Moja prognoza nekih 400k evrića...

Konačno će Stanić dobiti više prilike u igri prema naprijed...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Aha.Pošto se ne razumijem u te stvari da pitam hoće l' tu šta biti novaca za Budućnostnime_tm87 je napisao/la:U Instanbul BB gdje brani Hasagic. I da mislim da ce biti pojacanja jer ovi sto traze vani angazman ako im propadne nasa liga im je solucija tako da ...senci glup si jedan igrač se proda i ti odma se rasipa sta ti je bolan ? Imamo tu Smajica 10 puta boljeg i iskusnijegneutralan__ je napisao/la:Pa gdje bi to Višća mogao nastaviti karijeru ?
Naci ce se i za vas nesto para, taman za jedno jagnje i lubenicu..neutralan__ je napisao/la:Aha.Pošto se ne razumijem u te stvari da pitam hoće l' tu šta biti novaca za Budućnostnime_tm87 je napisao/la:U Instanbul BB gdje brani Hasagic. I da mislim da ce biti pojacanja jer ovi sto traze vani angazman ako im propadne nasa liga im je solucija tako da ...senci glup si jedan igrač se proda i ti odma se rasipa sta ti je bolan ? Imamo tu Smajica 10 puta boljeg i iskusnijegneutralan__ je napisao/la:Pa gdje bi to Višća mogao nastaviti karijeru ??
Pa nije još ni realizovan,ti pitašFCS-FCS je napisao/la:do sada ste objavljivali visinu obestecenja..zadnji primjer Sehic
sta je sa ovim transferom ??
KAd se realizuje bice infoFCS-FCS je napisao/la:do sada ste objavljivali visinu obestecenja..zadnji primjer Sehic
sta je sa ovim transferom ??
Eh sto cemo se usreciti strasan igrac jebote..hahahahahahBianconeri1988 je napisao/la:Drago mi je zbog ovog transfera...Dobro je pa smo ga uspjeli na vrijeme prodati jer nije imao neku minutažu pa bi vjerovatno otišao na kraju sezone besplatno...
Moja prognoza nekih 400k evrića...![]()
Konačno će Stanić dobiti više prilike u igri prema naprijed...
Šta ti bolan znaš !? haj ne laprdaj !Ad0 je napisao/la:Eh sto cemo se usreciti strasan igrac jebote..hahahahahahBianconeri1988 je napisao/la:Drago mi je zbog ovog transfera...Dobro je pa smo ga uspjeli na vrijeme prodati jer nije imao neku minutažu pa bi vjerovatno otišao na kraju sezone besplatno...
Konačno će Stanić dobiti više prilike u igri prema naprijed...![]()
![]()
Cuj ovog kloca da ti nije mozda Stana rodjak ebote onBa Ze je napisao/la:Šta ti bolan znaš !? haj ne laprdaj !Ad0 je napisao/la:Eh sto cemo se usreciti strasan igrac jebote..hahahahahahBianconeri1988 je napisao/la:Drago mi je zbog ovog transfera...Dobro je pa smo ga uspjeli na vrijeme prodati jer nije imao neku minutažu pa bi vjerovatno otišao na kraju sezone besplatno...
Konačno će Stanić dobiti više prilike u igri prema naprijed...![]()
![]()
slazem se i za par mjeseci ce reci nemamo para a imaju ih sad vise nego ikad, trebao je brko uzeti bucana, pa njega na desnu smajketa na lijevu stranu jer mirso ne moze vise ocito, dobro bi nam dosao i kerla.... jgb realnost je prodavat igrace za sicu naspram komsija iz hrvecke i srbijeadi11 je napisao/la:Bio bi red da se sad malo para ulozi u pojacanja
Kerla koliko god da je dobar igrac, nebi ga volio vidjet u Želji.babilonTM je napisao/la:Sad dovesti Kerlu, i pare koje dobijemo od Višće odmah ponudit Muslimoviću za potpis ugovora!
deset je napisao/la:Sad gledam na jednom portalu Višćine golove.Strašan momak.Sve čestitke Zubanoviću (kako neko reče njegovom mendžeru)na nadam se uspješnom transferu.Višća je za mene uvijek bio igračina i nadam se da će i tako nastaviti,a Amaru i ovdje nekima trajno začepiti usta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.