You re missing the point!
Ama znam ja da to nije tvoja poenta samo ćeš vjerovatno naletiti na takvo nešto, vjeruj mi.
To iz iskustva?
Moderator/ica: insider
Vjerovatno bi ti poslala svog buraza da nastavis vezu sa njim.Steph je napisao/la:Jok, samo zamišljam šta bi se desilo da neko upadne na moj account i počne čitati razgovore s nekim bivšim a ja inače ništa ne brišem.
Doduše, stavio sam onu zaštitu sms kodom pa ne bi trebao niko upasti.
Potpis, uradio jednom bivsoj i nisam bio dobar par dana kakvog sam se sranja nacitao, nisam mogao vjerovati da je to ona ista osoba koja je bila sa mnomMarsal je napisao/la:Ako ne želiš da se razočaraš u život, "jarane" i sve vrste djevojaka nemoj nikad provaljivat nekom fb.
ma mozda je i bolje tako, da se razbije predstava o njenom/njegovom "idealizmu"MrShadow je napisao/la:Potpis, uradio jednom bivsoj i nisam bio dobar par dana kakvog sam se sranja nacitao, nisam mogao vjerovati da je to ona ista osoba koja je bila sa mnomMarsal je napisao/la:Ako ne želiš da se razočaraš u život, "jarane" i sve vrste djevojaka nemoj nikad provaljivat nekom fb.

je*la vas crna misao, sad me proganja da provalim u profile određenih ljudi, da se istraumiramplavetniloo je napisao/la:ma mozda je i bolje tako, da se razbije predstava o njenom/njegovom "idealizmu"MrShadow je napisao/la:Potpis, uradio jednom bivsoj i nisam bio dobar par dana kakvog sam se sranja nacitao, nisam mogao vjerovati da je to ona ista osoba koja je bila sa mnomMarsal je napisao/la:Ako ne želiš da se razočaraš u život, "jarane" i sve vrste djevojaka nemoj nikad provaljivat nekom fb.
Boze me sacuvaj ovih turbo bula, pravim skromnim bulama svaka castSheyi je napisao/la:Evo jedna predramazanska, inshallah, aferim djevojčiluko.
Steta pokri se, a bila je dobra prije dok je nosala suknjice, haljinicee...
U mene u gradu ima 3-4 slučaja tako svašta su radile i na kraju se pokrile , ja se traumio kad sam vidio ovu jednu pokrivenu :SSheyi je napisao/la:Evo jedna predramazanska, inshallah, aferim djevojčiluko.
Civa je napisao/la:U mene u gradu ima 3-4 slučaja tako svašta su radile i na kraju se pokrile , ja se traumio kad sam vidio ovu jednu pokrivenu :SSheyi je napisao/la:Evo jedna predramazanska, inshallah, aferim djevojčiluko.
Baš je fina i sa maramom
Ima slučajeva i da nastave činiti, samo im ovo bude paravan...Neutral je napisao/la:Civa je napisao/la:U mene u gradu ima 3-4 slučaja tako svašta su radile i na kraju se pokrile , ja se traumio kad sam vidio ovu jednu pokrivenu :SSheyi je napisao/la:Evo jedna predramazanska, inshallah, aferim djevojčiluko.
Baš je fina i sa maramom
Pa ako je ostala pokrivena šta fali ? Ljudski je griješiti, a poslije toga pokajati se ako to isto nećeš činiti. Ko smo to mi da sudimo o nekome
Meni je pomalo smiješno da neka koja je do juče' jela spermu na kašiku odjednom dođe tobe al' hajd' ima svega na planeti pa i toga.Neutral je napisao/la:Pa ako je ostala pokrivena šta fali ? Ljudski je griješiti, a poslije toga pokajati se ako to isto nećeš činiti. Ko smo to mi da sudimo o nekome
dođe ona meni mog tobeSteph je napisao/la:Meni je pomalo smiješno da neka koja je do juče' jela spermu na kašiku odjednom dođe tobe al' hajd' ima svega na planeti pa i toga.Neutral je napisao/la:Pa ako je ostala pokrivena šta fali ? Ljudski je griješiti, a poslije toga pokajati se ako to isto nećeš činiti. Ko smo to mi da sudimo o nekome
Ma ima drug svega, nemoj da te išta šokira.Neutral je napisao/la:Koliko puta sam pročitao do sada na ovom forumu "Kako sam bio glup šta sam sve radio"![]()
Ljudski je griješiti, no ako je to paravan onda sam šokiran.
iVar je napisao/la:dođe ona meni mog tobeSteph je napisao/la:Meni je pomalo smiješno da neka koja je do juče' jela spermu na kašiku odjednom dođe tobe al' hajd' ima svega na planeti pa i toga.Neutral je napisao/la:Pa ako je ostala pokrivena šta fali ? Ljudski je griješiti, a poslije toga pokajati se ako to isto nećeš činiti. Ko smo to mi da sudimo o nekomenije radnju zatvorila samo se primirila
Nekim ne dođe nikada, ko će ih ba? Prošle sito i rešeto, poflautale sve i svašta i neko da ih ženi? Za takve postoje mačke.neo je napisao/la:Dodje vrijeme za udaju
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 5 gostiju.