AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Sevilja će bukvalno pokloniti Milanu 20M ni za šta. A Milan će zabilježiti veliki plus u knjigama. Tako isto će biti ako prodaju Calabriu jer je došao iz omladinskog pogona.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Bas neko hoce kupiti Calabriu? Jos kad bi ga tusnuli kakvim englezima, oni vole bacati velike pare na smijesne igrace.
A ne bih se zalio da i Donarumu prodamo za 50+ milioncica radi FFP-a i previsoke plate. Uvijek se moze dovesti solidan golman.
A ne bih se zalio da i Donarumu prodamo za 50+ milioncica radi FFP-a i previsoke plate. Uvijek se moze dovesti solidan golman.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Siguran sam da neće otkupiti Susa. Mark my words.Romagnoli13 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 12:30Sevilja će bukvalno pokloniti Milanu 20M ni za šta. A Milan će zabilježiti veliki plus u knjigama. Tako isto će biti ako prodaju Calabriu jer je došao iz omladinskog pogona.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Obaveza otkupa u slučaju plasmana u LPa.SonVolt je napisao/la: ↑13 jul 2020, 13:26Siguran sam da neće otkupiti Susa. Mark my words.Romagnoli13 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 12:30Sevilja će bukvalno pokloniti Milanu 20M ni za šta. A Milan će zabilježiti veliki plus u knjigama. Tako isto će biti ako prodaju Calabriu jer je došao iz omladinskog pogona.![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Znam za tu priču ali koliko je to sigurno? Zvuči mi previše dobro da bi bilo istinito.Romagnoli13 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 13:42Obaveza otkupa u slučaju plasmana u LPa.SonVolt je napisao/la: ↑13 jul 2020, 13:26Siguran sam da neće otkupiti Susa. Mark my words.Romagnoli13 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 12:30Sevilja će bukvalno pokloniti Milanu 20M ni za šta. A Milan će zabilježiti veliki plus u knjigama. Tako isto će biti ako prodaju Calabriu jer je došao iz omladinskog pogona.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Pa nema bolje potvrde od ovoga.
Previše dobro da bi bilo istinito, da, ali ovaj put je stvarno istinito.
Lel, ovo mu je statistika. I to protiv Espanjola koji je ubjedljivo zadnji.

Previše dobro da bi bilo istinito, da, ali ovaj put je stvarno istinito.
Suso to Radio Marca Sevilla: "Yes, in the case of Champions League qualification, I will be a permanent player of Sevilla."
Lel, ovo mu je statistika. I to protiv Espanjola koji je ubjedljivo zadnji.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sve ok, ali oni cigani iz Andaluzije će naći neku rupu u ugovoru da ga ne otkupe ili će se cjenkati do besvijesti.SonVolt je napisao/la: ↑13 jul 2020, 13:43Znam za tu priču ali koliko je to sigurno? Zvuči mi previše dobro da bi bilo istinito.
Do sada je uvijek tako bilo. Ne volim ih nikako
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Pa sinocnjom pobjedom.msm da je to gotova prica,zaradili smo pare na njemu 
Vito Angele: #Rangnick likes #Tonali a lot. However, #ACMilan doesn't want to spend about half of the budget on a single player. #Inter are ahead. Further evaluations will be carried out in the next few days.
Brescia navodno traži 50m eura za njega. Dobro će ih dobiti s obzirom da idu u Seriu B.
VitoAngele: Talks held between Rangnick and Szoboszlai - #ACMilan willing to enter negotiations.
Ovaj mali je mokri san , nadam se da će dogovoriti transfer što prije da ne bi neka druga ekipa pomrsila planove.
Brescia navodno traži 50m eura za njega. Dobro će ih dobiti s obzirom da idu u Seriu B.
VitoAngele: Talks held between Rangnick and Szoboszlai - #ACMilan willing to enter negotiations.
Ovaj mali je mokri san , nadam se da će dogovoriti transfer što prije da ne bi neka druga ekipa pomrsila planove.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Sociedad poveo,eto blizu smo para od Susa 
Gotovo je, Di Marzio je isto potvrdio da se aktivirala Susova klauzula i da će isplatiti 24m. To je gotovo, idemo dalje.
Prema insajderima, a i nekim novinarima, čini se da je transfer Soboslaja vrlo blizu. Hmm...
Prema insajderima, a i nekim novinarima, čini se da je transfer Soboslaja vrlo blizu. Hmm...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Samo Rope nemoj poceti sa insajderima jer onda od toga sig nema nista 
On i njegovi insajderi hahaha, i kad napokon jednom ubode reci ce jesam li vam rekao 
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
E da hoće više dogovorit i tog Soboslaja kako se već zove, smoriše više sa njim, ne možeš ni jednu vijest pročitati a da se ovaj malac ne spominje.. Zbogom Suso prokletinjo prokleta 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Te pare od Susa su za peglanje knjiga, pretpostavljam da nece biti na raspolaganju uz obecanih 75mil budzeta (nagadja se ta cifra).
RR ne znam vraca li nam se ili ce ga prodati?
Ko jos ima na posudbi, ne mogu se sjetiti. Kikica se vratio, Halilovic mislim da mu istice ugovor na kraju sezone?
RR ne znam vraca li nam se ili ce ga prodati?
Ko jos ima na posudbi, ne mogu se sjetiti. Kikica se vratio, Halilovic mislim da mu istice ugovor na kraju sezone?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A ne znam ni šta bi više peglali, prošla dva merkata jedva da se išta i potrošilo. Ako uzmeš u obzir da se za Piateka i Susa uzelo preko nestvarnih pedesetak miliona, to znači da su se pokrili transferi koji su se desili ljetos.
Ostaje Caldara, mada mislim da će te pare doći tek iduće sezone.
Slabo ćemo mi išta uzeti na tim prodaja, pa jbt za Rodrigeza nisi mogao uzeti ni 5m, što je besmislica s obzirom na današnje cijene.
Ne očekujem puno ni od ostalih krampi poput lezbejke ili Calabrie, osim ako se ne proda neki kapitalac u vidu Paquete ili Kessija.
Ali sve u svemu očekujem da budžet bude preko stotinjak miliona, što je za početak dovoljno za Ralfa.
Ostaje Caldara, mada mislim da će te pare doći tek iduće sezone.
Slabo ćemo mi išta uzeti na tim prodaja, pa jbt za Rodrigeza nisi mogao uzeti ni 5m, što je besmislica s obzirom na današnje cijene.
Ali sve u svemu očekujem da budžet bude preko stotinjak miliona, što je za početak dovoljno za Ralfa.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Di Marzio kaže da je budžet Milana 75M eura.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.