FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 avg 2011, 18:36

Drago mi je zbog ovog transfera...Dobro je pa smo ga uspjeli na vrijeme prodati jer nije imao neku minutažu pa bi vjerovatno otišao na kraju sezone besplatno...

Moja prognoza nekih 400k evrića... :D

Konačno će Stanić dobiti više prilike u igri prema naprijed...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 10 avg 2011, 18:41

do sada ste objavljivali visinu obestecenja..zadnji primjer Sehic
sta je sa ovim transferom ??

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 avg 2011, 18:41

nime_tm87 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Pa gdje bi to Višća mogao nastaviti karijeru ?
U Instanbul BB gdje brani Hasagic. I da mislim da ce biti pojacanja jer ovi sto traze vani angazman ako im propadne nasa liga im je solucija tako da ...senci glup si jedan igrač se proda i ti odma se rasipa sta ti je bolan ? Imamo tu Smajica 10 puta boljeg i iskusnijeg
Aha.Pošto se ne razumijem u te stvari da pitam hoće l' tu šta biti novaca za Budućnost :mrgreen: ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 avg 2011, 18:43

neutralan__ je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Pa gdje bi to Višća mogao nastaviti karijeru ?
U Instanbul BB gdje brani Hasagic. I da mislim da ce biti pojacanja jer ovi sto traze vani angazman ako im propadne nasa liga im je solucija tako da ...senci glup si jedan igrač se proda i ti odma se rasipa sta ti je bolan ? Imamo tu Smajica 10 puta boljeg i iskusnijeg
Aha.Pošto se ne razumijem u te stvari da pitam hoće l' tu šta biti novaca za Budućnost :mrgreen: ?
Naci ce se i za vas nesto para, taman za jedno jagnje i lubenicu.. :D :D :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 10 avg 2011, 18:45

FCS-FCS je napisao/la:do sada ste objavljivali visinu obestecenja..zadnji primjer Sehic
Pa nije još ni realizovan,ti pitaš

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 avg 2011, 18:47

Znači ipak šipak za Budućnost.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 avg 2011, 18:48

FCS-FCS je napisao/la:do sada ste objavljivali visinu obestecenja..zadnji primjer Sehic
KAd se realizuje bice info
i da spominjalo se da Žujo krade pare bla bla, sumnjam čisto jer je račun kluba blokiran kao i većini u PLBiH, tako da sve ide na Amarov račun, meni odmah duša mirnija. :)

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 10 avg 2011, 18:58

Bianconeri1988 je napisao/la:Drago mi je zbog ovog transfera...Dobro je pa smo ga uspjeli na vrijeme prodati jer nije imao neku minutažu pa bi vjerovatno otišao na kraju sezone besplatno...

Eh sto cemo se usreciti strasan igrac jebote..hahahahahah :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

joey tribbiani
Kontakt:

Post Postao/la joey tribbiani » 10 avg 2011, 19:00

Pozdrav. Evo pišem ovdje samo da nabijem na qr.c 95% priče na ovom pdf-u. Kuknjava, plač, provokacije, mahalanje... MRŠ! Imaš olimpic, saraj'vo, sašk, vratnik, slaviju....pa navijaj. Prošetaj malo do stadiona, okani se compa...srasla ti stolica sa guzicom.

Da je kojim slučajem Višća zabio u širokom bilo "uh koja postavka igre, sjajno...titula 100%, kup isto tako...". Plačipičke obične... Ne može čovjek da pročita ništa, a da mu se ne javi nagon za povraćanjem. Ne d'o Bog da vas ima još na .org-u ili na nekom dr forumu... U stvarnom životu vas ionako nema. Sami će se prepoznati u postu i ne odnosi se na apsolutno svakog forumaša na temi teškoj nekoliko hiljada stranica offtopica. Kad se izbacivo Sheriff, pola vas je šutilo jer se vaša predvidjanja nisu ostvarila...kad se uzela titula, bili ste veliki navijači. A sad se jave i kažu "kadar se osipa", "drugi dovode pojačanaj, a mi?". Drakul, Selimović, Smajić, Adilović, Kvesić, Bukvić... navedi mi dva jača pojačanja i u jednom timu...ili jednog! Pojačali se kad je trebalo. Uigrali se. Putovali danima, igrali u Izraelu i popušili...iz Sa išli u š.brijeg i zbog jedne greške fasovali... I šta sad koji klinac? Je li kraj? Za vas jeste i ok...ali srećom ne pitate se ni za šta...niti ćete.. Mahalo ****, nećeš klub nikad vodit pa makar tu osto žujo brbljivac 100 godina.

