Bas je jeftin.IlCapitano je napisao/la:SportBild: Wolfsburg paid €42m for Draxler.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bas je jeftin.IlCapitano je napisao/la:SportBild: Wolfsburg paid €42m for Draxler.
Oh! Ponovo Mandzo u prvih 11 :SPogba je napisao/la:Davids ne stari.
Morata izgleda propusta Chievo zbog temperature.![]()
Ne igra nikako lik, peh.
Koliko je Lotto pravio ljepse dresove. Al' jbg, keš je keš.Andrej je napisao/la:
Ovo se moze gledati na dva nacina,prvi je da ovako cesto pominje Dybalu jer zeli tih 8 mil bonusa od ucinka i nastupa a drugi da je lik zapravo u pravu. Sumnjam da neko od nas ovde ne zeli uigrani napad Morata-Dybala.“Juventus mora vjerovati u Dybalu, Allegri mora vjerovati u njega. Srce me zaboljelo kad sam vidio da prve dvije prvenstvene utakmice počinje sa klupe. Bio sam začuđen i pitao sam sebe zašto su ga kupili”, rekao je Zamparini i dodao:
“Poslao sam Marotti poruku u kojoj sam napisao da će Juventus opet postati dominantan ako upari Dybalu i Moratu. Ova dvojica mogu uništiti bilo koju odbranu i grijeh je upropaštavati ih pretjeranim taktičkim dužnostima. Ako to radite onda gubite pola od onoga što oni mogu uraditi.”
Nebitno iz kojeg razloga fin potez, tamo će biti uz Aubameyanga vjerovatno biti glavni igrač, a Gabon je domaćin CAF-a 2017, tako da su se već kvalifikovali za istiPogba je napisao/la:Lemina odlučio da nastupa za Gabon, a ne Francusku na internacionalnom nivou.
Ne znam koliko je pametno, ali je išao srcem vjerovatno, gubit ćemo ga za kup Afrike, ali ne vjerujem da Gabon može igrati ozbiljne role.
Morata spreman za Chievo.
Jos da nam savez plati odstetu od minimum pola milijardeSissoko je napisao/la:Eto nakon 4 skudeta i finansijski plus, odlicno.
Koliko ja znam Marotta je i zvanično proglašen krivim, i odluka je definitivna. Stvarno znate biti smiješni sa tom pričom kako sta oštećeni i kako vas se treba isplatiti, sami se borite protiv čitavog svijeta balblablabla....akisarajevo92 je napisao/la:Jos da nam savez plati odstetu od minimum pola milijardeSissoko je napisao/la:Eto nakon 4 skudeta i finansijski plus, odlicno.
Marotta je kriv sigurnoInterista02 je napisao/la:
Koliko ja znam Marotta je i zvanično proglašen krivim, i odluka je definitivna. Stvarno znate biti smiješni sa tom pričom kako sta oštećeni i kako vas se treba isplatiti, sami se borite protiv čitavog svijeta balblablabla....
Pomirite sa sudbinom, jedno za sva vremena zatvorite tu temu,i krenite dalje. Bolje vam je ne spominjati vlastitu sramotu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.