NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

adriano_leite
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la adriano_leite » 18 apr 2015, 23:49

dscile je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:MVP samo 2 skoka, izgleda da regularna sezona i PO nisu jedno te isto. Klasu će morati pokazati u PO ako misli da bude jedan od najboljih u ligi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Davis nije MVP i momku je tek prva PO utakmica.. Ako neko ima vremena za pokaze klasu u PO, to je onda on.
Pa ako iko zasluzuje MVP nagradu, onda je to Davis. Najbolji je igrac ekipe kojoj se predvidjala lutrija, top 5 igrac je u ligi vec sada, bar takve brojke ima, po meni bi bilo sasvim opravdano da ponese tu laskavu titulu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2015, 23:51

Nemojte sudit nista na osnovu jedne utakmice..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 apr 2015, 23:51

lumani je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Ajde MVP jos 4 poena, za raju koja se kladila :urnebes: .

zar nije preso granicu :?:
Zavisi ko je MVP za tebe. Za mene je MVP ovaj momak sada sto je zakucao na alley up pas, te pri tome podigao ruku do vrha table i ukucao monstruozno loptu kroz obruc.

Evo ga, upravo na 25 poena :clap: .

Mes Que Un Club!

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 18 apr 2015, 23:53

Ako iko zasluzuje to su onda Curry i Harden.. i jedan od njih dvojice ce sigurno biti MVP. Davis i Westbrook su iza njih. Zasto je to tako, ne bih da pisem, jer vjerujem da smo svi to prezvakali vec prije..

Imao je dominantnu sezonu i to ne sporim, ali ima igraca koji su vise zasluzili tu nagradu.. i koji ce je po svim najavama i uzeti. Pa onda vise nece biti "ko je MVP za koga".

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 18 apr 2015, 23:54

I za mene je Davis MVP i ja ga sigurno ne otpisujem. Ali činjenica je da je uhvatio svega 2 skoka na 5 minuta Prije kraja, i to mi se čini malo za nekoga koji igra tu poziciju i koji je imao prosječno dabl dabl učinak kroz sezonu.

Anfernee "Penny" Hardaway #1

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 18 apr 2015, 23:57

Davis poludio u zadnjoj cetvrtini.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 apr 2015, 23:58

Kako je dobar ovaj momak. :tokralju:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: Re : NBA Playoffs

Post Postao/la Tracy3McGrady » 18 apr 2015, 23:59

dscile je napisao/la:Ako iko zasluzuje to su onda Curry i Harden.. i jedan od njih dvojice ce sigurno biti MVP. Davis i Westbrook su iza njih. Zasto je to tako, ne bih da pisem, jer vjerujem da smo svi to prezvakali vec prije..

Imao je dominantnu sezonu i to ne sporim, ali ima igraca koji su vise zasluzili tu nagradu.. i koji ce je po svim najavama i uzeti. Pa onda vise nece biti "ko je MVP za koga".
brate treba shvatiti šta znači to MVP. Igrač koji najviše vrijedi svojoj ekipi, bez koga njegova ekipa nebi mogla. Warriorsi bi i bez Currya ušli u PO, dok Pélicans nebi bili ki blizu PO-A, bili bi u rangu Minesote. Isto kao i Harden, njegova ekipa sigurno nebi ušla u PO bez njega i on zaslužuje MVP nagradu prije Currya.

Anfernee "Penny" Hardaway #1

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 19 apr 2015, 00:01

adriano_leite je napisao/la:
dscile je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:MVP samo 2 skoka, izgleda da regularna sezona i PO nisu jedno te isto. Klasu će morati pokazati u PO ako misli da bude jedan od najboljih u ligi

Davis nije MVP i momku je tek prva PO utakmica.. Ako neko ima vremena za pokaze klasu u PO, to je onda on.
Pa ako iko zasluzuje MVP nagradu, onda je to Davis. Najbolji je igrac ekipe kojoj se predvidjala lutrija, top 5 igrac je u ligi vec sada, bar takve brojke ima, po meni bi bilo sasvim opravdano da ponese tu laskavu titulu.
pa jedini protivnik im je bila krnjava Oklahoma dok je Harden na ovakvom zapadu uspio dovest Houston do 2. seeda
pravi MVP :kafa:

dscile
Kontakt:

Re: Re : NBA Playoffs

Post Postao/la dscile » 19 apr 2015, 00:02

Tracy3McGrady je napisao/la:
dscile je napisao/la:Ako iko zasluzuje to su onda Curry i Harden.. i jedan od njih dvojice ce sigurno biti MVP. Davis i Westbrook su iza njih. Zasto je to tako, ne bih da pisem, jer vjerujem da smo svi to prezvakali vec prije..

brate treba shvatiti šta znači to MVP. Igrač koji najviše vrijedi svojoj ekipi, bez koga njegova ekipa nebi mogla. Warriorsi bi i bez Currya ušli u PO, dok Pélicans nebi bili ki blizu PO-A, bili bi u rangu Minesote. Isto kao i Harden, njegova ekipa sigurno nebi ušla u PO bez njega i on zaslužuje MVP nagradu prije Currya.

