Koja glupostragazzidelsud1987 je napisao/la:
Kako ofirno odrađeno

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Koja glupostragazzidelsud1987 je napisao/la:
Kako ofirno odrađeno
A ne mozes ovo nikako napravitiragazzidelsud1987 je napisao/la:
Kako ofirno odrađeno
U tome i jeste fazon moj paranoja. Levati koji ovo prave su samo pola problema, drugi dio su ljudi koji se upecaju na ovaj idiotluk, e njih mije vec zao.MrParanoic je napisao/la:molim da se prestane citirat i ova slika kacit jedna ispod druge ogadi mi se dan koji vam je k......
nivo predskolskih ustanova,ustvari takvim mozgom nebi dogurao ni do obdanista,ove slike su mi dodatno sivilo na sva desavanja poslije sinosnje tekme,ali kolege valjalo je i ovo smislit hahaha boze sacuvaj...Rooney88 je napisao/la:U tome i jeste fazon moj paranoja. Levati koji ovo prave su samo pola problema, drugi dio su ljudi koji se upecaju na ovaj idiotluk, e njih mije vec zao.MrParanoic je napisao/la:molim da se prestane citirat i ova slika kacit jedna ispod druge ogadi mi se dan koji vam je k......
But senior figures at United have confirmed today that Rojo will not be available for the fixture and is now waiting for his application to be rubber-stamped in time for the Premier League trip to Burnley on Saturday.
Alan Smith iz Leeds Uniteda u Manchester Unitedsarajlija je napisao/la:Pa i ja ne volim da bas igrac koji igra za ljutog rivala sad predje lafo na OT:
Gore sam napisao da su Unitedu svi rivali veliki rivali, iz njihovih redova najbolji igraci su za mene uvijek dobrodosli ali je prica sa Liverpoolom dosta posebna i drugacija, tu nek` se transferi direktni zaobilaze u sto sirem luku. Leeds je tu doduse jako blizu LFC-a ali...Dex je napisao/la:Alan Smith iz Leeds Uniteda u Manchester Unitedsarajlija je napisao/la:Pa i ja ne volim da bas igrac koji igra za ljutog rivala sad predje lafo na OT:
sarajlija je napisao/la:Manchester United će ponuditi 25 milijuna eura za veznjaka Liverpoola Joe Allena, koji ne igra prečesto na Anfieldu., vidi sad ovo poceli smo od rivala dovodit igrace koliko je ovo pametno?
Ovo mi je fakin anblivbl :S Ne znam kako ce to uticati na formu!Devi1 je napisao/la:U septembru, oktobru i novembru igramo samo 10 utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.