Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Unknown Genius
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Unknown Genius » 29 avg 2014, 16:26

Policeman je napisao/la:ko zeli gledati uzivo

http://www.coolsport.se/mutv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Otvaram link, prikazuju neki gol Reala. Kontam šta nam sad pristaju na muku sa ovim Ronaldom, znamo da samo on može dati ovakvu golčinu...

Prikazuju slavlje malo kasnije - di Maria strijelac. :salut:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Manchester United F.C.

Post Postao/la JoseMourinho » 29 avg 2014, 16:57

Za ovu priču oko Holandije, De Jong bi igrao nevažno ko je povrijedjen, LVG je uvijek imo zadnjeg veznog koliko se ja sjećam, u bayernu je to bio van bommel a pored njega bastian kojeg je sa ofanzivnog vratio na centralnog veznog ;)

Vi imate tog centralnog veznog (ander) on teško da može igrat zadnjeg veznog jer su mu u bilbau uvijek ledja čuvali jedan ili dvojca, zadnji vezni je potreban po meni najviše ;)

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 29 avg 2014, 17:00

Gusar1995 je napisao/la:ako odu Chicha i Cleverley, te pare i dodat još za jedno WC pojačanje :D
Ko ce dati funtu za ova dva kloca :?

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 29 avg 2014, 17:03

AhmetNY ako si ovde dosao malerisat bolje je ide,ja od kako sam cuo da ima zainteresovanih za kleva sretan sam ko da sam ubo na kladji

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 avg 2014, 17:04

AhmetNY je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:ako odu Chicha i Cleverley, te pare i dodat još za jedno WC pojačanje :D
Ko ce dati funtu za ova dva kloca :?
Cleverley da, Hernandez svakako da nije kloc. Itekako koristan napadac sto i njegova statistika govori, nije najbolji s loptom ali itekako zna zabijati golove sto mu je i primerni zadatak. Samo on zeli da igra a u Unitedu su mu konkurencija RvP i Rooney pa je tesko ocekivati da ce biti standardan sto u dosta drugih klubova, jakih klubova, vrlo lako moze biti. Ne znam samo otkud ti to da je on kloc. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 29 avg 2014, 17:09

Ma neka idu dzaba to je dobitak samo da nisu u klubu. Nista od njih. Chico je ispodprosjecan napadac, joker kod Fergija ali kako vise nema Fergija....nema ni golova oni. Neka ide dzaba a da ce Juve platiti nesto u ratama hajd dobro.

Clevi :facepalm: imao je i Fergi svoji bubica, protjerao je Pogbu zbogo ovog kloca...ali dobro.
Samo zmiri ipak jedan je Fergi. :kafa:

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 29 avg 2014, 17:19

Unknown Genius je napisao/la: Nisam to pokušavao reći, ne razumiješ. Specijalista za defanzivu je klasičan razbijač, igrač koji ne zna igrati prema naprijed.
Strootman u tom navedenom trojcu ne bi igrao najpovučenije, to je i LvG prikazao. On igra najvažniju poziciju 4-3-3 sistema i na toj poziciji se i zasniva taj sistem. To je box to box CM koji doprinosi u oba pravca te trči za dvojicu.

Upravo zbog toga što objašnjavaš sam napisao da sam protiv Carvalha, jer to nije stil Uniteda te ni ja takve igrače ne volim. Ali ako bi se branilo timski, presingom, vjerujem da bi i Herrera mogao igrati tu poziciju zadnjeg veznog.
Pazi, ja sam samo rekao da je on defanzivno odličan igrač, i u tom segmenut puno bolji od Andera recimo, samim tim bi imao puno više zadataka defanzivno (pod tim podrazumjevam najpovučeniji).

Što se tiče Carvalhoa daleko od toga da je klasična strvina, ali nije baš ni da me na Yayu podsjeća, nema te duge paseve, lucidnost. Puno više podsjeća na Vieru, recimo, a po meni, naročito u EPL-u takav igrač je potreban.
LUHG!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 avg 2014, 17:37

AhmetNY je napisao/la:protjerao je Pogbu zbogo ovog kloca
Potpuna laž i glupost u koju mislim da ni sam ne vjeruješ. Pročitaj malo zbog čega je Pogba napustio klub pa onda ovdje komentariši i ne omalovažavaj najvećeg trenera svih vremena.

