FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiRajvosa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiRajvosa » 25 dec 2013, 00:33

Jao koji dusebriznici.

Nego Aleksandre, da te pitam, sta je to TRANSPARENTNO u tvom Zeljeznicaru???

A to koliko je leglo novca, i koliko ce jos leci, mozete sracunati, pratite zadnjih 6 mjeseci i skontajte koliko su mjesecni troskovi za funkcionisanje kluba. Pratite vec povcetak prelaznog roka ukljucujuci i Jarnija.

Dalje, pratite deblokadu racuna, i pratite KUPOVINU, ne sporazum i upotrebu, zemlje za trening kamp.

Eto barem okvirno svako normalan, i barem djelomiucno objektivan, moze zakljuciti da novac vec zadnjih 6 mjeseci redovno ulazi u klub, Prema tome, covjek ne prica, ne obecava, covjek je vec do sada ulagao.

Prava promocija, sa pravim presom i promocijom novih struktura upravljanja, gdje ce biti i Engleza i Malezijaca, tek treba da se odrzi.

U ostalome, sve je ovo suplja..i trening kamp ce biti imaginacija, od kartona zgrade i pristorije...a racun kluba nece biti deblokiran nego ce ovi iz uprave lagati cijelo vrijeme a poslovati preko privatnih racuna.

Budite mi pozdrvaljeni, i malo vise pratite desavanja u svojim klubovima. Nas pustite na miru. ;)
alan_kardec je napisao/la:Za potpis Vešovića, dobili ste konkurenciju u Partizanu. Navodno ga hoće i oni.
Mi jos nismo ni blizu Partizanu, ni po renomeu ni po infrastrukturi ni po novcu. Ali sve ide u pravcu da se priblizimo njima, objektivno gledano, tek za 2-3 sezone. tako da Vesovic je vec na milimetar od Partizana. ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 dec 2013, 00:33

PehariSuTu je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:Bravo junuze, inteligentan post. :lol:
Idi kupi si paketic kod plavog deda mraza. Poguraj malo klub finansijski :lol:
Jel to onaj djeda mraz što vas teroriše evo peta godina mašala 8-)
Svakako da nas terorise svojim izgledom i ponasanjem k'o da je 3 puta Ligu prvaka osvojio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 00:44

wienultras je napisao/la:ljudi jos nista nije zvanicno potpisano,neletite pred rudu covjek se sutra moze probuditi i reci odo ja malo so belgije,da vidim sta ima ispunili su uvjete,hoceli covjek odrzati rijec o tom potom...
uostalom jos nigdje nevidjo da je ON nesto izjavio,samo ovi vasi iz uprave...glupost,cuj reko kusturica,tan je jako zadovoljan...boze sacuvaj
Sine probudi se poznat si na svim temama kao covjek koji cesto pise bez osnova,procitaj malo,da si upucen znao bi da je Tan vec generalni sponzor mjesecima,da je vec prije uletio sa parama i da je bio ovdje,sad se opet transfer novca uradio ostale su jos formalnosti,idi Rapid gledaj pusti se nas

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 dec 2013, 00:44

AdiRajvosa je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Za potpis Vešovića, dobili ste konkurenciju u Partizanu. Navodno ga hoće i oni.
Mi jos nismo ni blizu Partizanu, ni po renomeu ni po infrastrukturi ni po novcu. Ali sve ide u pravcu da se priblizimo njima, objektivno gledano, tek za 2-3 sezone. tako da Vesovic je vec na milimetar od Partizana. ;)

Meni se prije čini da je to sa Partizanom šuplja, ali eto. Oni su već doveli Vulićevića iz Vojvodine za desnog beka, a i Vešović mnogo bolje igra na beku nego na krilu, tako da...
Vi ako ga zaista dovedete, moraćete platiti obeštećenje Zvezdi, bez obzira što je on slobodan igrač.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 00:46

alan_kardec je napisao/la:
AdiRajvosa je napisao/la:

Meni se prije čini da je to sa Partizanom šuplja, ali eto. Oni su već doveli Vulićevića iz Vojvodine za desnog beka, a i Vešović mnogo bolje igra na beku nego na krilu, tako da...
Vi ako ga zaista dovedete, moraćete platiti obeštećenje Zvezdi, bez obzira što je on slobodan igrač.
Ma sve su to ba spekulacije,lupa narod nekim imenima,valjda vidis da uprava samo cuti,kad zavrsi posao kaze koga su doveli i cao,a do tada tog igraca niko nije ni spomenuo,nema vise da mahala prije zna od direktora ko dolazi! Ja nista nikad nisam vjerovao,dok Dino il neko iz kluba to ne objavi,sve ostalo su lazi i spekulacije!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 00:49

Pored ovoga sto je Tan ulazio u nas klub,privucemo i mnoge jake sponzore,sa te strane smo postali interesantni mnogima,al o tome uskoro kad se potpisu sponzorski ugovori!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 25 dec 2013, 00:51

Za Vešovica njegov agent božovic radojica traži poviše para,,,,,,,,,,,,,,imate neka dugovanja koja morate prvo isplatiti ,,,da avansirate pripreme I još ponešto se mora zatvoriti pa onda komšije razmišljajte o nogometašima,,,,g.Jarni očekuje koju lovu da provede novogodišnje praznike kako dolikuje,a sp.direktor se zna lijepo opustiti uz koju sevdelinku a treba se I mašiti za dzep da počasti muzikante Itd,,,,,,,,

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 25 dec 2013, 00:51

Sad ste donji veliki igraci
u nasa srca unijeli ste hladnocu i mrak
al' na Kosevu ce opet gorit svjetlo
Fuada Midzica 19 pravi agregat
[youtube][/youtube]

