Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
molotovljev
Postao/la molotovljev » 25 dec 2013, 12:36
let3 je napisao/la:"Ostvarili smo san dovođenjem jednog od najbogatijih ljudi na svijetu koji se nalazi na Forbesovoj listi.
Stavljamo se Tanu na raspolaganje." Hujic A.

kako ovo perverzno zvuci
Pitari se prodali za male pare i stavili na raspolaganje ovom azijatu koji im je otplatio 4 miliona duga. OK, njihova stvar i izbor.
Ali ima tu neka caka, jer niko danas nije lud da daje svoje milione nekom klub za kojeg je tek cuo, da placa necije dugogodišnje dugove tek tako.
Mislim mora se to nekako naplatiti kad-tad.
Nisu to male pare, piše ti u prvoj rečenici.
A to da će se naplatiti i isplatiti, svakako da hoće, vidjećeš u skorijoj budućnosti.
Tebe vidim kao našeg budućeg simpatizera.. i ne samo tebe...
F.K.SARAJEVO
-
let3
-
Kontakt:
molotovljev je napisao/la:let3 je napisao/la:"Ostvarili smo san dovođenjem jednog od najbogatijih ljudi na svijetu koji se nalazi na Forbesovoj listi.

kako ovo perverzno zvuci
Pitari se prodali za male pare i stavili na raspolaganje ovom azijatu koji im je otplatio 4 miliona duga. OK, njihova stvar i izbor.
Ali ima tu neka caka, jer niko danas nije lud da daje svoje milione nekom klub za kojeg je tek cuo, da placa necije dugogodišnje dugove tek tako.
Nisu to male pare, piše ti u prvoj rečenici.
A to da će se naplatiti i isplatiti, svakako da hoće, vidjećeš u skorijoj budućnosti.
Tebe vidim kao našeg budućeg simpatizera.. i ne samo tebe...
Mislio sam na Tana, a ne na FCS

to jest gdje je njegov interes i kako ce mu se sve to isplatiti.
Ostaje da vidimo šta ce se dešavati u buducnosti.
A ja sam simpatizer Želje oduvijek, tako da od te price nema ništa.
Sa srecom vam bilo sa Tanom

jer vidiš i sam kako su se navijaci Kardifa okrenuli proti njega.
-
pitic
-
Kontakt:
Ako nas kone gotive kao što pričaju ja mislim da je red da preko svoje oficionalne web stranice nam čestitaju što smo izbavili FK Sarajevo iz dugovanja. Ipak komšije se trebaju podržavati pa ako treba i lijepom čestitkom.

SRETAN BROJ - 1725
-
junuz23
-
Kontakt:
Kakva 4 miliona, za tu buraniju je nemoguce sanirati dugove, kupiti zemljiste i napraviti svemirski brod od trening kampa, dovesti mega pojacanja( po potrebi), ulagati u mladost...sta je vama, lik je krhnuo puno vise miliona, samo sto se krije sa razlogom, naravno
-
amypitar
-
Kontakt:
let3 je napisao/la:"Ostvarili smo san dovođenjem jednog od najbogatijih ljudi na svijetu koji se nalazi na Forbesovoj listi.

kako ovo perverzno zvuci
Boze sacuvaj sta sve covjek, ovde nece procitati.

-
Hordas Doboj
-
Kontakt:
Postao/la Hordas Doboj » 25 dec 2013, 12:50
let3 je napisao/la:"Ostvarili smo san dovođenjem jednog od najbogatijih ljudi na

Tacno je tesko vratit 10 mil kad si stabilan i respektabilan klub. Nijedan igrac Dinama, Partizana, nije ispod 2 mil npr, dok kljucni igraca Dinama kostaju po 15 mil

Sarajevo ce napraviti jaku skolu fudbala, slozit dobru ekipu i izbacivat talentovane igrace u prvi tim. Dovoljno je jedan dobar nastup u EU takmicenjima i svim tim igracima ce cijena da skoci 10 puta.
Treba samo malo mozak ukljucit.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
TimeLine
-
Kontakt:
Komazec ako ode otici ce u Tursku. Sve zavisi od turaka, iako je Komazec prihvatio platu oko 15.000eura mjesecno. Mislim glupo je sad da se raspravljamo ko mala djeca da li je istina ili ne vidjet cemo. Ovi sto sanjaju neka obestecenja isto si pisali za Huseijnovica pa se banovali.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
-
junuz23
-
Kontakt:
TimeLine je napisao/la:Komazec ako ode otici ce u Tursku. Sve zavisi od turaka, iako je Komazec prihvatio platu oko 15.000eura mjesecno. Mislim glupo je sad da se raspravljamo ko mala djeca da li je istina ili ne vidjet cemo. Ovi sto sanjaju neka obestecenja isto si pisali za Huseijnovica pa se banovali.
Mi cemo mu dati 50 milja mjesecno, mozda ti zvuci cudno i nevjerovatno ali to je za nas sad mizerija
-
Lik
-
Kontakt:
TimeLine je napisao/la:Komazec ako ode otici ce u Tursku. Sve zavisi od turaka, iako je Komazec prihvatio platu oko 15.000eura mjesecno. Mislim glupo je sad da se raspravljamo ko mala djeca da li je istina ili ne vidjet cemo. Ovi sto sanjaju neka obestecenja isto si pisali za Huseijnovica pa se banovali.
Ti si mi najdraži forumaš, kolko se on samo brine za nas, komšija naš dragi živ bio 100 godina i pratio nas vazda ovako
Lijep pozdrav i u zdravlje
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
let3
-
Kontakt:
Hordas Doboj je napisao/la:let3 je napisao/la:"Ostvarili smo san dovođenjem jednog od najbogatijih ljudi na

