. Gigant.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.