FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Oni koji su neprecizno pomislili da bi se rješavanjem "slučaja Tan" (bilo kojim ishodom) mogao smanjiti intenzitet prizemnog prepucavanja, ispali su jako naivni. Naprotiv, u narednom periodu očekuje se još žešća VBR paljba prizemnih komentara od strane osoba koje smatraju da je jedini način reakcije na prizeman komentar - još prizemniji komentar.
Tačno.soe je napisao/la:Nije tacno da se sve utakmice do kraja moraju pobjediti za titulu niti se borimo sa Barselonom za istu,trofeji su realna stvar da ne kazem imperativ u ovom trenutku.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Najjednostavnije riješenje je dobiti sve utakmice do kraja, onda ne razmišljaš o drugima, i da li će ti se rezultati poklopiti ili ne.soe je napisao/la:Nije tacno da se sve utakmice do kraja moraju pobjediti za titulu niti se borimo sa Barselonom za istu,trofeji su realna stvar da ne kazem imperativ u ovom trenutku.
Ali ne treba nam to biti imperativ sad, idemo lagano, odraditi dobro pripreme, eventualno malo pojačati ekipu, neke igrače poslati na posudbe (nekim se možda zahvaliti). I utakmicu po utakmicu.
Novac ne garantuje uspjeh i trofeje.
Što se tiče ove utakmice sa Partizanom; prije par godina na Sport klubu sam gledao pripremne utakmice Zvezde i Partizana u Turskoj, pa ako neko dođe do neke informacije da bi pomenuti kanal možda i ovu našu mogao prenositi nek nas obraduje.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
SreTan blagTan svoj braci koja slave

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
@hilmo objasnio najbolje.A nisam upratio to za Partizan, ima li nekih novih vijesti ili se i dalje uzdamo u Avazov sport

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- SarajlijaTM
Nisam bas upratio sve komsije, a vi se ovdje bezze prcate svi djuture tako da mi se ne cita
IMA LI GDJE VIDEO SNIMAK TANA DANAS? SAD GLEDAM NA TV, SAMO KUSTURICA I SELIMOVIC NA KLIXU?
Hvala
IMA LI GDJE VIDEO SNIMAK TANA DANAS? SAD GLEDAM NA TV, SAMO KUSTURICA I SELIMOVIC NA KLIXU?
Hvala
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nema nije on ni dolazio.SarajlijaTM je napisao/la:Nisam bas upratio sve komsije, a vi se ovdje bezze prcate svi djuture tako da mi se ne cita
Hvala
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Evolution87
- Kontakt:
potvrdjena je utakmica sa PartizanomShanks je napisao/la:@hilmo objasnio najbolje.A nisam upratio to za Partizan, ima li nekih novih vijesti ili se i dalje uzdamo u Avazov sport![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ima ovdjeShanks je napisao/la:@hilmo objasnio najbolje.A nisam upratio to za Partizan, ima li nekih novih vijesti ili se i dalje uzdamo u Avazov sport![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrakovi ... iji/120826" onclick="window.open(this.href);return false;
- SarajlijaTM
Sarajlijice, ozb pitam, nisam ja od ovog djecijeg prepucavanja, a evo mi i jedan pitar pita za snimak kakav?
- Evolution87
- Kontakt:
pa nije ni dolazio, sta tu nije jasnoSarajlijaTM je napisao/la:Sarajlijice, ozb pitam, nisam ja od ovog djecijeg prepucavanja, a evo mi i jedan pitar pita za snimak kakav?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- SarajlijaTM
???
Iskreno, mnogo toga, kako djeluje sa klixovog clanka od jutros, koji su btw svi prepisali, da je tu bilo neko potpisivanje, press, itd.
Vidim i vi slavite, jbt sta drugo ocekivati?
Iskreno, mnogo toga, kako djeluje sa klixovog clanka od jutros, koji su btw svi prepisali, da je tu bilo neko potpisivanje, press, itd.
Vidim i vi slavite, jbt sta drugo ocekivati?
Je, Tan potpisao, ali kući. Faksom poslano.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- SarajlijaTM
Hvala na odgovoru @vb
Sad citam komentar, na portalu,od jednog vaseg, oplakah,citiram:
"Ovaj brko mi djeluje kao jos jedan koji je kupio vijecnicu
. "
Stariji ce skontati fazon
Haj' zdra'o komsije
Sretno
Sad citam komentar, na portalu,od jednog vaseg, oplakah,citiram:
"Ovaj brko mi djeluje kao jos jedan koji je kupio vijecnicu

Stariji ce skontati fazon
Haj' zdra'o komsije
Sretno
Ma taj Tan je predsjednik kućnog savjeta koji sve mora sam. Nema jadan saradnike koji će završavati poslove koje on naloži

