FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne sviđa mi se jedna stvar oko ovoga otpisa dugova...
Evo recimo nama koji redovno otplačujemo dugove posljednje 2 godine i nekom ko duguje 5-6 miliona i koji se samo zaduživao bit će otpisan dug...
Ispadne da smo mi to sve bezveze otplačivali jer na kraju i oni koji su se dodatno zaduživali bit će im isto otpisano...
Jedino što nam eto kao račun nije bio blokiran...
Evo recimo nama koji redovno otplačujemo dugove posljednje 2 godine i nekom ko duguje 5-6 miliona i koji se samo zaduživao bit će otpisan dug...
Ispadne da smo mi to sve bezveze otplačivali jer na kraju i oni koji su se dodatno zaduživali bit će im isto otpisano...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Joint_Union
- Kontakt:
Željezničar će od 18.00h. igrati prijateljsku utakmicu u Hadžićima!
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
Željezničar će od 18.00h. igrati prijateljsku utakmicu u Hadžićima!
preduhitrio me džoja
preduhitrio me džoja

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 10 avg 2011, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Napisite jos koji put 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ode i Visca 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ode Visšća za nadam se fine pare
Neka, neka već je počeo da stagnira ovdje

- eliminator
- Kontakt:
sad nek ponude kerli vise pare odmah ce on potpisat visegodisnji ugovor
eto zato je Visca ovako lose igrao ove sezone
bas me zanima koliko cemo para dobiti za njega. Jos kad bi doveli jedno pojacanje nakon ovoga ekstra bi bilo.

Volim te Zeljo!!!
A lištica i Olimpic nemaju ni marke duga i ispade da su oni bezveze plaćali porez ??Bianconeri1988 je napisao/la:Ne sviđa mi se jedna stvar oko ovoga otpisa dugova...
edit. Ako biste uspjeli sada da prodate Višću to bi bio sjajan posao, jer je evidentno da mali stagnira .
Zadnja izmjena: dzenan01, dana/u 10 avg 2011, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- neutralan__
- Kontakt:
Pa gdje bi to Višća mogao nastaviti karijeru ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pod sitnicama se vjerovatno podrazumjeva istraga o namještanju utakmica u Turskoj...
Njihovo prvenstvo je u pitanju, sve dok se to ne reguliše Višća vjerovatno neće ni otići...
Njihovo prvenstvo je u pitanju, sve dok se to ne reguliše Višća vjerovatno neće ni otići...
Ž '21!
Rasipa se igracki kadar!!
Edin Višća potpisuje petogodišnji ugovor sa Istanbulom.Željezničar je prihvatio ponudu turskog kluba, a ostalo je samo da Višća dogovori svoje uslove, kako bi postao Hasagićev saigrač.
Edin Višća potpisuje petogodišnji ugovor sa Istanbulom.Željezničar je prihvatio ponudu turskog kluba, a ostalo je samo da Višća dogovori svoje uslove, kako bi postao Hasagićev saigrač.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa o tome ti govorim, ukoliko se donese ova odluka ispadne nepravedno prema klubovima koji su uredno izvršavali svoje zakonske obaveze...dzenan01 je napisao/la: A lištica i Olimpic nemaju ni marke duga i ispade da su oni bezveze plaćali porez ??
Jer oni koji su plačali i oni koji nisu se svrstavaju u isti koš, a to nije u redu...
Ž '21!
U Instanbul BB gdje brani Hasagic. I da mislim da ce biti pojacanja jer ovi sto traze vani angazman ako im propadne nasa liga im je solucija tako da ...senci glup si jedan igrač se proda i ti odma se rasipa sta ti je bolan ? Imamo tu Smajica 10 puta boljeg i iskusnijegneutralan__ je napisao/la:Pa gdje bi to Višća mogao nastaviti karijeru ?
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 10 avg 2011, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Kako sam cuo milionzlatandr je napisao/la:eto zato je Visca ovako lose igrao ove sezonebas me zanima koliko cemo para dobiti za njega. Jos kad bi doveli jedno pojacanje nakon ovoga ekstra bi bilo.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Višća bi i ovako i onako grijao klupu ove godine. To se moglo vidjeti i u zadnjim utakmicama. Doveli smo Smajića (za kojeg i dalje smatram da je bolji igrač trenutno od Višće, što ne mora značiti da ovaj neće nekad biti bolji) i to je to. Nismo ništa slabiji. Ako uzmemo više od 600k eura, ja zadovoljan. Vidjelo se da se momak zasitio naše lige i da je vrijeme da ide i volio bih zbog njega samog da ode tamo i nastavi napredovati jer posjeduje ogroman potencijal!senci-071 je napisao/la:Rasipa se igracki kadar!!
U mom svijetu važe moja pravila
Ako dobijemo 200 k prošli smo odlično!
Njemu je ostala još godina ugovora!

Njemu je ostala još godina ugovora!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Naravno da nije u redu, ali nema drugog načina . Treba to uraditi na način kako su to komšije uradile, pa im je fudbal procvjetao.Prosječan hrvatski klub može ponuditi bolje uslove od naših najvećih klubova.Bianconeri1988 je napisao/la:Pa o tome ti govorim, ukoliko se donese ova odluka ispadne nepravedno prema klubovima koji su uredno izvršavali svoje zakonske obaveze...dzenan01 je napisao/la: A lištica i Olimpic nemaju ni marke duga i ispade da su oni bezveze plaćali porez ??
Jer oni koji su plačali i oni koji nisu se svrstavaju u isti koš, a to nije u redu...
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Jao malog sto se porqrcio jos jedan dokaz njegovelose igre .....nek smo mi to prodali ...pile87 je napisao/la:Kako sam cuo milionzlatandr je napisao/la:eto zato je Visca ovako lose igrao ove sezonebas me zanima koliko cemo para dobiti za njega. Jos kad bi doveli jedno pojacanje nakon ovoga ekstra bi bilo.
KM-ova! A isto tako sam cuo da je pa skoro zavrsena stvar za njegov odlazak u Tursku.Dosta su se natezali oko njegovog ugovora on je prvo odbio produzenje pod istim uslovima pa postavio neke svoje uslove al dok bi se nagodili on bi vjerovatno i dzaba otisao.Ovako ce svi zaraditi i svi sretni!