Bolje da ostavi Šalića nego drvo MarinkovićaGhuraba je napisao/la: ↑02 jul 2025, 15:59Auuu, evo brata Personsa, moje zelje jos od prije par mjeseci.
Sad je jasnije zasto nisu ostavili Lukea, jer je i ovaj momak takodjer brutalan razigravac.
Malo mi nema smisla ovo sto se postepeno rastaju s igracima iz prosle sezone, kad je valjda odmah jasno ko ostaje, a ko ne. Oprosti se sa svim preostalim i cao.Doduse, ne bi me iznenadilo da Aco ostavi Salica kao rezervnog centra, nekako imam osjecaj da ga simpatise.
![]()
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Dje su crnci 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Pretpostavljam da su to ove nove metode social media marketinga, svaki dan neki novi sadržajGhuraba je napisao/la: ↑02 jul 2025, 15:59Auuu, evo brata Personsa, moje zelje jos od prije par mjeseci.
Sad je jasnije zasto nisu ostavili Lukea, jer je i ovaj momak takodjer brutalan razigravac.
Malo mi nema smisla ovo sto se postepeno rastaju s igracima iz prosle sezone, kad je valjda odmah jasno ko ostaje, a ko ne. Oprosti se sa svim preostalim i cao.Doduse, ne bi me iznenadilo da Aco ostavi Salica kao rezervnog centra, nekako imam osjecaj da ga simpatise.
![]()

lumani je napisao/la: ↑01 jul 2025, 18:37Jbg. Sta je tu je. Gega je i dalje tema...kako sam ja cuo 10 USA igraca su bili u prici jedan je valjda jako blizu...Atic nije neki scorer ali je skup ,valjda bude sve ok na kraju .
Eto završili su ga...navodno Jos 2 stizu,jedan ide ispod obruca da zida
Persons odlično pojačanje, bravo.
Može li sad Neal iz Studentskog?
Može li sad Neal iz Studentskog?

Naime, kako saznaje naš portal, KK Bosna je zainteresovana za dovođenje Amara Gegića, koji je oporavljen od povrede pete i trenutno je bez kluba nakon što je, u ne baš najboljim odnosima sa KK Zadar, napustio taj tim.
Oporavljen i potpuno zdrav Gegić bio bi sjajno pojačanje za "Studente", no njegov dolazak u glavni grad Bosne i Hercegovine daleko je od sigurnog.
Gegić, pored Bosne, ima i druge ponude iz zemalja koje su atraktivne za reprezentativca Bosne i Hercegovine.
Oporavljen i potpuno zdrav Gegić bio bi sjajno pojačanje za "Studente", no njegov dolazak u glavni grad Bosne i Hercegovine daleko je od sigurnog.
Gegić, pored Bosne, ima i druge ponude iz zemalja koje su atraktivne za reprezentativca Bosne i Hercegovine.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Jel ko gledao krku prosle sezone, ima top brojke al krka je bila uzasna ekipa
Ma ja mislim da će nas ispaliti Gegić
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Našli su i jednog interesantnog iz NCAA, ali ove druge guraju menadžeri. Zasad racionalna pojačanja, volio bih da još neko naš dođe, za Gegića i Halilovića se još moraju dogovoriti neki detalji gdje možda prođe, možda ne.lumani je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:01
Eto završili su ga...navodno Jos 2 stizu,jedan ide ispod obruca da zida![]()
kovacic je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:06Našli su i jednog interesantnog iz NCAA, ali ove druge guraju menadžeri. Zasad racionalna pojačanja, volio bih da još neko naš dođe, za Gegića i Halilovića se još moraju dogovoriti neki detalji gdje možda prođe, možda ne.
Ma nude im sve i svašta ,za sada nisu bili naivni ....stay tuned.
Pa bacite koju bombu, makar da imamo o čemu pisati 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Šteta što je Vrabac otisao jer bi ga Taylor hranio loptama...
Nudel kakvog beka šutera to nam je veoma potrebno?lumani je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:08
Ma nude im sve i svašta ,za sada nisu bili naivni ....stay tuned.
Ovaj brat ima 39% za tri, al treba u petorci bar jos 1 odlican i 1 dobar suter posebno jer Atic i nije neki suter za 3 a sumnjam da ce i centar biti trojkas
Onaj Pađen iz Ilirije strašan igrač
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ode u Buducnost za 330k, tj ima ponuduInatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 jul 2025, 12:57Jel upratio neko da li je Bryce Jones produzio Igokeom?
Prosečno 3,3 izgubljene lopte po meču – ovo smanjuje vrednost igre kada je presudan odnos asistencija/grešaka .
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Dzaba njegovih 39% ako uz Mikija i Gegu koji ne mogu van 6,75 bazen pogodit ne dodju dva sa dobrim sutem za 3 pogotovo jedan visoki koji širi reket
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.