Diaby i Bellerin odlični
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Joj dimnjačara 
Diaby i Bellerin odlični
Diaby i Bellerin odlični
El ganers el Džeki la ilahiiii ganers ganersbega_afc je napisao/la:la ilahiiiiii....ve strim ve stopa....la ilahiiiiianell je napisao/la:Yebo te sunce i net kakav stream meni trza
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ve tekhuzuhu diabi la illahiiiii ve nesruhuuuuu tealaa allahhhhhhhhanell je napisao/la:El ganers el Džeki la ilahiiii ganers ganersbega_afc je napisao/la:la ilahiiiiii....ve strim ve stopa....la ilahiiiiianell je napisao/la:Yebo te sunce i net kakav stream meni trza![]()
ve diabi el hafizi de rozicki semiul azizi....la ilahi ubili nas u prvom poluvremenu....anell je napisao/la:El ganers el Džeki la ilahiiii ganers ganersbega_afc je napisao/la:la ilahiiiiii....ve strim ve stopa....la ilahiiiiianell je napisao/la:Yebo te sunce i net kakav stream meni trza![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Stvarno loša igra u prvom pol. ja bi ubacio El-Oxa umjesto El-Podolskog, i El-Cazorlu umjesto El-Rosickog
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Objasniti Sanchezu težinu ovog kupa i sve će bit OK.
ne pamtim veće radilice na terenu
ne pamtim veće radilice na terenu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma nije toliko ni losa igra koliko je Sautempton odigro odlicno...Podolski standardno Kasperski, i imo je priliku za 2-2 i to nelosu, al ne zabi...Nadam se da se Diabi nece stic povrijedit do kraja...Odbrana je skroz prelosa, momci igraju po prvi put zajedno neku utakmicu, neuigrano nazad do bola....Probat izvuc ovo u drugom dijelu...molim Boga samo da prodje sve bez povreda...
Zaboravio sam dodat, Zoel je neposteno zapostavljen, jedan od boljih na terenu i kad god ima loptu, znas da ce odradit nesto s njom, strasno dobro otvara prostor za beka svojim utrcavanjima u sredinu....
Cuj Kembel el dzihad kostarika

Zaboravio sam dodat, Zoel je neposteno zapostavljen, jedan od boljih na terenu i kad god ima loptu, znas da ce odradit nesto s njom, strasno dobro otvara prostor za beka svojim utrcavanjima u sredinu....
Nije nesto ni bitan kup i jos je Arsenal dobio zahuktali Southampton. Mislim da u ovom momentu nije moglo puno gore od njih. Ljudi prosle godine prijatno iznenadili a ove bi mogli jos prijatnije da iznenade.
Definitivno tekma kad trebas odmoriti nekoga pred derbi i onda dobijes ove ludake koji igraju fantasticno.
Peh j*bes ga ali svakako treba pokusati uzeti ovo u drugom.
Definitivno tekma kad trebas odmoriti nekoga pred derbi i onda dobijes ove ludake koji igraju fantasticno.
Peh j*bes ga ali svakako treba pokusati uzeti ovo u drugom.
Ja Allah dobra millelah igra s'otona.
Felhade eul odbrana lekel podbacila lahtia ali to je i očekivano la hadma jer prvi musah meezda igraju zajedno.
Sallah jusuf Podolski ponovo bihaden nevidljiv.
Satahun nadam vela hatar se da ćemo kurahar felebim ovo do jekun kraja mindu hašahkiru uzeti.
Amin.
Felhade eul odbrana lekel podbacila lahtia ali to je i očekivano la hadma jer prvi musah meezda igraju zajedno.
Sallah jusuf Podolski ponovo bihaden nevidljiv.
Satahun nadam vela hatar se da ćemo kurahar felebim ovo do jekun kraja mindu hašahkiru uzeti.
Amin.
Ovaj Aleksis je na nekom dopu, nije humano koliko dugo lik moze drzat puni trk i kakav presing radi....
Ve dzemila kuraaaaaaa, ooooooooooooooo, ve tadic la ilahiiiiiiiii, dzemila tik tak

Ve dzemila kuraaaaaaa, ooooooooooooooo, ve tadic la ilahiiiiiiiii, dzemila tik tak
- QUARTERBACK
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa svršiooooooo jeeee kad je ospina uhvatio
ne vjerujeeeeem el kempel vertefat rabil ve abil mubarat ahahahahahaha

A DAJJJJJJ

ne vjerujeeeeem el kempel vertefat rabil ve abil mubarat ahahahahahaha
A DAJJJJJJ
Bellerin se boji ubacit u 16,svaki puta čeka nekog da doda ili ko mlakonja neki nabije prvog njihovog igrača
Dzeki dzeki dzeki ve aleksis selamun alejk ve bolt....

ospina je kita ko i poljska dvorska luda :oops:još mu je minus visina,**** te u glavu voajer i tvoj odabir golmana
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma pusi **** viseSeaman je napisao/la:ospina je kita ko i poljska dvorska luda :oops:još mu je minus visina,**** te u glavu voajer i tvoj odabir golmana
Ospina

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.