Pobjeda na guzov.e i nista drugo. Idemo odbraniti cetvrto mjesto pa europapa…

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
samo losa fizicka spremnost igraca igmana nam je pomogla da zadnjih 20-tak minuta izgledamo bolje od ranijeg perioda igre. vidjelo se da su skroz ispuhali, sto je dovelo do toga da preuzmemo posjed lopte, sto za sobom povlaci i nadmocnost na terenu, makar i prividnuNerminFatic je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:10Cestitke na pobjedi, ali… Coric kaze da smo posljednjih 20 min igrali odlicno, ali ja, a vidim i mnogi ne vide to tako. Gdje on to vidi odlicnu igru?
Pobjeda na guzov.e i nista drugo. Idemo odbraniti cetvrto mjesto pa europapa…![]()
Hoces reci da nismo imali nikakve igre u prvom dijelu sezone?FkZdoKraja je napisao/la: ↑05 apr 2025, 21:22Mi nismo bili nikad u formi da bi pali. Promasaj uopce nije bitan. Penal svako moze promasiti. Problem je sto mi nemamo igre uopce. Da nam nije bilo Vede izgubili bi pola utakmica.
Kako ono ti rece ? Iskacu iz pasteta, tempirano...FkZdoKraja je napisao/la: ↑05 apr 2025, 21:00Ocajna utakmica, ocajna ekipa. Prvo poluvrijeme nas spasio Vedo jos jedne blamaze. Coric nije dobar s glavom i izjavama fakat, sta li oni treniraju Bog zna. Da Igman nije pao fizicki,, nikad mi ne bi pobjedili.
Za ove sto prave od Sabica igraca, on da uveze pet utakmica od pocetka do kraja, sestu utakmicu bi mu ispisnicu trazili. Defanzivno danas nije mogao parirati nijednom igracu Igmanu. Spor kao da ima 30 godina a ne 20. Mogu dati glavu da ce zavrsiti Radnik Hadzic plafon. Sjecam se kad su ovdje od Kocevica pravili Ronaldinja, a gdje je danas? Mozda 7.liga Njemacke vjerovatno amaterska.
Slazem se upotounosti… I da hoce,covjek nema s klupe uvest koga :/ cekamo te Favelase ko ozeblo sunce…Mozda nas usereBlackwargreymon je napisao/la: ↑05 apr 2025, 23:12Pun podrska za sefa. Odlicno radi svoj posao zajedno sa SŠ.
Jesil se ponad'o, **** li ti mrtve u tabutu.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, perodeformero i 31 gost.