Ljudi iz zenice da dolaze u sarajevo, pa da se opet vracaju na utakmicu u zenicu?? uozbilji se.Rinuka je napisao/la:ne dodjose vasi sa svojim dokumentima!?! valjda vam je sad jasnije to gore sto sam postavio..lazu vas kao i do sada..skupljali su pare za misimovica a vama prodavali suplju o izgradnji evropske grbavice.
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
MIRZA RASCIC !
- ScoutInternational
- Kontakt:
Ta dokumentacija o kojoj pricas ti je nedavno javno objavljenja.Rinuka je napisao/la:ne dodjose vasi sa svojim dokumentima!?! valjda vam je sad jasnije to gore sto sam postavio..lazu vas kao i do sada..skupljali su pare za misimovica a vama prodavali suplju o izgradnji evropske grbavice.

Pitanje svega, kakve zapravo interese SD drustvo ima? I kakva je zapravo svrha postojanja istog, zaostavstine iz socijalistickog sistema u kapitalizmu?
ima li kakav link za nas hudnike koji radimo.
hvala unaprijed
hvala unaprijed
Semper Fidelis
http://www.drzavniportal.com/kategorije ... car-uzivo/ ima ovaj, ali meni prekida ton
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Belaj vam je u Zenici...provjereno
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jesu poslušali igrači Edisa pa krenuli na muriju da izginu kad drugačije ne mogu?

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
- Kontakt:
Megamix...prava ste GRANAP ekipa
-
- Kontakt:
Putuj evropo FK MEGAMIX

Sto pacenici odmah trce na temu, prate vise Zelju nego svoj klub hahahaha

Cuj pacenici moj kume treba biti realan ja slabo pisem na vasoj temi uvijek sam bio realan, ali ako cemo iskreno i vasi pojedinci tacnije djecurlija odmah lete na nasu temu kada kiksamo toliko zivio ti meni, malo zajebancije nije na odmet 

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
jel' vas stid?

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Recite onom majmunu od igrača da vrati stolicu. Ako je već zafalilo daj pa skupit ćemo, neka više repka zaigra u metropoli, a vjerujem da će i pitari podržati akciju. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Dvije me stvari interesuju.
1. Ko je stecajni upravnik dogodine
2. Vracaju li se kokot I livaja?
Sad ozbiljno, osuda I za edisa sto nije sjedio na istoku ko normalan covjek, za lendrica I beganovica zbog majmunskog ponasanja ali I za upravu koja izdaje saoptenje kojim jedino kjosevskog proziva po imenu zato sto je udario nekog PAPKA KOJI GA JE PLJUNUO A UOPSTE NIJE TREBO BITI TU.
1. Ko je stecajni upravnik dogodine
2. Vracaju li se kokot I livaja?
Sad ozbiljno, osuda I za edisa sto nije sjedio na istoku ko normalan covjek, za lendrica I beganovica zbog majmunskog ponasanja ali I za upravu koja izdaje saoptenje kojim jedino kjosevskog proziva po imenu zato sto je udario nekog PAPKA KOJI GA JE PLJUNUO A UOPSTE NIJE TREBO BITI TU.
Ma normala je sve, opustenosarajlija je napisao/la:Cuj pacenici moj kume treba biti realan ja slabo pisem na vasoj temi uvijek sam bio realan, ali ako cemo iskreno i vasi pojedinci tacnije djecurlija odmah lete na nasu temu kada kiksamo toliko zivio ti meni, malo zajebancije nije na odmet

Zadnja izmjena: Omar500, dana/u 05 maj 2016, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Vratite stolicu
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
-
- Kontakt:
200 ih na lavoru danas, ali zato znaju sve oko Želje šta se dešava...Omar500 je napisao/la:Sto pacenici odmah trce na temu, prate vise Zelju nego svoj klub hahahaha![]()
![]()
|***Against Modern Football***|
''G.ovno zeničko koje je skidalo mreže ispred nas je pokazivalo tri prsta i držalo se za karinu, okrenut prema nama, nekoliko puta. Taj isti, nakon što je skinuo mreže je nešto govorio našim igračima, onda pljunuo Kjosevskog koji je krenuo za za njim. Onda je dobio šta je i zaslužio.''
I onda se pojedini usude zamjerit nasim igracima zbog onakve reakcije...dovoljno je samo ovo procitati, a cuo sam da se pljuvalo i po Mirzi Rascicu, sto me nista od smetljara i ne cudi... -.-'
I onda se pojedini usude zamjerit nasim igracima zbog onakve reakcije...dovoljno je samo ovo procitati, a cuo sam da se pljuvalo i po Mirzi Rascicu, sto me nista od smetljara i ne cudi... -.-'
Ti si smetljar koji laze i huska ovde ljude, jesul navijaci s istoka u dva navrata skandirali ime Mirze Rascica, a vi ste sa sjevera to podrzali i ispratili aplauzom. Golman koji je tek poceo braniti nasao silu zavodit i udarat dvaput u predjelu nosa radnika, e bas je facaOmar500 je napisao/la:''G.ovno zeničko koje je skidalo mreže ispred nas je pokazivalo tri prsta i držalo se za karinu, okrenut prema nama, nekoliko puta. Taj isti, nakon što je skinuo mreže je nešto govorio našim igračima, onda pljunuo Kjosevskog koji je krenuo za za njim. Onda je dobio šta je i zaslužio.''
Opstanak moramo izboriti
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.