Tacno je tesko vratit 10 mil kad si stabilan i respektabilan klub. Nijedan igrac Dinama, Partizana, nije ispod 2 mil npr, dok kljucni igraca Dinama kostaju po 15 mil

Sarajevo ce napraviti jaku skolu fudbala, slozit dobru ekipu i izbacivat talentovane igrace u prvi tim. Dovoljno je jedan dobar nastup u EU takmicenjima i svim tim igracima ce cijena da skoci 10 puta.
Sve to što nabrajaš mene izgleda kao jedna velika šarena laža i dobro smišljena obmana šire javnosti.
Previše dobro zvuci to što pišeš da bi to bilo istina. Ne zaboravi da živimo u državi gdje svak svakog vara
Ali kao što rekoh u prošlom postu, ostaje da vidimo na šta ce sve to izaci

-
vincenttan
-
Kontakt:
Postao/la vincenttan » 25 dec 2013, 12:59
¸pa jarane ti za komazeca pises ovo otkad je zavrsilo prvenstvo i ja koliko vidim jos nista...
ne raspravljajte se vise sa njima, njima je dosta i njihovih muka, evo im igraci poceli zivvkati nase iz uprave
-
junuz23
-
Kontakt:
let3 je napisao/la:Hordas Doboj je napisao/la:let3 je napisao/la:"Ostvarili smo san dovođenjem jednog od najbogatijih ljudi na

Sve to što nabrajaš mene izgleda kao jedna velika šarena laža i dobro smišljena obmana šire javnosti.
Previše dobro zvuci to što pišeš da bi to bilo istina. Ne zaboravi da živimo u državi gdje svak svakog vara
Ali kao što rekoh u prošlom postu, ostaje da vidimo na šta ce sve to izaci

Legle pare, lova uplacena. Nije sva jer se radi o malo vise miliona ojrica pa je nemoguce tako brzo izvrsiti transakciju. Dakle, lova, ili preostali dio, upravo u ovom momentu lijeze na racun FKS, o kakvim ti prevarama pricas
-
let3
-
Kontakt:
@junuz23
Pišem o mogucnosti da FCS postane samo poligon za pranje Tanovih para.
Ne znam jesi li upratio bunt i revolt navijaca Kardifa prema Tanu, gdje je on vlasnik kluba.
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
let3 je napisao/la:@junuz23
Ne znam jesi li upratio bunt i revolt navijaca Kardifa prema Tanu, gdje je on vlasnik kluba.
Kakve veze ima bunt i pranje para. Znaš li uopšte šta je pranje para? Realno, kenjaš samo da nešto kažeš.
Nadam se da će
prati pare na isti način kako ih
pere u Cardiffu. 130 miliona funti, malo li je

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
junuz23
-
Kontakt:
let3 je napisao/la:@junuz23
On nije vlasnik FKS, niti to moze postati( bar ne jos).
Bunt je reakcija na mijenjanje klupskih obiljezja, niko mu nikad za lovu nije zucnuo, kod nas je to zakonski rijeseno.
-
GriFFoNi
-
Kontakt:
Joj al se pojedose maleni gmazovi haha, samo pjenite i bavite se FK Sarajevo.
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
GriFFoNi je napisao/la:Joj al se pojedose maleni gmazovi haha, samo pjenite i bavite se FK Sarajevo.
ne treba nam advokatski tim u klubu, štrumfovi džabaluka u zarez sve provjeravaju za nas

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
irh
-
Kontakt:
Samo neka on daje. Pere li ili ne pere, koga to zanima. Ostaje grb, ostaje ime, ostaju boje, ostaje tradicija... Stiže lova.
-
molotovljev
Postao/la molotovljev » 25 dec 2013, 13:13
VanBasten je napisao/la:let3 je napisao/la:@junuz23
Kakve veze ima bunt i pranje para. Znaš li uopšte šta je pranje para? Realno, kenjaš samo da nešto kažeš.
Nadam se da će
prati pare na isti način kako ih
pere u Cardiffu. 130 miliona funti, malo li je

Momak je zabrinut, jer ne želi da ova priča bude samo jedna kratka epizoda. Kao što rekoh biće on strašan
pitar u dogledno vrijeme. I ne samo on ..
F.K.SARAJEVO
-
dr.van nostrand
-
Kontakt:
Postao/la dr.van nostrand » 25 dec 2013, 13:14
VanBasten je napisao/la:GriFFoNi je napisao/la:Joj al se pojedose maleni gmazovi haha, samo pjenite i bavite se FK Sarajevo.
ne treba nam advokatski tim u klubu, štrumfovi džabaluka u zarez sve provjeravaju za nas

irh je napisao/la:Samo neka on daje. Pere li ili ne pere, koga to zanima. Ostaje grb, ostaje ime, ostaju boje, ostaje tradicija... Stiže lova.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Bordo10, Fouzi1, hase73, HordasDolacMalta, JavierBosnia, juka55, Konzerva, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pena, TETRAPAK i 116 gostiju.