Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Inace Pogbin 5 zuti ove sezone
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Dominantno sve nakon 2. minute, iz utakmice u utakmicu sve bolje napadački izgledamo. Dobijamo ovo.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Tri ciste prilike samo sto realizacija steka plus onaj Randolph glumi Saara.
Ofanzivno odlicno, defanz stara bojka - branjenje prekida.
Ofanzivno odlicno, defanz stara bojka - branjenje prekida.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- King_James
- Kontakt:
Pa jel moguce da iz utakmice u utakmicu mi promasujemo ovoliko sansi
A golove koje primamo su malo je reci tragikomicni, jos je iz nicega trebao biti penal za West Ham... Ja stvarno nezz koji je k...c. Ako nam se ovo ikad bude vracalo neko ce dobro poginuti 
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
pa u prevodu sam to napisao,ovo sto igra kada igra od prve minute je u rangu gore nabrojanih ekipe,jdnostavno tu treba bolji igrac od njega da dijeli minutazu sa njim....ne moze on igrati toliko tekmi nema sanse ..Giggs11 je napisao/la:Ne bacaj šuplje. Jednostavno treba mu odmora, jos je mlad da ima ovoliku minutazu...delinjo je napisao/la:ma od ovog malog nema nista,izgorio je ,prije nesto i odigrao sa klupe kad niko nista ne ocekuje,ovo sto igra ove sezone je za ekipe kao Cardif,Bolton i tako to....jednostavno moraju dovesti n ekog igraca umjesto njega jer je decko prosuo previse bodova junajtedu ...
i fascinantno kako zeza realizacija kod Uniteda,bili bi ljudi drugi na tabeli da samo zicere zabijaju
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bolji smo. Ne sumnjam ni da cemo bolje odigrati u drugom poluvremenu. Samo se rijesiti nervoze i uvesti ili Mikija ili kapitena umjesto Rashe.
Velika steta sto ova Lingardova ne udje ali uci ce jedna, samo treba sanse stvarati. WHU nista posebno, bas su grohnuli u odnosu na proslu sezonu.
Velika steta sto ova Lingardova ne udje ali uci ce jedna, samo treba sanse stvarati. WHU nista posebno, bas su grohnuli u odnosu na proslu sezonu.
Mi smo njih rastavili na proste faktore prvo poluvrijeme, ljudi ne mogu drzat loptu duze od 30 sekundi. Ono na pocetku je peh i lose branjenje prekida, jbg.
STo se igre tice, Lingard radi odlican presing i tackling, pogba i herera isto, zlatan ona sansa sad na kraju konta ko je, on je, sad ce ga zabit, a camuga iskoci i izblokira.
Rasford, jbg, iznenadna lopta, losa odluka da pridje puno blizu i suta, desi se i boljim i iskusnijim da promase pa ih se ovoliko ne pljuje. I da, Jones super igra, nosa im i vezne i spica onog camugu na sve strane.
STo se igre tice, Lingard radi odlican presing i tackling, pogba i herera isto, zlatan ona sansa sad na kraju konta ko je, on je, sad ce ga zabit, a camuga iskoci i izblokira.
Rasford, jbg, iznenadna lopta, losa odluka da pridje puno blizu i suta, desi se i boljim i iskusnijim da promase pa ih se ovoliko ne pljuje. I da, Jones super igra, nosa im i vezne i spica onog camugu na sve strane.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Ide pobjeda ovde,samo Miki da uleti koji sprint probaci ,dobro za sada
Zao mi ovih na temi enleska nece spavat kad pobjedimo jer se oni vise raduju losem rez uniteda nego pobjedi svoji timova
Zao mi ovih na temi enleska nece spavat kad pobjedimo jer se oni vise raduju losem rez uniteda nego pobjedi svoji timova
Odlično prema naprijed, još 3 gola se mogla postići ali eto navikli smo ove sezone da se promašivaju ziceri. U nastavku se mora još jače i odlučnije, i naravno smirenija završnica koja garantuje minimalno 2 gola. Na drugoj strani njihovi prekidi su stvarno velika prijetnja, Payet crta lopte, a hvala Bogu ima ko iskoristiti takav poklon, fauli se moraju svest na minimum u opasnoj zoni kako bi to izbjegli.
Darmian je užasan prema naprijed bez obzira što igra na krivoj strani, momak nema centaršut, dok je defanzivno dobar-nema šta, al u ovoj tekmi bolje godio Blind ili Shaw. Mali Rash jednostavno mora ohladiti, ovo su već stvari glave a onako nešto se mora završavati. Mnogo korisniji bi bili Miki ili Martial.
Darmian je užasan prema naprijed bez obzira što igra na krivoj strani, momak nema centaršut, dok je defanzivno dobar-nema šta, al u ovoj tekmi bolje godio Blind ili Shaw. Mali Rash jednostavno mora ohladiti, ovo su već stvari glave a onako nešto se mora završavati. Mnogo korisniji bi bili Miki ili Martial.
Re: Manchester United FC
Dobra odluka Pogbe da čisti kartone, samo ako je to bilo u dogovoru sa Mourinhom izgleda da je ovaj zaboravio
Ponovo dobra igra i dosta promašenih zicera. Rashford po do sada prikazanom najbolje djeluje kao joker sa klupe.
Ne znam u kojem svijetu su Rojo, Darmian i Lingard bolji od Smalla, Shawa i Martiala. Nadam se da će Mou te probleme riješiti bez tjeranja ikog, jer su ova trojica u normalnik okolnostima za 90% pratitelja siguran izbor na svojim pozicijama. Rojo je intelektualno ograničen.
Ponovo dobra igra i dosta promašenih zicera. Rashford po do sada prikazanom najbolje djeluje kao joker sa klupe.
Ne znam u kojem svijetu su Rojo, Darmian i Lingard bolji od Smalla, Shawa i Martiala. Nadam se da će Mou te probleme riješiti bez tjeranja ikog, jer su ova trojica u normalnik okolnostima za 90% pratitelja siguran izbor na svojim pozicijama. Rojo je intelektualno ograničen.
Sve OK za sada, crveni Joseu glup, bezveze se bacio, Pogba si priskrbio tribine za narednu nepotrebnim dajvanjem, a imao dvojicu koja su bila fakticki nepokrivena sa lijeve strane. Jbg, los izbor. Sansi milion, losa stvar, golman se razbranio. Imamo taj maler vec nekoliko utakmica. Ekipa OK, samo Rash vanka Miki ili Roo mjesto njega i to je to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zašto Rashford nije izašao iz igre?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Opet Ibra digao nogu 
100% sportski i krajnje opušten potpis
Btw jesmo li pipnuli loptu u drugom?
Sansa za njih, ponovo Zlatan pokusava nogom do izbije loptu koja se izbija glavom. Tako smo i primili prvi gol. Opasno pliva frajer u odbrani
Glupi prekrsaji. Nije mi jasno kako neki igraci ne mogu shvatiti da je ovo jedino oruzje cekicara i da se toga moramo kloniti.
Inace pickasto smo krenuli u drugom.
Inace pickasto smo krenuli u drugom.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Katastrofa. Užasno.
Ovaj Rashford da ima obraza, sam bi izasao, sta god da je uradio s loptom danas, usrao je
Ocekivane izmjene, mora se ovo uzeti
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.