Sve si rekao, takodjer skandiranje ' druga liga'fukara87 je napisao/la:Vidjet cemo ko je smijesan u ova naredna 3 kola, jedva ste Viteza dobili kuci, ovo ne uzimaj za zlo jer ja i mnogi Tuzlaci su uz Celik da ostane u ligi uz nas naravnooprisonbreak je napisao/la:Smjesan sifukara87 je napisao/la:Vidjet cete vi kad Gosk pobijedi Celika pa kad se zakuha u borbi za opstanak, misljenja sam da Celik ima premalo bodova da bi ostao ove godine u ligi, plus nije to prosla liga gdje je Metaleghe bio los i nista im nije islo, po meni Gosk, Sloboda, Borac imaju jacu ekipu od Celika samo kazem realno neka se Robijasi ne ljute, volio bi kad bi ostali ali vidjet cete na kraju sezone da ce im biti tesko...![]()
![]()
sportski pozdrav
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ovaj Radnik je skolovana ekipa. Igraju lijepo za oko.
Borac mi djeluje kao mrtva kobila. Katastrofalno igraju.
Borac mi djeluje kao mrtva kobila. Katastrofalno igraju.
Borac ce biti kanta za nabijanje cijelo proljece.
Krupa ih uzima iduce kolo kuci..
Krupa ih uzima iduce kolo kuci..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sine,miran budi.........Titilikce14oldschool je napisao/la:**** majku dobili nezainteresovanu Mladost 2-0 i od jednom oni ekipa i oni sigurni,niko nije siguran sto se tiče zadnjih par ekipa,vrlo lahko možete izgubiti sve tri preostale tekme,kao i bilo koja ekipa,poklopi se usima i sačekajmo do kraja.
Znamo mi i bez tebe da 90 posto gubimo i od Zelje i od Pitara...........Borac cemo dobiti ko i Mladost.....
Sta se palis koji ku rac..........U LZO bice svega,ali scenario u kojem Sloboda ispada,nece.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nemam ja šta da guglam, sud ne spominjem ja nego ga spominješ ti, očekujem da mi potvrdiš tu priču nečim.BeSha1992 je napisao/la:
Guglaj malo kad ti je volja, informisi se....
Spomenut cèmo ljudino, koje te utakmice zanimaju ???
Znaš ti najbolje šta ste radili i kojim ste klubovima i kako obezbjeđivali opstanak u zamjenu za tri boda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
na nešto duže staze ne vidim Borca kao stabilnog premijerligaša. Pa njih će prestići i Zvijezda 09 po kvaliteti
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Sine,miran budi.........Titilikce14oldschool je napisao/la:**** majku dobili nezainteresovanu Mladost 2-0 i od jednom oni ekipa i oni sigurni,niko nije siguran sto se tiče zadnjih par ekipa,vrlo lahko možete izgubiti sve tri preostale tekme,kao i bilo koja ekipa,poklopi se usima i sačekajmo do kraja.
Znamo mi i bez tebe da 90 posto gubimo i od Zelje i od Pitara...........Borac cemo dobiti ko i Mladost.....
Sta se palis koji ku rac..........U LZO bice svega,ali scenario u kojem Sloboda ispada,nece.
Ne svadjajte se , svakako i jedni i drugi ispadate.
Životni saputnik! 1921
aminEisenbahner1921 je napisao/la:solinas je napisao/la:Sine,miran budi.........Titilikce14oldschool je napisao/la:**** majku dobili nezainteresovanu Mladost 2-0 i od jednom oni ekipa i oni sigurni,niko nije siguran sto se tiče zadnjih par ekipa,vrlo lahko možete izgubiti sve tri preostale tekme,kao i bilo koja ekipa,poklopi se usima i sačekajmo do kraja.
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Linija je napisao/la: amin
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Titilikce14oldschool
- Kontakt:
Upao vam RaminVirtu4l je napisao/la:Linija je napisao/la: amin![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda nece ispasti a ni vi necete titulu uzet...nit je tu vise Leotar nit lutvin j e b a čEisenbahner1921 je napisao/la:solinas je napisao/la:Sine,miran budi.........Titilikce14oldschool je napisao/la:**** majku dobili nezainteresovanu Mladost 2-0 i od jednom oni ekipa i oni sigurni,niko nije siguran sto se tiče zadnjih par ekipa,vrlo lahko možete izgubiti sve tri preostale tekme,kao i bilo koja ekipa,poklopi se usima i sačekajmo do kraja.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ispravka krivog navoda. Nije nama Leotar nikada pomogao da osvojimo titulu, mi smo bracu spasavali da ne ispadnu i vas sutnuli tamo gdje vam je mjesto.
Životni saputnik! 1921
Ima li prijenosa s Pecare?
Izgleda nema prenosa osim na toj debilnoj moja tv,
volio bi vidjeti sarajevo kako igra mislim da ce oni ili zrinjski biti ekipa koja ce osvojiti titulu ove sezone
volio bi vidjeti sarajevo kako igra mislim da ce oni ili zrinjski biti ekipa koja ce osvojiti titulu ove sezone
da SK prenosi to bi bila najgledanija utakmica u regionu trenutno, promocija lige ovo onoZenzo je napisao/la:Pa i nije trebao biti nigdje drugo prijenos.
To smece od televizije nema 70 % drzave a kamoli van granica zato im zelim sto brzu propast
Prije ces vidjeti parenje mamuta sa mjeseca nego nasu ligu.Signore je napisao/la:Ima li prijenosa s Pecare?
Klubovi da se ujedine i naredne sezone odbiju ugovore BH Telekoma, nista maltene nemamo od ovog sponzorstva.
- Zeljeznicar -
AlemC85 je napisao/la:Prije ces vidjeti parenje mamuta sa mjeseca nego nasu ligu.Signore je napisao/la:Ima li prijenosa s Pecare?
Ovako nešto lakše naći.
Neka onda gleda tko moze. Ne bih se ustao i sjeo za komp traziti stream pa taman da Cruyff ustane i istrci na Pecaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.