Višći puno sreće, mislim da je sad trenutak kad i najviše možemo dobiti za njega. Malo je razmišljanje stavio na "off" i podbacio. Valjda će se trznut.

PS: ahahhahhahhh smiješno...idi ti pa igraj...to su te vaše konstruktivne kritike od kojih ne može nikad biti koristi

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 10 avg 2011, 19:01

Ad0 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Drago mi je zbog ovog transfera...Dobro je pa smo ga uspjeli na vrijeme prodati jer nije imao neku minutažu pa bi vjerovatno otišao na kraju sezone besplatno...

Šta ti bolan znaš !? haj ne laprdaj !
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 10 avg 2011, 19:03

Ba Ze je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:

Šta ti bolan znaš !? haj ne laprdaj !
Cuj ovog kloca da ti nije mozda Stana rodjak ebote on :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 10 avg 2011, 19:04

Bio bi red da se sad malo para ulozi u pojacanja

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 10 avg 2011, 19:09

adi11 je napisao/la:Bio bi red da se sad malo para ulozi u pojacanja
slazem se i za par mjeseci ce reci nemamo para a imaju ih sad vise nego ikad, trebao je brko uzeti bucana, pa njega na desnu smajketa na lijevu stranu jer mirso ne moze vise ocito, dobro bi nam dosao i kerla.... jgb realnost je prodavat igrace za sicu naspram komsija iz hrvecke i srbije
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 avg 2011, 19:15

@ Ad0

Razlika između Stanića i Višće je što Stanić igra za tim i radi tačno ono što mu Osim kaže...

Večina nas misli da je Stanić loš igrač, a čovjek nije ni imao priliku da pokaže kakav je kad igra na svojoj pravoj poziciji...

Ustvari imao je u jednoj utakmici prošle godine u Zenici, koincidednija ili ne dao je gol...

A i protiv Sheriffa je zaigrao posljednjih 20 minuta u napadu i odlično odigrao, a sasvim sam siguran da bi i u Širokom dobio šansu prije Višće da nije bio suspendovan...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 10 avg 2011, 19:21

Sad dovesti Kerlu, i pare koje dobijemo od Višće odmah ponudit Muslimoviću za potpis ugovora! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 avg 2011, 19:21

slika

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 avg 2011, 19:22

babilonTM je napisao/la:Sad dovesti Kerlu, i pare koje dobijemo od Višće odmah ponudit Muslimoviću za potpis ugovora! ;)
Kerla koliko god da je dobar igrac, nebi ga volio vidjet u Želji.
NO PYRO NO PARTY

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 10 avg 2011, 19:29

htjeli mi ti priznati ili ne gubimo jednog dobrog igraca.Postigao je Visca dosta vaznih golova...sam podatak da je proslu sezonu bio nas drugi strijelac,a nije bio u nekoj formi dovoljno govori...sve u svemu puno srece Visci u daljoj karijeri i hvala mu ...

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 10 avg 2011, 19:33

Sad gledam na jednom portalu Višćine golove.Strašan momak.Sve čestitke Zubanoviću (kako neko reče njegovom mendžeru)na nadam se uspješnom transferu.Višća je za mene uvijek bio igračina i nadam se da će i tako nastaviti,a Amaru i ovdje nekima trajno začepiti usta.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 avg 2011, 19:38

deset je napisao/la:Sad gledam na jednom portalu Višćine golove.Strašan momak.Sve čestitke Zubanoviću (kako neko reče njegovom mendžeru)na nadam se uspješnom transferu.Višća je za mene uvijek bio igračina i nadam se da će i tako nastaviti,a Amaru i ovdje nekima trajno začepiti usta.

fakat bezveze pricas ili nemas vise od 12 ili pricas samo da se prica, nije htio da produzi klupa i zdravo da je ronaldo, svaka cast Amaru tako i treba
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.