Što bi rekli prije 7 dana, u najvažniju tekmu ulazi sa dva zadnja vezna. Bez šuta u okvir gola. Bez jedinog lika koji je nešta igrao uz Fanima u zadnjih mjesec dana. Velkoski opet igra iako je drugi najgori igrač ekipe na proljeće. Milanović igra iako je treći najgori igrač ekipe na proljeće. Jasno je k'o dan da je do igrača i da ovdje ni Guardiola ne bi ništa promijenio. Mi i ako.dobijemo tekmu, možemo dobit na sreću, neku odbicu, magiju Fanima...NisamInSajder je napisao/la: ↑16 maj 2021, 17:31Za pocetak ekipa je postavljena dosta ofanzivnije nego u proteklim utakmicama.
Velkoski, ti i ja![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Imamo dobar posjed
Opet nema penala 

2 penala sabrine mi
Što je najgore Željo je zapeo, bore se... a mi ni ove dobit nećemo iako ljude ne zanima tekma, došli samo da odrade i da nam se sklone.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogao željo povesti a mi kakvi smo debili jedva ćemo bod izvući ovdje hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako igramo, nisam gledao dosad?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma za razliku od prije 7 dana, vidi se neka volja. I ofanzivniji je pristup dosta. Nema krativnog igraca da napravi sansu. Pa Pidro je najvise uradio u napadu. Centarsut, dva-tri prodora i to je to. I jos onaj prodor Fanima i povratna za Milanovica. Fali nam kreativac u veznom, pravo desno krilo i ako je vec ovakva igra sa dosta ubacaja onda Handzic u spicu.skoroalen je napisao/la: ↑16 maj 2021, 17:36Što bi rekli prije 7 dana, u najvažniju tekmu ulazi sa dva zadnja vezna. Bez šuta u okvir gola. Bez jedinog lika koji je nešta igrao uz Fanima u zadnjih mjesec dana. Velkoski opet igra iako je drugi najgori igrač ekipe na proljeće. Milanović igra iako je treći najgori igrač ekipe na proljeće. Jasno je k'o dan da je do igrača i da ovdje ni Guardiola ne bi ništa promijenio. Mi i ako.dobijemo tekmu, možemo dobit na sreću, neku odbicu, magiju Fanima...NisamInSajder je napisao/la: ↑16 maj 2021, 17:31Za pocetak ekipa je postavljena dosta ofanzivnije nego u proteklim utakmicama.
Velkoski, ti i ja![]()
![]()
![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Treba dati Milanovica ugovor na 10 godina.
-
- Kontakt:
Što neko napisa, da ima par kola više do kraja, sigurno ne bi ni Evropu izborili 

Nama će uspjeh biti kada napravimo bilo kakvu šansu iz kornera..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Dzeno protrlja kosu dize se prasina ko kad zene mlate tepih sa onom palijom

- forza_juve
- Kontakt:
Osluškujuemo rezultat sa Grbavice pa ako bude povoljan povesti ćemo i to autogolom jer drugačije ne znamo 

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Slobodan Milanovic je placen 100 000, ja bi kupio fino auto i otišao na ljetovanje, vise bi doprinio klubu neg ovo.
-
- Kontakt:
Kreativnije pioniri igraju, mi uopšte nemamo ideje kako doci u neku šansu.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, Dave, istokzeljo, mosarajvosa83, Pena, Rajvosa4ever, Rule_hz, soe, Tatamata1946, Varijantas8, ŠTA_JE i 92 gosta.