Shvatam sta pises i slazem se sa tobom, ali.. da li bi Warriorsi bili najdominantija ekipa lige bez Currya? Odgovor znamo obojica.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 apr 2015, 00:03

To koliko neko vrijedi svojoj ekipi je tesko izmjeriti, jedino kada tog igraca nema na parketu tj kada je povrijedjen pa se to vidi. Ali ovako kada imas par igraca u borbi za MVP onda po pravilu dobije jedan od onih ekipa sa vrha, a GSW ima dobar rekord pa mislim da to ide Curryju ako ne njemu Hardenu. Nemojte se iznenaditi ako James bude imao vise glasova od Westbrooka i Davisa ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 apr 2015, 00:04

andro234 je napisao/la:
pa jedini protivnik im je bila krnjava Oklahoma dok je Harden na ovakvom zapadu uspio dovest Houston do 2. seeda
slika

nek adriano pogleda ovo prije nego sto kaze da igrac ne moze sam uvest ekipu u PO, a kamoli do drugog mijesta, e bolan drugog mijesta na zapadu, sa Arizom kao drugim najboljim igracem. To sto irving nije uspio i to na istoku je druga prica

Ne bitno, AD poludio na kraju, ali kasno

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 apr 2015, 00:09

alemsa je napisao/la:
andro234 je napisao/la:
slika

nek adriano pogleda ovo prije nego sto kaze da igrac ne moze sam uvest ekipu u PO, a kamoli do drugog mijesta, e bolan drugog mijesta na zapadu, sa Arizom kao drugim najboljim igracem. To sto irving nije uspio i to na istoku je druga prica

Ne bitno, AD poludio na kraju, ali kasno
Pa nadji Davisove saigrace...

Mes Que Un Club!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 19 apr 2015, 00:10

Matchup Davis - Bogut je ogroman missmatch u korist Pelicansa, koji će vjerovatno još više igrati Davisa na petici u nastavku serije kako bi tu prednost što više eksploatisali.
Davis je nevjerovatan, i iako sam prognozirao metlu Warriorsa, čini mi se da im može donijeti jednu, ako ne i dvije pobjede u seriji, jer Pelicansi definitivno igraju PO odbranu, a uz Davisa ima tu još kvalitetnih igrača na koje se mogu osloniti.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 apr 2015, 00:13

Clutch je napisao/la:Matchup Davis - Bogut je ogroman missmatch u korist Pelicansa, koji će vjerovatno još više igrati Davisa na petici u nastavku serije kako bi tu prednost što više eksploatisali.
Davis je nevjerovatan, i iako sam prognozirao metlu Warriorsa, čini mi se da im može donijeti jednu, ako ne i dvije pobjede u seriji, jer Pelicansi definitivno igraju PO odbranu, a uz Davisa ima tu još kvalitetnih igrača na koje se mogu osloniti.
ma nece, ne mogu uzet u Oakland-u, mogu mozda uzet jednu kod kuce sad od ove dviej sto ce imati, i to je to.

4-1 je ovdje ili metla

@adriano

ma ne bitno jara, nekoliko puta sam procitao da govoris kako igrac ne moze uvest ekipu u PO ili nesto u tom kontekstku, u fazonu kao pravdas Irvinga najvjerovatnije. Ali udure :thumbup:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 19 apr 2015, 00:15

:tokralju:

ser del barça es el millor que hi ha !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 apr 2015, 00:16

alemsa je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Matchup Davis - Bogut je ogroman missmatch u korist Pelicansa, koji će vjerovatno još više igrati Davisa na petici u nastavku serije kako bi tu prednost što više eksploatisali.
ma nece, ne mogu uzet u Oakland-u, mogu mozda uzet jednu kod kuce sad od ove dviej sto ce imati, i to je to.

4-1 je ovdje ili metla

@adriano

ma ne bitno jara, nekoliko puta sam procitao da govoris kako igrac ne moze uvest ekipu u PO ili nesto u tom kontekstku, u fazonu kao pravdas Irvinga najvjerovatnije. Ali udure :thumbup:
Gdje sam napisao da je Davis uveo sam ekipu u playoff? Napisao sam da bi Pelicani i dalje bili lutrijski tim da igraju bez njega, te da je on najbitniji faktor sto su otisli u playoff. Imao je i Evans odlicnu sezonu, probudio se, ali sve sto Pelicani u rosteru imaju je slabije od onoga sto imaju GSW i Rocketsi.

Mes Que Un Club!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 19 apr 2015, 00:16

Ovaj Davis ima sanse da na individualnoj razini bude na visem levelu od Kobea, LeBrona i Duncana. Ovo sto radi u trecoj sezoni je bolesno, molim Boga da mi Pelicansi sastave dobar tim jer sam siguran da gledamo potencijalno jednog od navecih ikad. Samo je nebo granica ovom momku, samo nebo ...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 apr 2015, 00:18

adriano_leite je napisao/la: Gdje sam napisao da je Davis uveo sam ekipu u playoff? Napisao sam da bi Pelicani i dalje bili lutrijski tim da igraju bez njega, te da je on najbitniji faktor sto su otisli u playoff. Imao je i Evans odlicnu sezonu, probudio se, ali sve sto Pelicani u rosteru imaju je slabije od onoga sto imaju GSW i Rocketsi.
Pa normalno da ih je Davis uveo u Po cuj

Nisi napiso danas, pisao si nekoliko puta kako igrac ne moze uvest ekipu u Po li sta vec, pa si stavljo da je najbolji primjer toga Westbrook......
Epidaurus je napisao/la:Ovaj Davis ima sanse da na individualnoj razini bude na visem levelu od Kobea, LeBrona i Duncana. Ovo sto radi u trecoj sezoni je bolesno, molim Boga da mi Pelicansi sastave dobar tim jer sam siguran da gledamo potencijalno jednog od navecih ikad. Samo je nebo granica ovom momku, samo nebo ...
kakav ce tek biti za 3-4 godine :tokralju:
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 19 apr 2015, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 apr 2015, 00:20

Mislim da pretjerujete malo , sto se tice potkovanosti Duncan sa starta karijere je za njega baba :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.