Libo te racku gdje ja zivim, jeli to zabranjeno komentarisati ukoliko si van BiH? Zivi i spaha u svabiji plus istice zastavu BiH jelde bas je papak onaj zadojeni dijasporski? Cuj "A zivis u Americi..." jok ja u Dominikanskoj Republici, hosh' kilu popaje da ti posaljem aabagrcavi je napisao/la:A živiš u Americi. Nemoj na erende kora živ bio.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Sultan Sulejman vazda zadnji na svom atu dolazi.Sheyi je napisao/la:Virtual, jel stigo Spaha?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako i treba kad je ponos i dika svih Bosanaca i Hercegovaca.Virtu4l je napisao/la:Sultan Sulejman vazda zadnji na svom atu dolazi.Sheyi je napisao/la:Virtual, jel stigo Spaha?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Kapitenu ne zasluzujemo te! Hvala ti za svaki dan sto odvojis za nezahvalni narod. Ako treba, dodji 14. juna. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Kapitenu ne zasluzujemo te! Hvala ti za svaki dan sto odvojis za nezahvalni narod. Ako treba, dodji 14. juna.
7
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Batko se igra admina 
Re: Odg: Emir Spahić
Momak,drzi se ti svoje zastave a nasu ostavi na miru. Da, borio sam se i nisam napustio BiH, da, izgubio sam bližnjeg u onome paklu, al mojne mi srat po zastavi nam, jer kakva je moja je a tebi ako se ne djasvi, boze moj. Svakako nisi u njoj i njom se ne ogrces.Cepi1981 je napisao/la:Libo te racku gdje ja zivim, jeli to zabranjeno komentarisati ukoliko si van BiH? Zivi i spaha u svabiji plus istice zastavu BiH jelde bas je papak onaj zadojeni dijasporski? Cuj "A zivis u Americi..." jok ja u Dominikanskoj Republici, hosh' kilu popaje da ti posaljem aabagrcavi je napisao/la:A živiš u Americi. Nemoj na erende kora živ bio.
Poz druže
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
Hvala ti Spaha.
Otelo je napisao/la:Poštovani prijatelji,
Ne znam šta da kažem. Skupio sam malo hrabrosti i želim izjaviti da sam zgrožen cijelom situacijom koja nas je zadesila, nije nam ovo trebalo. Zamolio bi sve nadležne organe državne službe u Federaciji BiH da se maksimalno uključe u ovu akciju, jer niko ali baš niko ne smije ostati otpisan! Također bi zamolio vas da pomognete prvo vašoj porodici, pa onda vašim prijateljima poznanicima i nepoznanicima. Mislim da će Bosna i Hercegovina i njen narod ovo sigurno prebroditi. Iz svega ovog moramo izaći jači!! Osim što stiže pomoć i podrška sa svih strana, i mi igrači ćemo se maksimalno uključiti da pomognemo! Suosjećam se sa svima onima koji pate i tuguju u ovom trenutku. U moje ime hvala svima koji pomažu drugima na bilo koji način, pa makar to bilo i nešto najminimalnije!
Emir Spahić!
#PrayForBosnia
KAPITENU, NE ZASLUZUJEMO TE !!!

Re: Odg: Emir Spahić
Joj kad mi dodju ovi takozvani "borci", koji su se svi borili za Bosnu itd. itd..borio si se ti, ali u pelenama jarane. Ti da si se borio, bio bi malo pametniji i nebi laprdo takve stvari. Cuj drzi se ti svoje zastave a nasu ostavi na miru..za takve kao tebe su "dijasporci" obicne izdajice, a vjerujem da imas priliku, prvi bi bio sto bi pobjego iz bosne..da se razumijemo, u Bosni ne cvjetaju ruze, a oni koji imaju sansu da sebi osiguraju egzistenciju negdje drugo, onda to i moraju iskoristiti..a uostalom, zar to nije ova tragedija zadnjih dana bila dovoljna?? zar nisi vidio da su ti dijasporci pokazali da su minimalno veci bosanci od tebe, koji si se nasitio Bosne, a mi nazalost nismoamcibald je napisao/la:Momak,drzi se ti svoje zastave a nasu ostavi na miru. Da, borio sam se i nisam napustio BiH, da, izgubio sam bližnjeg u onome paklu, al mojne mi srat po zastavi nam, jer kakva je moja je a tebi ako se ne djasvi, boze moj. Svakako nisi u njoj i njom se ne ogrces.Cepi1981 je napisao/la:Libo te racku gdje ja zivim, jeli to zabranjeno komentarisati ukoliko si van BiH? Zivi i spaha u svabiji plus istice zastavu BiH jelde bas je papak onaj zadojeni dijasporski? Cuj "A zivis u Americi..." jok ja u Dominikanskoj Republici, hosh' kilu popaje da ti posaljem aabagrcavi je napisao/la:A živiš u Americi. Nemoj na erende kora živ bio.
Poz druže
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
Svaka cast svim borcima, da njih nije bilo, nebi bilo ni Bosne ALI da nema dijaspore, isto tako nebi bilo Bosne! To je fakt, a ti dalje laprdaj seljoberski, glumi nekog mangupa, mozes se na glavu nasaditi..cinjenica je drugacija
Kapitenu svaka čast! Dajte mu lopatu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo kapitenu najvise te volimo 
Kapiten koji ima srce lavabagrcavi je napisao/la:Kapiten lavljeg srca!
Re: Sv: Emir Spahić
Vidim raspolozenje kod igraca odma bolje dok je dosao njihov vodja, mentor i idol Spahic. Hvala ti kapitenu.
Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Cim dodje general Emir, odmah se uvodi red i disciplina
Lako se moze primjetiti pozitivna promjena raspoloženja kod svih igraca otkako je stigao najveci sin Bosanski.
Kakva je to gromada od covjeka. Ponos i dika svih nas!
Lako se moze primjetiti pozitivna promjena raspoloženja kod svih igraca otkako je stigao najveci sin Bosanski.
Kakva je to gromada od covjeka. Ponos i dika svih nas!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ko je ovaj sa Spahom ? Liči mi na Maletića

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pokupio konobara iz kafane koji ga je dopratio do hotela pa mu sad vraca ovako pozivajuci ga na trening.
1946
Trenutno korisnika/ca: MiranGlasnic, riki46 i 25 gostiju.