Pa ako iko zasluzuje MVP nagradu, onda je to Davis. Najbolji je igrac ekipe kojoj se predvidjala lutrija, top 5 igrac je u ligi vec sada, bar takve brojke ima, po meni bi bilo sasvim opravdano da ponese tu laskavu titulu.dscile je napisao/la:Davis nije MVP i momku je tek prva PO utakmica.. Ako neko ima vremena za pokaze klasu u PO, to je onda on.Tracy3McGrady je napisao/la:MVP samo 2 skoka, izgleda da regularna sezona i PO nisu jedno te isto. Klasu će morati pokazati u PO ako misli da bude jedan od najboljih u ligi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemojte sudit nista na osnovu jedne utakmice..
- adriano_leite
- Kontakt:
Zavisi ko je MVP za tebe. Za mene je MVP ovaj momak sada sto je zakucao na alley up pas, te pri tome podigao ruku do vrha table i ukucao monstruozno loptu kroz obruc.lumani je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Ajde MVP jos 4 poena, za raju koja se kladila.
zar nije preso granicu
Evo ga, upravo na 25 poena

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ako iko zasluzuje to su onda Curry i Harden.. i jedan od njih dvojice ce sigurno biti MVP. Davis i Westbrook su iza njih. Zasto je to tako, ne bih da pisem, jer vjerujem da smo svi to prezvakali vec prije..
Imao je dominantnu sezonu i to ne sporim, ali ima igraca koji su vise zasluzili tu nagradu.. i koji ce je po svim najavama i uzeti. Pa onda vise nece biti "ko je MVP za koga".
Imao je dominantnu sezonu i to ne sporim, ali ima igraca koji su vise zasluzili tu nagradu.. i koji ce je po svim najavama i uzeti. Pa onda vise nece biti "ko je MVP za koga".
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
I za mene je Davis MVP i ja ga sigurno ne otpisujem. Ali činjenica je da je uhvatio svega 2 skoka na 5 minuta Prije kraja, i to mi se čini malo za nekoga koji igra tu poziciju i koji je imao prosječno dabl dabl učinak kroz sezonu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- IlCapitano
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : NBA Playoffs
brate treba shvatiti šta znači to MVP. Igrač koji najviše vrijedi svojoj ekipi, bez koga njegova ekipa nebi mogla. Warriorsi bi i bez Currya ušli u PO, dok Pélicans nebi bili ki blizu PO-A, bili bi u rangu Minesote. Isto kao i Harden, njegova ekipa sigurno nebi ušla u PO bez njega i on zaslužuje MVP nagradu prije Currya.dscile je napisao/la:Ako iko zasluzuje to su onda Curry i Harden.. i jedan od njih dvojice ce sigurno biti MVP. Davis i Westbrook su iza njih. Zasto je to tako, ne bih da pisem, jer vjerujem da smo svi to prezvakali vec prije..
Anfernee "Penny" Hardaway #1
pa jedini protivnik im je bila krnjava Oklahoma dok je Harden na ovakvom zapadu uspio dovest Houston do 2. seedaadriano_leite je napisao/la:Pa ako iko zasluzuje MVP nagradu, onda je to Davis. Najbolji je igrac ekipe kojoj se predvidjala lutrija, top 5 igrac je u ligi vec sada, bar takve brojke ima, po meni bi bilo sasvim opravdano da ponese tu laskavu titulu.dscile je napisao/la:Davis nije MVP i momku je tek prva PO utakmica.. Ako neko ima vremena za pokaze klasu u PO, to je onda on.Tracy3McGrady je napisao/la:MVP samo 2 skoka, izgleda da regularna sezona i PO nisu jedno te isto. Klasu će morati pokazati u PO ako misli da bude jedan od najboljih u ligi
pravi MVP

Re: Re : NBA Playoffs
Shvatam sta pises i slazem se sa tobom, ali.. da li bi Warriorsi bili najdominantija ekipa lige bez Currya? Odgovor znamo obojica.Tracy3McGrady je napisao/la:brate treba shvatiti šta znači to MVP. Igrač koji najviše vrijedi svojoj ekipi, bez koga njegova ekipa nebi mogla. Warriorsi bi i bez Currya ušli u PO, dok Pélicans nebi bili ki blizu PO-A, bili bi u rangu Minesote. Isto kao i Harden, njegova ekipa sigurno nebi ušla u PO bez njega i on zaslužuje MVP nagradu prije Currya.dscile je napisao/la:Ako iko zasluzuje to su onda Curry i Harden.. i jedan od njih dvojice ce sigurno biti MVP. Davis i Westbrook su iza njih. Zasto je to tako, ne bih da pisem, jer vjerujem da smo svi to prezvakali vec prije..
- tuzlak1987
- Kontakt:
To koliko neko vrijedi svojoj ekipi je tesko izmjeriti, jedino kada tog igraca nema na parketu tj kada je povrijedjen pa se to vidi. Ali ovako kada imas par igraca u borbi za MVP onda po pravilu dobije jedan od onih ekipa sa vrha, a GSW ima dobar rekord pa mislim da to ide Curryju ako ne njemu Hardenu. Nemojte se iznenaditi ako James bude imao vise glasova od Westbrooka i Davisa 

