Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Pa ovaj Aleksic nema pojma.

Izdržati, to je temelj vrline!
Ovog PP cu sanjati veceras, pa 26 poena

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ma smijesni su, kojim trikovima su oni dobili Tursku 
SAMO ČELIK !
I opet trojka Popovića, četvrta
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Svasta.... Pisi propalo. Nadati se pobjedi protiv Spanije.. 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovi Crnogorci nam se sami nude gube lopte ko na traci,ali ovi nasi bazen ne mogu pogodit
Edit:13 razlike sad ce nas unistit
Edit:13 razlike sad ce nas unistit
Zadnja izmjena: Bihac96, dana/u 29 jul 2014, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Fast break points: Bosnia and Herzegovina - 6, Montenegro - 21

Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 29 jul 2014, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Pustila braca.Viper je napisao/la:Ma smijesni su, kojim trikovima su oni dobili Tursku
zaboljisportuBiH je napisao/la:DA malo bolje čitaš vidio bi da sam na sve to već odgovorio, ali ti meni nisi nijednom sem što sve okrećeš protiv Baje kao i još nekolicina. Ljudi skoče kažu što nije Polutak u igri. Skoče kad je Polutak tu kažu nema Hadžića itd itd. Stvarno smiješno.TaRgEt_ je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:Čime ste mi dokazali? Trebao je Baja otići u Španiju po njega jel? Mali igrao čitav turnir i kad je otišao tamo rekao neće više doći. Ne okrećem ja priču ja konstantno pitam da mi kažete ako znate šta mu je uradio da je opravdano sa Gačićeve strane da kaže da neće da igra. Evo recite mi pa ću i ja početi pljuvati po Baji. Možda nije pedagoški slažem se ali kažem ti da svi treneri psuju ko kočijaši i to ta djeca znaju vrlo dobro. DUleta bi onda trebalo ubiti na licu mjesta. Ako misliš da to nije tako onda nikad nisi ušao u salu. Ako je to razlog onda mali i ne treba da igra košarku jer će stalno imati problema sa trenrima. Ako nije pravio probleme Firiću ne znači da neće praviti nekom drugom. I Atić je pravio probleme, pa nije pravio, pa je pravio pa evo sad opet ne pravi itd. Ništa g aja nisam optuživao nego samo iznosim kontra stav tog vašeg gdje ste optužili Baju a ni vi veze nemate šta je ustvari bilo. Pokušavam vam reći da po logici svtari koje znamo nije do baje nego je mali ko kakva uvrijeđena mlada. U bivšoj državi su i udarali djecu na fizičkom i sl pa se nikad niko nije bunio i svi su bili odgojeni kako treba. Sad kako su počeli i roditelji i menadžeri da se pitaju stanje je katastrofalo pa svaka sitnica utiče na to ko će igrati a ko ne. Nisam mu ja niko i ništa ali mi vi ne rekoste nijedan opravdan razlog zbog kojeg bi mali rekao da neće igrati. Odmahuje Baja i Nedimu i Atiću i Aleksi i svima pa djeca igraju ko sat. Morate mlao realnije gledati ali jok vi po Baji udarate i svaku činjenicu koja se može izrnuti izvrćete portiv Baje. Čuj nikakvu smislenu akciju. Pa protiv Turske igramo zonu koja je učinila dosta toga dobroga. Protiv Čeha Atić rano napravio faulove pa i Plutak i čovjek vrti i čuva ga i gurne ga na kraju i ovaj odigra kad najviše treba. Niej on kriv što sinoć fulamo deset zicera, za skokove sigruno da im skreće pažnju non stop. Što Aleksa baci deset lopti čistih u bunar itd itd.
Za ovo sišao sa brda neću ništa odgovoriti. Nek ti je na čast. SAd fakat toliko od mene.
Za ovo sisao sa brda kazem za Baju i parafraziram . Evo odgovori mi na pitanja sto vjesto izbjegavas i ja cu reci Baja bog ?
U napadu kakvu akciju imamo ? Ho ruk ?
Koliko je Baja radio i napravio mladih igraca ?
Dule je jedan, a Baja mu nije ni blizu, znaci nije svako djete naviknuto na galamu ko ovi u Partizana ?
I svaka drugi napad kroz sve utakmice nam je TO, akcije nemamo i ocekujes da ga hvalim ?
I za kraj kako vjetar puse tako i ti sviras, pljujes malog bez potrebe
I jos jednu koja je to referenca Bajina da je najbolji za rad sa mladim ?
P.S Usao sam u salu, ali trebas biti pedagog i znati kada se derati kada ne, i na koga se derati. A ne svaka greska neiskusnih igraca idi u k....
Da, trebaš biti pedagog ali treba vremena dok upoznaš dijete kako i na šta reaguje. Elem neise nije ni bitno živ ti meni bio.
Treba vremena a Neno, Hala, Firke svi su imali vremena kada su dosli na poziciju selektora. A daj pa naravno da ce se pitati , sto nije poenta price je kada si selektor i potenciras da si veliki jako bitan igrac ima problem s tobom i sve sjednes porazgovaras za dobrobit repke, a ne glumiti velikana
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ma svi su nam se nudili, očigledno nemamo taj kvslitet i nismo objektivni!!
Turke smo uhvatili na krivoj nozi... Čehe na guzove, ostali su nas manje vise sigurno dobili...
Kako izgleda CG ce nas razvaliti!!!
Sent from Angelina's bed
Turke smo uhvatili na krivoj nozi... Čehe na guzove, ostali su nas manje vise sigurno dobili...
Kako izgleda CG ce nas razvaliti!!!
Sent from Angelina's bed
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ej Crna Gora nas dere majko moja draga. Sve sam mogao trpiti i saburli ali ovo je haos. Nije sramota izgubiti ali je sramota ove izgubljene lopte koje se pojavljuju iz utakmice u utakmicu.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Baš svi su nam se nudili,niko nije premoćno djelovo,očito nemamo dovoljan kvalitet,ili uigranost.
Nad tobom sunce najljepše sja
Garic do sada proveo ukupno 4 minute. Sta li je on skrivio. Evo on dosao i javio se i igra solidno. Nisam pametan ima li objasnjenja?
Katastrofa sada, 43-58 u 3 cet 6-16 rezultat
Nista, idemo zadrzat mjesto u A diviziji i to je to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Imaju 12 skokova vise od nas.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Slabo je ovo danas, previse ofanzivnih skokova, momci danas nisu izasli sa vjerom da ce pobjediti. OVo je smao odrađivanje utakmice. VEc im je u glavi borba za opstanak.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pa kad ti frajer uvali 30 poena za 3 četvrtine a kepec od 1.87 ima 9 skokova onda si donji!!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Naporan si vis sa tim sta je ovaj skrivio sta onaj..basket3 je napisao/la:Garic do sada proveo ukupno 4 minute. Sta li je on skrivio. Evo on dosao i javio se i igra solidno. Nisam pametan ima li objasnjenja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.