FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 18 feb 2010, 11:45

Rece paja_patak i osta ziv :D

Van Buyten van stroja protiv Nurnberga, mada nije iskljuceno da ce i protiv HSV pauzirati.
Eto prilike Badstuberu da se vrati na mjesto stopera. Mali Contento mi se sinoc dopao, moglo bi nesto biti od njega. I njemu prilika da odigra utakmicu-dvije na mjestu lijevog beka.
Vom Jäger zum Gejagten

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 18 feb 2010, 12:02

Mislim i sve sam više siguran da smo bez riberija jači nego sa njim to je suština,Olić mora igrati od početka
pa do neke 70 minute,štoperski par nam je katastrofa,imamo sredinu i napad po imenima među najačom u evropi
samo treba posložit,bojimj se zaista da riberi guši i milera i gomeza i još samo dvije stvari ,roben trenutno
prvi igrač bajerna i mislim da ćemo se do firence posložit i da ćemo ih dobit 3:1...pozdrav.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 feb 2010, 12:04

Ocito je da nismo navikli da igramo protiv ekipa kakva je Fiorentina. Na pocetku su krenuli zestoko, a na kraju su se povukli u sesnesterac i branili svoj gol. U napadu nismo imali rjesenja, sve dok nije usao Olic.

Mislim da smo pobijedili nezasluzeno, ali smo ipak pobijedili.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 feb 2010, 12:28

pametniji popusta vazda bilo. zivite u nadi da ste bolji bili isto ko sto ja ziivim u nadi da cemo proci macester.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 feb 2010, 15:37

U revansu trebamo povest i Fiorentina ce past, bice im teze igrat i oni sada moraju dati taj 1 pogodak koji bi ih odveo u 1/4 finale sto ce biti tesko s obzirom da mi znamo odradit dobru kontru i zabit gol. Ali mi je smijesno kad neko od ovih forumasa ocjenjuje Bayernovu igru na osnovu sudijske greske u kojim igraci ni trunka nisu bili krivi, sta je trebao Klose uradit, reci mozda sudiji jes bio offsajd zasto ga nisi svirao :lol: :lol:

Mozda u 1 pol. nismo briljirali, ali zato smo u 2. bili bolji, vise se htjelo od strane Bayernovih igraca sto je rezultiralo i 2 pogotkom koji je postignut iz offsajda. Jbg vec ako ovaj celonja nije vidio trebao je pomocni al gotovo je sad, bilo pa proslo idemo dalje.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 18 feb 2010, 15:55

Evo šta ja Galonja izjavio poslije meča:
Pobjednički pogodak postignut je iz zaleđa, priznao je trener Bayernove momčadi Louis van Gaal u osvrtu na 2:1 pobjedu njegove momčadi protiv Fiorentine u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Gol koji je u 89. minuti postigao Miroslav Klose na asistenciju hrvatskog reprezentativca Ivice Olića velika je pogreška norveškog suca Toma Henninga Øvrebøa i njegovih pomoćnika, što je priznao i nizozemski stručnjak bavarske momčadi. Ipak, njegove će riječi malo utješiti Fiorentinu koja je na uzvrat mogla s više obećavajućih 1:1.

"Postigli smo dva pogotka od kojih je jedan bio iz debelog zaleđa. Moderan nogomet ne može se suditi bez pomoći video-tehnologije. Sudac i njegovi pomoćnici ne mogu sve vidjeti, govorim to već deset godina", kaže Van Gaal i zaključuje:

"Mi smo tako kažnjeni protiv Bordeauxa, sada se to dogodilo momčadi protiv koje smo igrali. To je nogomet, ali treba javno reći da suci ne mogu sve sami. Njima treba pomoć. "

Nakon poraza od Bordeauxa na Allianz Areni (3. studenoga bilo je 2:0 u igranju po skupinama) Van Gaal je kritizirao suce zbog nesviranja jedanaesterca u korist njegove momčadi kod početnog rezultata. Žalio se na igranje rukom gostujućeg igrača u kaznenom prostoru francuskog sastava
Sent from my Philips Smart TV.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 feb 2010, 16:04

Normalno da uefa nece uvoditi tu modernu tehnologiju jer njima odgovara da se ovi previdi desavaju "namjerno" u korist takozvanih velikih timova u vaznim utakmicama.

Kada ste vidjeli da recimo sudije drasticno pogrijeshe kontra velikana u vaznim utakmicama?

