Gdje ćeš bolan na 6 mjeseci, takvu opkladu još nisam vidio na ovom forumu, možeš komotno na godinuMocMahale444 je napisao/la:Ja mu pisem aferim na nasoj temi a brat bi me na ignore. Bem ti lipu i loyalty
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Papak prije pola sata pise kako je slika lijepa gdje su oni polomili stolice sad tamo pise kad im navijaci podrzavaju odluku kluba da im se dadne 1100 karti sta ce onda misliti o takvim ljudima, papcina. Ja prije sahatak ovdje fino hocu da im objasnim a on dodje da j.ede qovna. seljacka posla. 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Knjizevnik, Tobeti, J.srbenda, Ljubicica, Evo, Morto, đipke i ti.Besic je napisao/la:A jaMocMahale444 je napisao/la:Oooo pitari, maslenice i pituljice naše male, ko ce u avatar i potpis 6 mjeseci. Naravno samo pojedini mogu se kladiti. Ovi novi bizoni i mufloni kao pablicasnifić jok.
Moze i ona šašava pitarka isto ako zeli.(dobar sam sa samirom)
Mora neko od vas nositi plavo na ava i potpis.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 11 apr 2017, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Vidis dobra ideja, godinu dana onda, NE 6 mjeseci.Virtu4l je napisao/la:Gdje ćeš bolan na 6 mjeseci, takvu opkladu još nisam vidio na ovom forumu, možeš komotno na godinuMocMahale444 je napisao/la:Ja mu pisem aferim na nasoj temi a brat bi me na ignore. Bem ti lipu i loyalty
Znam da se plaše štrudle naše.
Pravda za @Higha!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- TobeYarabi
- Kontakt:
zar se ti i ja nismo vec dogovorili oko toga?MocMahale444 je napisao/la:Oooo pitari, maslenice i pituljice naše male, ko ce u avatar i potpis 6 mjeseci. Naravno samo pojedini mogu se kladiti. Ovi novi bizoni i mufloni kao pablicasnifić jok.
Moze i ona šašava pitarka isto ako zeli.
Ja ću opet svog druga izazvati na dvoboj, neriješeno nikome, jel' dosta mjesec?
Sabinho je napisao/la:.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ti pripremim stream derbija i sada ti hoćeš na utakmicu. Vidi se da nisi čovjek od riječi.joker90 je napisao/la:Normala cijena! Vidimo se na Grbavici!
- MocMahale444
Nisi ozbiljan bio i gdje pecat?TobeYarabi je napisao/la:zar se ti i ja nismo vec dogovorili oko toga?MocMahale444 je napisao/la:Oooo pitari, maslenice i pituljice naše male, ko ce u avatar i potpis 6 mjeseci. Naravno samo pojedini mogu se kladiti. Ovi novi bizoni i mufloni kao pablicasnifić jok.
Ako je stream spreman i ti si se potrudio, ima da ponesem laptop na Grbavicu i da gledam na stadionu, samo da ne propadne!!arelinho je napisao/la:Ja ti pripremim stream derbija i sada ti hoćeš na utakmicu. Vidi se da nisi čovjek od riječi.joker90 je napisao/la:Normala cijena! Vidimo se na Grbavici!![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To tojoker90 je napisao/la:Ako je stream spreman i ti si se potrudio, ima da ponesem laptop na Grbavicu i da gledam na stadionu, samo da ne propadne!!arelinho je napisao/la:Ja ti pripremim stream derbija i sada ti hoćeš na utakmicu. Vidi se da nisi čovjek od riječi.joker90 je napisao/la:Normala cijena! Vidimo se na Grbavici!![]()
Prošli put su navijači fks dobili nešto preko 1700 ulaznica , sad 1100. Manje ulaznica za ono slovo O . Brojao sam stolice i došao sam do brojke oko 500 stolica malo manje u onom slovu O. Nezz imal koji navijač želje da zna broj stolica na tom dijelu. Uprava Sarajeva treba da ima bolji odnos sa svojim navijačima i upravom želje. Mislim da se može dogovoriti da se dobije i to slovo O.
Iz ove izjave Šiljka se vidi da ima mjesta ustupcima.
Iz ove izjave Šiljka se vidi da ima mjesta ustupcima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:Nisi ozbiljan bio i gdje pecat?TobeYarabi je napisao/la:zar se ti i ja nismo vec dogovorili oko toga?MocMahale444 je napisao/la:Oooo pitari, maslenice i pituljice naše male, ko ce u avatar i potpis 6 mjeseci. Naravno samo pojedini mogu se kladiti. Ovi novi bizoni i mufloni kao pablicasnifić jok.
- Evolution87
- Kontakt:
Hajde evo i ja sam dobrovoljac za opkladu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- TobeYarabi
- Kontakt:
more..meni kec, tebi 2, nerjeseno nikom nista..mi bar necemo jedan drugog unakaziti sa avatarimaEvolution87 je napisao/la:Hajde evo i ja sam dobrovoljac za opkladu.
- MocMahale444
Avatar ili potpis? Samo nije fora da se kladim s (50%) navijacem ZeljeTobeYarabi je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Nisi ozbiljan bio i gdje pecat?
- PitarBordo
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:more..meni kec, tebi 2, nerjeseno nikom nista..mi bar necemo jedan drugog unakaziti sa avatarimaEvolution87 je napisao/la:Hajde evo i ja sam dobrovoljac za opkladu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk![]()
Samo Saraj'vo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Tobe duple opklade puca. Nisam se nadao od njega 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
prenese me jbg. pozurim, pa zaboravim uci sa drugih profilaNeandertalac je napisao/la:Tobe duple opklade puca. Nisam se nadao od njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.