andro234 je napisao/la:
pa jedini protivnik im je bila krnjava Oklahoma dok je Harden na ovakvom zapadu uspio dovest Houston do 2. seeda
pravi MVP

nek adriano pogleda ovo prije nego sto kaze da igrac ne moze sam uvest ekipu u PO, a kamoli do drugog mijesta, e bolan drugog mijesta na zapadu, sa Arizom kao drugim najboljim igracem. To sto irving nije uspio i to na istoku je druga prica
Ne bitno, AD poludio na kraju, ali kasno
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa nadji Davisove saigrace...alemsa je napisao/la:andro234 je napisao/la:
pa jedini protivnik im je bila krnjava Oklahoma dok je Harden na ovakvom zapadu uspio dovest Houston do 2. seeda
pravi MVP
nek adriano pogleda ovo prije nego sto kaze da igrac ne moze sam uvest ekipu u PO, a kamoli do drugog mijesta, e bolan drugog mijesta na zapadu, sa Arizom kao drugim najboljim igracem. To sto irving nije uspio i to na istoku je druga prica
Ne bitno, AD poludio na kraju, ali kasno
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Matchup Davis - Bogut je ogroman missmatch u korist Pelicansa, koji će vjerovatno još više igrati Davisa na petici u nastavku serije kako bi tu prednost što više eksploatisali.
Davis je nevjerovatan, i iako sam prognozirao metlu Warriorsa, čini mi se da im može donijeti jednu, ako ne i dvije pobjede u seriji, jer Pelicansi definitivno igraju PO odbranu, a uz Davisa ima tu još kvalitetnih igrača na koje se mogu osloniti.
Davis je nevjerovatan, i iako sam prognozirao metlu Warriorsa, čini mi se da im može donijeti jednu, ako ne i dvije pobjede u seriji, jer Pelicansi definitivno igraju PO odbranu, a uz Davisa ima tu još kvalitetnih igrača na koje se mogu osloniti.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ma nece, ne mogu uzet u Oakland-u, mogu mozda uzet jednu kod kuce sad od ove dviej sto ce imati, i to je to.Clutch je napisao/la:Matchup Davis - Bogut je ogroman missmatch u korist Pelicansa, koji će vjerovatno još više igrati Davisa na petici u nastavku serije kako bi tu prednost što više eksploatisali.
4-1 je ovdje ili metla
@adriano
ma ne bitno jara, nekoliko puta sam procitao da govoris kako igrac ne moze uvest ekipu u PO ili nesto u tom kontekstku, u fazonu kao pravdas Irvinga najvjerovatnije. Ali udure

- adriano_leite
- Kontakt:
Gdje sam napisao da je Davis uveo sam ekipu u playoff? Napisao sam da bi Pelicani i dalje bili lutrijski tim da igraju bez njega, te da je on najbitniji faktor sto su otisli u playoff. Imao je i Evans odlicnu sezonu, probudio se, ali sve sto Pelicani u rosteru imaju je slabije od onoga sto imaju GSW i Rocketsi.alemsa je napisao/la:ma nece, ne mogu uzet u Oakland-u, mogu mozda uzet jednu kod kuce sad od ove dviej sto ce imati, i to je to.Clutch je napisao/la:Matchup Davis - Bogut je ogroman missmatch u korist Pelicansa, koji će vjerovatno još više igrati Davisa na petici u nastavku serije kako bi tu prednost što više eksploatisali.
4-1 je ovdje ili metla
@adriano
ma ne bitno jara, nekoliko puta sam procitao da govoris kako igrac ne moze uvest ekipu u PO ili nesto u tom kontekstku, u fazonu kao pravdas Irvinga najvjerovatnije. Ali udure
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ovaj Davis ima sanse da na individualnoj razini bude na visem levelu od Kobea, LeBrona i Duncana. Ovo sto radi u trecoj sezoni je bolesno, molim Boga da mi Pelicansi sastave dobar tim jer sam siguran da gledamo potencijalno jednog od navecih ikad. Samo je nebo granica ovom momku, samo nebo ...
Pa normalno da ih je Davis uveo u Po cujadriano_leite je napisao/la: Gdje sam napisao da je Davis uveo sam ekipu u playoff? Napisao sam da bi Pelicani i dalje bili lutrijski tim da igraju bez njega, te da je on najbitniji faktor sto su otisli u playoff. Imao je i Evans odlicnu sezonu, probudio se, ali sve sto Pelicani u rosteru imaju je slabije od onoga sto imaju GSW i Rocketsi.
Nisi napiso danas, pisao si nekoliko puta kako igrac ne moze uvest ekipu u Po li sta vec, pa si stavljo da je najbolji primjer toga Westbrook......
kakav ce tek biti za 3-4 godineEpidaurus je napisao/la:Ovaj Davis ima sanse da na individualnoj razini bude na visem levelu od Kobea, LeBrona i Duncana. Ovo sto radi u trecoj sezoni je bolesno, molim Boga da mi Pelicansi sastave dobar tim jer sam siguran da gledamo potencijalno jednog od navecih ikad. Samo je nebo granica ovom momku, samo nebo ...

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 19 apr 2015, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da pretjerujete malo , sto se tice potkovanosti Duncan sa starta karijere je za njega baba 

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.