Zato liga shampiona i sve pod okriljem uefe, fuj!
nema potpisa

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 feb 2010, 16:28

Očigledno je da su skandinavske sudije zadužene za odrađivanje prljavog posla. Ovrebo je već bio kreator jednog skandala, a sinoć je bila "samo" u pitaju krađa. Prvo prestrogo dosuđen crveni Gobbiju, pa onda i ofsajd iz kojeg je pao gol. Fiorentina sinoć vrlo dobra, Bayern dosta loš, sve u svemu remi bi bio realan. Ostaje da se vidi šta će se desiti na Franchiju. Prema onome što se sinoć vidjelo, Fiorentina ima finu priliku da poslije 30 godina dođe do četvrtfinala u KŠ/LŠ.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 18 feb 2010, 16:30

bitno je da je bayern nastavio kontinuitet pobjeda,,idemo sada da pobjedimo u gostima kod Nurnberga,a bayer ce da kiksa u Bremenu 100% i napokon da sjednemo na vrh tabele do kraja sezone,,a sto se Fiorentine tice,,,staces desava se,, i barcelona je prosla u finale LP na uzasan nacin istog sudije (ako on to ikako i jeste) ostecen celzi pa sta nikom nista to je nogomet,,fino kaze Van Gal trebaju biti pomocne kamere kod kojih ce sudje imati uvid u ovakve situacije na licu mjesta ,,;) ;) :)
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2010, 17:04

paja_patak je napisao/la:ali kako je ovaj kvaziklub pokrao sinoc fiorentinu onaj drugi gol arsenalu je smijesan za sve ovo, pa ne mogu da vjerujem lik u ofsajdu metar i po ni glavni ni pomocni ne vide, crveni karton smijsan ono je zuti u vrh glave pa nije u lice isao nego u tijelo a robben dajver se odma za lice uhvatio a nije ga ni dohvatio...ne volim ove zabare ali kako su ih sinoc pokrali to je cudo...
Kvaziklub nije nosio pistaljku.Zali se upravi vodovoda i UEFI.Koja forsira ove nazovi sudije.
Da je kojim slucajem bila ista prica za Arsenal i da su oni postigli takav gol koji su vec prije i davali nebi ni rijeci spomenuo.Nije da branim Bajern ili cak onda i Barcelonu.Ali kad milioni ljudi gledaju te utakmice svako se normalan upita.Koji ce onda klinac sudija uopste na terenu.
Ono za ofsajd nije slucajna greska jer sa pet metara ne vidjeti igraca koji je dva metra duboko u ofsajdu.
I Sasa Matic bi ih naruzio,sta uradise :shock: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 18 feb 2010, 17:08

mislim da Fiorentina nije namjerno ostecena............vise je ono sudijska nesposobnost ...........mislim da ima mnogo boljih nacina da se jedna ekipa osteti, a da to ne izgleda onako ocigledno...............mozda grijesim

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2010, 17:15

PIRKE33 je napisao/la:mislim da Fiorentina nije namjerno ostecena............vise je ono sudijska nesposobnost ...........mislim da ima mnogo boljih nacina da se jedna ekipa osteti, a da to ne izgleda onako ocigledno...............mozda grijesim
Pa treba stvarno biti nesposoban i onako odsuditi.Nena Fahreta bi imala manje gresaka garant. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 feb 2010, 17:16

paja_patak je napisao/la:ali kako je ovaj kvaziklub pokrao sinoc fiorentinu onaj drugi gol arsenalu je smijesan za sve ovo, pa ne mogu da vjerujem lik u ofsajdu metar i po ni glavni ni pomocni ne vide, crveni karton smijsan ono je zuti u vrh glave pa nije u lice isao nego u tijelo a robben dajver se odma za lice uhvatio a nije ga ni dohvatio...ne volim ove zabare ali kako su ih sinoc pokrali to je cudo...
Namjestena utakmica.
Ovrebo i pomocnici dobili po Audija i po nekoliko mobilnih telefona raznorazne marke od sponzora Bayerna. :D :D

Mi smo pobijedili, a kako to se ne pise. Rezultat je taj koji se pamti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 18 feb 2010, 17:58

Bajern KRADE !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 feb 2010, 17:59

Normala je napisao/la:Bajern KRADE !
Cuj, sta to krade??
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 feb 2010, 18:01

Normala je napisao/la:Bajern KRADE !
Odgovor daje tvoj account. ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 18 feb 2010, 18:02

@omerbalavac
mozes ti i bolje.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 feb 2010, 18:11

Normala je napisao/la:@omerbalavac
mozes ti i bolje.
Nema potrebe.
Dovoljno je dobar odgovor. ;)

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 18 feb 2010, 18:21

omerbavarac je napisao/la:
Namjestena utakmica.
Ovrebo i pomocnici dobili po Audija i po nekoliko mobilnih telefona raznorazne marke od sponzora Bayerna. :D :D

ne bi reko da se samo rezultat pamti. henrijeva ruka ce se uvijek pamtiti. zatim kad je chelsea pokraden. Lako bi se i ova utamica mogla pamtiti po necem drugom a ne rezultat

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 feb 2010, 18:30

damirko je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
Namjestena utakmica.

ne bi reko da se samo rezultat pamti. henrijeva ruka ce se uvijek pamtiti. zatim kad je chelsea pokraden. Lako bi se i ova utamica mogla pamtiti po necem drugom a ne rezultat
Pamti se i Maradonina ruka, zar ne?
Ova utakmica nije u toj fazi takmicenja da bi bila toliko bitna. Francuzi su pobijedili u barazu, Chelsea je pokraden u polufinalu. Ovo je tek osmina finala, a uostalom ima i jos jedna utakmica za popravak, dok u ovim prethodnim nije bilo mogucnosti. Mozda se bas i nece dugo pamtiti. ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.