Sjecas se price za Skaljica kako je pobjega sa Amarovih priprema iz Fojnice, rijecima nisam ja niciji rob.arbitraža je napisao/la:Ovaj broj 15 je Markić. Prinudno je igrao na desnom boku. Vrlo rado bi ga mijenjao za Đurića. On baš treba ovoj ekipi. Ne znam njegov status u Zrinjskom. Vidim ne igra baš previše, ali evo mog poziva da ga vrate ako ikako mogu.Mancini je napisao/la:Naša 15-tka danas izgubljena ali šta će čovjeka nije išlo ali je danas svašta prolazilo preko njegove strane.Danas se vidjelo,barem je to moje mišljenje,da ovoj ekipi fali Škaljić i Đurić bez obzira kako su i zbog čega otišli ali baš fale.
Što se tiče Škaljića, daleko mu kuća od naše. Tvorić koji se prepao čim mu je Husref najavio da se mora oznojiti za mjesto u ekipi. Sada ne igra, dužan je vratiti pare i neka uživa. Fuj.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne sjećam se tog fojničkog događaja
, ali mi sada ima logike. Čovjek je pokazao da mu mozak nije jača strana. Imao je strašan ugovor na još godinu ili godinu i po, pa bar taj period je mogao dobro živjeti.
Mislim da sada baš uživa, bez plate, ugovornih rata, a presudom još ostao dužan Olimpicu. Jadničko jedan.
Mislim da sada baš uživa, bez plate, ugovornih rata, a presudom još ostao dužan Olimpicu. Jadničko jedan.
Ima li istine da kreću neki radovi na Otoci ili opet Nijazovci nešto mutite? Priča se da možda nećete na Otoci igrati neke naredne utakmice.
Jedan je i samo jedini OLIMPIC-SARAJEVO-pozdrav iz Australijeirh je napisao/la:Ima li istine da kreću neki radovi na Otoci ili opet Nijazovci nešto mutite? Priča se da možda nećete na Otoci igrati neke naredne utakmice.
Kolko tamo naplaćuju taksisti pabizo ? Jesu li lopovi ko ovdje ? 
DRUG NEBI TI PUNCA
Bolan pa ja vamo radim kao pica-majstor,,,,,,,,,,bagrcavi je napisao/la:Kolko tamo naplaćuju taksisti pabizo ? Jesu li lopovi ko ovdje ?
Svaka čast, jel i raznosiš pice ili samo majstorišeš oko njih ?pabizo je napisao/la:Bolan pa ja vamo radim kao pica-majstor,,,,,,,,,,bagrcavi je napisao/la:Kolko tamo naplaćuju taksisti pabizo ? Jesu li lopovi ko ovdje ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Da hoće bar kakav semafor postaviti, malo kasnio na početku, nisam vidio pogodak Borca i na kraju mislio da je Olimpic pobjedio.irh je napisao/la:Ima li istine da kreću neki radovi na Otoci ili opet Nijazovci nešto mutite? Priča se da možda nećete na Otoci igrati neke naredne utakmice.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
CARZel je napisao/la:Da hoće bar kakav semafor postaviti, malo kasnio na početku, nisam vidio pogodak Borca i na kraju mislio da je Olimpic pobjedio.irh je napisao/la:Ima li istine da kreću neki radovi na Otoci ili opet Nijazovci nešto mutite? Priča se da možda nećete na Otoci igrati neke naredne utakmice.
Bravo Vukovi moji. Rutinski.
Čestitke igračima i stručnom štabu na velikoj pobjedi danas.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Lijepo to ide. Nema nikakve dileme. Glatko do pobjede, bez Regoje, Bašića i Kapića.
Najveći dobitak sezone je definitivno ovaj mali Islamagić. Sad baš nađoh da još nije napunio 19 godina, a igra kao veliki
Najveći dobitak sezone je definitivno ovaj mali Islamagić. Sad baš nađoh da još nije napunio 19 godina, a igra kao veliki
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Cestitke Olimpicu. Nadam se da cete izboriti evropu ove godine.. 
Izborlili bi i prošle da politika nije radila.
Ima li išta od tog sudskog postupka o kojem je Nijaz pričao ? Valjda će dobiti keša što nisu igrali potpuno neopravdano Evropu.
Ima li išta od tog sudskog postupka o kojem je Nijaz pričao ? Valjda će dobiti keša što nisu igrali potpuno neopravdano Evropu.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Reci ti meni nesto, ukoliko vi izborite evropu, da li postoji ikakva mogucnost da se stadion Otoka sredi za UEFA takmicenja? (Koliko sam ja vidio, potrebno je samo podici istok malo, natkriti ti ga, kao i zapad, i postaviti reflektore...Neutral je napisao/la:Izborlili bi i prošle da politika nije radila.
Koliko ja znam Olimpic je za eventualna evropska takmičenja prijavio Zenicu, jer na Koševo se ne bi vjerovatno moglo (Željo i Sarajevo), a Otoka, ne vjerujem da će se ići daleko da se stvaraju evropski uslovi.
Nisam ti ja ni blizu navijača Olimpica, samo neko ne voli nepravdu.
Imam simpatije prema ekipama koji rade kvalitetno i to je to.
Neutral je napisao/la:Nisam ti ja ni blizu navijača Olimpica, samo neko ne voli nepravdu.
Svaka ti čast za to, bez obzira za koga navijaš.
olimpic i ako bi mozda igrom i izborio europu bice zrtva radi necijih ciljeva da svi budu zadovoljni i da se ispostuje kljuc koji vlada godinama,steta i ako je olimpic trn u oku vecini u BIH zbog svog prvog covjeka ,mozda s razlogom mozda ne ,ne bi da ulazim u to ali kad je olimpic ostencen nema ko da progovori o tome u odnosu na druge klubove, i jednostvno je klub zapostavljen i medijski,sa srecom
Hvala ti paša-ja sam daleko u Australiji i ja sam u početku imao simpatije ali sam poslije zagotivio i VOLIM OLIMPIC DO GROBA i zato ČESTITKE NOGOMETAŠIMA I ST.ŠTABU na pobjedi.Neutral je napisao/la:Nisam ti ja ni blizu navijača Olimpica, samo neko ne voli nepravdu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.