Ova tema kao da privlači najgore na forumu i služi bas rijetko za normalnu diskusiju

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

1. Nije individualni sport.

Pogledao sam i ja dosta utakmica Den u zadnjij par godina i ima nesto fishy u vezi sa slobodnim bacanjima u zadnjih par utakmica.TheChief je napisao/la: ↑05 apr 2021, 14:37Pregledao sam dosta utakmica Denvera ove kao i proslih sezona i zato ovo pisem.
Broj od 5 slobodnih po utakmici za Jokica je sasvim odgovarajuci.
On spada u grupu igraca koji igraju "elegantno" i taj nacin igre je "nepovoljan" za broj slobodnih bacanja. Ima jos dosta igraca koji jednostavno ne mogu imati veliki broj slobodnih bacanja zbog svog nacina igre.
Ove situacije gdje je on trebao dobiti slobodno bacanje (a nije) mozes naci za svakog igraca, a posebno za igrace koji su ofanzivno potentni kao Nikola.
Isto sam pitao i prije drugog forumasa.Hajde mi navedi igrace koje imaju vise slobodnih po utakmici od Jokica a da tako ne bi trebalo biti.

Ovo nas nimalo ne iznenađuje.

Ni blizu butleru od prosle godine,da ne idem dalje u proslost.Pored dva najbolja sutera i jagodic kuridja bi licio na igraca.

Ne lupaj gluposti

Pa razlog je jasan, zato sto se nisu pokazali u playoffu. Imaju sansu ove sezone da idu u deep run i pokazu da su ozbiljni. Ko sto mnogi govore, RS je jedno a playoff je sasvim druga prica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.