@R.J.W.G.
Slažem se sa tvojim postom, nismo se onda najbolje razumjeli.

Kažem, Carvalha nisam nikad gledao, ali ako je u ofanzivi bar podjednako dobar kao, recimo, de Jong onda sam za da se dovede. Samo da nije tipa Tiote i sl. tamnoputi igrači na toj poziciji.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 avg 2014, 17:46

JoseMourinho je napisao/la:Za ovu priču oko Holandije, De Jong bi igrao nevažno ko je povrijedjen, LVG je uvijek imo zadnjeg veznog koliko se ja sjećam, u bayernu je to bio van bommel a pored njega bastian kojeg je sa ofanzivnog vratio na centralnog veznog ;)

Vi imate tog centralnog veznog (ander) on teško da može igrat zadnjeg veznog jer su mu u bilbau uvijek ledja čuvali jedan ili dvojca, zadnji vezni je potreban po meni najviše ;)
Staviti Andera na zadnjeg veznog je ravno samoubistvu.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 avg 2014, 17:53

Clutch je napisao/la: Staviti Andera na zadnjeg veznog je ravno samoubistvu.
Zamisao LvG-a pred SP:
slika

Uporedi profile Clasiea i Herrere i vidjet ćeš zbog čega sam postavio tu moguću formaciju sa Herrerom kao holderom.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 29 avg 2014, 17:57

sto nije kupio Clasia mali strasan a jos nije ni preskup cak bi nas dosao manje nego sto bi cleverlya prodali
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 29 avg 2014, 18:00

Unknown Genius je napisao/la:
Clutch je napisao/la: Staviti Andera na zadnjeg veznog je ravno samoubistvu.
Zamisao LvG-a pred SP:
slika

Uporedi profile Clasiea i Herrere i vidjet ćeš zbog čega sam postavio tu moguću formaciju sa Herrerom kao holderom.
Ti se šališ sa ovom slikom?? Narsing je bio u repci prije vise od godinu i imo jeb.enu povredu nije uopste bio u planovima, to je fino stara slika ;)

Ponovo mali clasie je igrao i igra u feyeenordu tog dm-a pleya a ander to u životu odigrao nije ;)

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 avg 2014, 18:02

Nisu oni isti igrači, jer Clasie ima veće motoričke sposobnosti od Andera čiji se kvalitet najviše zasniva na proigravanjima i odličnoj viziji.
Pretpostavljam da si gledao prvu utakmicu protiv Swansea gdje se jasno moglo vidjeti koliko je je loš u odbrambenim zadacima a kamoli da ti on bude holder..Čisto sumnjam da je LVG to zamislio :) .
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 avg 2014, 18:16

JoseMourinho je napisao/la: Ti se šališ sa ovom slikom?? Narsing je bio u repci prije vise od godinu i imo jeb.enu povredu nije uopste bio u planovima, to je fino stara slika ;)

Ponovo mali clasie je igrao i igra u feyeenordu tog dm-a pleya a ander to u životu odigrao nije ;)
Ista je situacija i sa Strootmanom kad već glumiš neku pametnicu.
No, slika je postavljena iz potpuno drugog razloga.

Slika je sa njegove prezentacije vezano za SP i gdje objašnjava svoju filozofiju igre, a sad kad je tačno bila prezentacija to ne mogu reći. Bitna je poenta, koju očigledno ne shvataš.
Clutch je napisao/la:Nisu oni isti igrači, jer Clasie ima veće motoričke sposobnosti od Andera čiji se kvalitet najviše zasniva na proigravanjima i odličnoj viziji.
Pretpostavljam da si gledao prvu utakmicu protiv Swansea gdje se jasno moglo vidjeti koliko je je loš u odbrambenim zadacima a kamoli da ti on bude holder..Čisto sumnjam da je LVG to zamislio :) .
Pa ne bih rekao, bez obzira na sve što si napisao, da se puno razlikuje od Holanđanina koji također nije nešto defanzivno dobar. Više je igrač koji voli smiriti igru, ima fin pas, baš kao i Ander.
Utakmica protiv Swansea nije mjerilo, jer u ovom drugom sistemu se ekipa brani timski, a ne onakvo rasulo da se dešava.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 29 avg 2014, 18:23