Maloprije sam pisao na temi FK Zeljeznicar sad cu kod vas volim bh nogomet i drago mi je... iskreno drago mi je sto konacno imamo klub koji ima mogucnost nesto napraviti u evropi.. Medjutim sjetite se one stare " ko visoko leti nisko pada" ismijavate Amara sto pece cevape dokaz po momo da mu je stalo na svaki nacin i da je covjek normalan kao i svako drugi iz naroda a ne neki azijski milijarder koji moze imati sve( nisu svi te srece) ... Mislim postujem uspjeh medjutim previse se uzdizete JOS NISTA NIJE POTPISANO , SARAJEVO JE PROMJENILO STATUT CIME OTVARA MOGUCNOST DA TAN INVESTIRA STO CE ON I UCINITI KAO STO JE I REKAO AKO UPRAVA ODRADIO SVOJ DIO POSLA I UCINILA JE. AL JOS NISTA NIJE POTPISANO... zato ohladite da nebude na kraju uuu sta nam uradi onaj kosooki...
Izvini, na čemu si ti?Buba00 je napisao/la:Maloprije sam pisao na temi FK Zeljeznicar sad cu kod vas volim bh nogomet i drago mi je... iskreno drago mi je sto konacno imamo klub koji ima mogucnost nesto napraviti u evropi.. Medjutim sjetite se one stare " ko visoko leti nisko pada" ismijavate Amara sto pece cevape dokaz po momo da mu je stalo na svaki nacin i da je covjek normalan kao i svako drugi iz naroda a ne neki azijski milijarder koji moze imati sve( nisu svi te srece) ... Mislim postujem uspjeh medjutim previse se uzdizete JOS NISTA NIJE POTPISANO , SARAJEVO JE PROMJENILO STATUT CIME OTVARA MOGUCNOST DA TAN INVESTIRA STO CE ON I UCINITI KAO STO JE I REKAO AKO UPRAVA ODRADIO SVOJ DIO POSLA I UCINILA JE. AL JOS NISTA NIJE POTPISANO... zato ohladite da nebude na kraju uuu sta nam uradi onaj kosooki...
4.10.2009.
-
- Kontakt:
nepametujte previse,,,Tan nije jos potpisao ugovor,,,,jer nije kompletirana dokumentiacija,,tj,,fali dio dokumentacije iz porezne koji su zavrsili svoj posao ali nisu jos posalli dokumente,,to ce biti ucinjeno u narednih par dana,,do nove godine sigurno,,i ugoovor ce ubrzo biti poptpisan,,u klubu su vec dva dana,,tehnicki direktor cardifa i jedan povjerioc iz malezije,,,a vi pokvarenjaci koji samo pametujete,,prestanite vise,,,
I jos jedna stvar,,,volio bi da mi se javi,,stalni posjetilac zelje,,, na ovom nasem forumu,,koji mi je prije 20ak dana rekao da iznosim netacne informacije i da je nemoguce kupiti upravljacku strukturu kluba,,,ako je ovdje neka se javi,,znam da je vise na nasoj temi nego na svojoj,,mada ga i razumijem,
,eto,,volio bi sada da cujem njegov komentar,,jer je sam rekao da poznaje pravnu strukturu u drzavi,,,toliko od mene

I jos jedna stvar,,,volio bi da mi se javi,,stalni posjetilac zelje,,, na ovom nasem forumu,,koji mi je prije 20ak dana rekao da iznosim netacne informacije i da je nemoguce kupiti upravljacku strukturu kluba,,,ako je ovdje neka se javi,,znam da je vise na nasoj temi nego na svojoj,,mada ga i razumijem,

PL BH-1 javi sefarukzidane je napisao/la:nepametujte previse,,,Tan nije jos potpisao ugovor,,,,jer nije kompletirana dokumentiacija,,tj,,fali dio dokumentacije iz porezne koji su zavrsili svoj posao ali nisu jos posalli dokumente,,to ce biti ucinjeno u narednih par dana,,do nove godine sigurno,,i ugoovor ce ubrzo biti poptpisan,,u klubu su vec dva dana,,tehnicki direktor cardifa i jedan povjerioc iz malezije,,,a vi pokvarenjaci koji samo pametujete,,prestanite vise,,,
I jos jedna stvar,,,volio bi da mi se javi,,stalni posjetilac zelje,,, na ovom nasem forumu,,koji mi je prije 20ak dana rekao da iznosim netacne informacije i da je nemoguce kupiti upravljacku strukturu kluba,,,ako je ovdje neka se javi,,znam da je vise na nasoj temi nego na svojoj,,mada ga i razumijem,![]()
![]()
![]()
,eto,,volio bi sada da cujem njegov komentar,,jer je sam rekao da poznaje pravnu strukturu u drzavi,,,toliko od mene
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.