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 00:59

pabizo je napisao/la:
Za Vešovica njegov agent božovic radojica traži poviše para,,,,,,,,,,,,,,imate neka dugovanja koja morate prvo isplatiti ,,,da avansirate pripreme I još ponešto se mora zatvoriti pa onda komšije razmišljajte o nogometašima,,,,g.Jarni očekuje koju lovu da provede novogodišnje praznike kako dolikuje,a sp.direktor se zna lijepo opustiti uz koju sevdelinku a treba se I mašiti za dzep da počasti muzikante Itd,,,,,,,,
Nemoj se ti brinuti za nase dugove,to cemo rijesiti tj vec smo rijesili,dok je tvoj predsjednik mislio da nam ime mjenja :lol: Pripreme za razliku od ostalih ce biti u Antaliji sve zavrseno,tamo budu uvijek veliki timovi na pripremama pa se pored Partizana nadam i jos nekom jakom protivniku! Hvala bogu da se i ovo privelo kraju,nedaj boze da je kontra bilo nebi mogli da opstanemo ovdje! Jarni je zaradio vise para nego sto ce tvoj direktor ikad imati,pa tako da nece ovisiti od plate,i moze muzikantima da trpa para do zore,moze mu se :lol: sto se pojacanja tice polako prati portale bice uskoro,samo sto kao i do sad iznosite neistine

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 25 dec 2013, 01:08

Nema potrebe da navijači znaju finansijske detalje ugovora i bilo kakve druge detalje u klubu. Za to služi skupština i način ulaska u nju, pa bujrum. Regularno je da se zna godišnji budžet kluba, a vjerovatno će se znati, jer se i prošle godine objavio. Kako je poslovao klub i sl.

Isto tako prestaje vrijeme, kada će se u FKS kriti obeštečenja u ime transfera igrača u druge klubove, jer se ovo krilo zbog dušmana i onih kojima je lični interes na prvom mjestu.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 25 dec 2013, 01:09

Sta je sa opremom, ostajemo li u HAADu ili...? Pitam posto se nesto prije mjesec dana vec suskalo da bi se mogao promijeniti dobavljac opreme.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 25 dec 2013, 01:15

Komazec sve izglednije pakuje kofere. On ili Kasalica, mrtva trka. A što se tiće Sarajava, vi nemate ništa.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 25 dec 2013, 01:18

Vidi komsija sto znaju,nije ba samo komaze eno i Biblija na izlaznim vratima,Vule trazi povisicu u suprotnom ode vani....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 dec 2013, 01:19

TimeLine je napisao/la:Komazec sve izglednije pakuje kofere. On ili Kasalica, mrtva trka. A što se tiće Sarajava, vi nemate ništa.
ma gdje ce Sarajevo imati nesto sa svojim igracem gluspot vala , urapvu si ti :lol: :lol: :lol: :lol:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 dec 2013, 01:20

19risha88 je napisao/la:Sad ste donji veliki igraci
u nasa srca unijeli ste hladnocu i mrak
al' na Kosevu ce opet gorit svjetlo
Fuada Midzica 19 pravi agregat
[youtube][/youtube]
fulio si bend druze

da te podsjetim... Pusenje, Bombaj Stampa, Tifa i svi ostali urbani sarajevski bendovi su naklonjeni Sampionu, a ovom manjem sarajevskom klubu su naklonjeni, znas vec i sam...halid, isovic, mirza soljanin i tako to
FKŽ !

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 dec 2013, 01:21

Tifa je sad drama popularan 2.000 ljudi mu dodje na koncert :lol: :oops:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 dec 2013, 01:25

aS_Roma je napisao/la:Tifa je sad drama popularan 2.000 ljudi mu dodje na koncert :lol: :oops:
i sam znas da je vrijeme ex yu rocka proslo i da je tifa svojevremeno punio zetre i zetre...al eto valjda te grize savjest sto su nama naklonjeni ovi urbani, a vama ovi dosljaci, sta ces.

Ali nema veze, nije to tema, necemo dalje razglabat.
FKŽ !

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 dec 2013, 01:27

TeaM87 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Tifa je sad drama popularan 2.000 ljudi mu dodje na koncert :lol: :oops:
i sam znas da je vrijeme ex yu rocka proslo i da je tifa svojevremeno punio zetre i zetre...al eto valjda te grize savjest sto su nama naklonjeni ovi urbani, a vama ovi dosljaci, sta ces.

oj boze sta ja imam od toga za koga Tifa ili neko navija al fakat ne kontam , briga me vala za to , samo kazem

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 25 dec 2013, 01:27

Merlinu dodje na nastup vis eljudi nego svim tim grupama zajedno :lol: Mada postujem te grupe kao urbane grupe naseg grada koje cijenim,za razliku od primitivaca koji se Saji Isovicu smiju ;) Ovi sto pricaju kako ce sad ovo biti dobitak za sve klubove,cisto sumnjam,tesko da ce neko doci platiti npr dug Zelje,investirati u stadion,akademiju,jer i veci klubovi od Sarajeva i Zelje nemogu da nadju nekoga ko ce da uleti sa parama!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 dec 2013, 01:28

aS_Roma je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:

oj boze sta ja imam od toga za koga Tifa ili neko navija al fakat ne kontam , briga me vala za to , samo kazem
licno tebi se nisam ni obratio, nit me zanima tvoje misljenje, samo sam napravio taj uvid, ne znam u cemu je problem
FKŽ !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, riki46, THEC i 38 gostiju.