@house
Ja prezentacija za SP a 2-3 igrača sa tog nisu bila na SP nit se ta formacija igrala, toliko je važna slika
al nevažno poredba clasie - ander je glupa jer ander nije taj tip igrača nit ce ikad biti zadnji vezni pa i bilbau je prošle godine igro ofanzivnog veznog ;)

I za ono da Wiliam bude u ofanzivi ko De jong a ne ko "tiote i ostali crnci" jel se ti šališ? Jesil ti kad gledo De jonga?

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 avg 2014, 18:26

Pa razlikuje u trci, tj. motorika im nije ista. Uostalom Clasie je nebitan u ovoj priči. Bitan je Herrera na DM-u, a to je ravno samoubistvu kao što sam već rekao.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 avg 2014, 18:31

JoseMourinho je napisao/la:@house
Ja prezentacija za SP a 2-3 igrača sa tog nisu bila na SP nit se ta formacija igrala, toliko je važna slika
al nevažno poredba clasie - ander je glupa jer ander nije taj tip igrača nit ce ikad biti zadnji vezni pa i bilbau je prošle godine igro ofanzivnog veznog ;)

I za ono da Wiliam bude u ofanzivi ko De jong a ne ko "tiote i ostali crnci" jel se ti šališ? Jesil ti kad gledo De jonga?
Prezentacija vezana za SP. I slika je važna jer tu čovjek objašnjava svoju filozofiju igre, baš na toj slici. Čitaš li ti šta ja pišem ili samo lupaš po tipkama bezveze?
Formacija se nije igrala jer se ozlijedio ključni igrač te formacije - Strootman, pa je zbog toga čitav sistem morao promijeniti. To je i sam rekao. I to sam već napisao, tri puta.

Clasie zadnji vezni? Ne pratiš ni holandsku ligu, OK.

Hajde lijepo na temu Milana i pitaj kako je prošle sezone igrao de Jong u fazi napada pošto vidim da nisi gledao ni jednu utakmicu.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 29 avg 2014, 18:40

Ma ja ti očigledno znaš, clasie je igrao najdefanzivbije u feeyebordu prošla godine kad sam gledo a i ove godine protiv besiktasa kad sam gledo, ispred njega Toby i lex, nije klasični zadnji vezni ali to igra..

I ponovo da se vratimo na početak price da A der zadnji vezni ne može biti nikako, kad već gledaš tu formaciju Holandije on je tu snejider, nikako clasie

Isto tako kod tebe De jong postade Pirlo, a coek klasični zadnji vezni, kad opisujes tu poziciju odma njega spomenes

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 avg 2014, 18:47

Feyenoord igra bez zadnjeg veznog. Igra klasičnog CM-a, nešto kao Pjanić u Romi, jer su to ludi Holanđani i taj njihov fudbal...

Slažem se da bi bilo dobro da on igra na tom mjestu gdje je Sneijder, ali hajde mi reci ko bi to onda trebao igrati zadnjeg veznog? Njega sam i stavio tu kao jednu soluciju sa trenutnim igračkim kadrom, jer mi nemamo veznih igrača da su iole upotrebljivi. Zato sam samo napravio tu formaciju u koju bi se ovi igrači mogli uklopiti i već napisao da je preofanzivno. No, ipak bolje nego da ti Fletcher igra.
Svi bi mi voljeli da Herrera igra svoju omiljenu poziciju, ali tako nam je kako nam je sa ovim igračima.

De Jong je pokazao da zna igrati u prošloj sezoni. Naravno, nije nešto naročito, ali nije ni u rangu Tiotea već je dosta ispred. Niko od njega ne pravi Pirla, no, kada bi Carvalho bar bio profil Nigela bilo bi dovoljno (kao što sam već napisao).

vidic
Kontakt:

Post Postao/la vidic » 29 avg 2014, 19:42

Ode clev.hvala bogu.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.