English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Nikad bolja borba za LP i nikad jači vrh lige. Mislim da bi City mogao otpasti, i da bi naredne sezone mogli protutnjati europa ligom, taman rangom srazmjernom veličini tog kluba
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Logično da mu je san igrati za Arsenal. Ko ne bi želio igrati u tako velikom klubu?superFrankie je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:49Istina, posebno je Kvaratskhelia lijepo pricao o Arsenalu. Najvise me iznenadio kad je rekao da mu je zapravo zivotni san da igra za Arsenalchily-rz je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:39Prosječna ekipa Pariza je ogolila sav kriminal ove lige i priču o nekom super jakom Liverpulu, čak su igrači PSG-a nakon prve utakmice govorili da je Liverpul nivo niže u odnosu na Arsenal i Bajern što je i realno za sve objektivne posmatrače ove igre, ljudi žive od Salaha i penala, priznatih golova iz offsidea ili oproštenih crvenih kartona.
Dok iz tabora Liverpoola njihovi akademci sanjaju o drugim klubovima...
Rođen s tobom da budem
‘PSG players feel Arsenal and Bayern Munich – their adversaries in the league phase – are stronger and more complete as a team than Arne Slot’s Reds,’ the report adds.
Osjetili ljudi i riješili ih na Anfieldu kao Atalanta prošle godine.
Osjetili ljudi i riješili ih na Anfieldu kao Atalanta prošle godine.
- superFrankie
- Kontakt:
Slazem se, jer ko ne bi htio provesti karijeru bez ozbiljog trofeja. A TAA u stilu Arsenalovih akademaca, doduse on nece u jednog od najvecih rivala, kao sto su to Arsenalovi znali raditiFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:54Logično da mu je san igrati za Arsenal. Ko ne bi želio igrati u tako velikom klubu?superFrankie je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:49Istina, posebno je Kvaratskhelia lijepo pricao o Arsenalu. Najvise me iznenadio kad je rekao da mu je zapravo zivotni san da igra za Arsenalchily-rz je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:39Prosječna ekipa Pariza je ogolila sav kriminal ove lige i priču o nekom super jakom Liverpulu, čak su igrači PSG-a nakon prve utakmice govorili da je Liverpul nivo niže u odnosu na Arsenal i Bajern što je i realno za sve objektivne posmatrače ove igre, ljudi žive od Salaha i penala, priznatih golova iz offsidea ili oproštenih crvenih kartona.
Dok iz tabora Liverpoola njihovi akademci sanjaju o drugim klubovima...
- JayCatwright
- Kontakt:
čestitke navijačima Arsenala na tituli ''PSG dobio Liverpoola kad već mi nismo mogli''
u vitrine odmah pored Emirates kupa
u vitrine odmah pored Emirates kupa

Guard of honor ce bit najveci uspjeh Arsenala ove sezone.
Nekako mi je Arsenal uvijek bio simpatican i bilo mi ih je zao, pogotovo u zadnjih 15 godina. Pod Wengerom bili stvarno simaptican tim, znali fino i igrat, a vazda kratkih rukava ostanu jos u januaru. U ligi ih karali Chelsea, United, pa kasnijd Citiy i Liverpool. Ligu prvaka im cak i najgori Bayern zgadio prosle sezone, a o onom jakom Bayernu da i ne pricam.
Tad mi ih je bilo stvarno zao, ali nakon registracije na ovaj forum jasno mi je da su sve to zasluzili. Ne mozes imati ovakvu fan bazu i nafaku ocekivat.
Evo lik hladno izvali da je san svima igrati u Arsenalu, a ovamo nema igraca koji ih nije ispalio jer nisu mogli nista osvojit. RVP, Nasri, Sagna, Fabregas, Alex Oxlade, pa cak i Ashley Cole. A oni su u za uzvrat od rivala dobili Zinchenka, Jesusa i Sterlinga.
Nekako mi je Arsenal uvijek bio simpatican i bilo mi ih je zao, pogotovo u zadnjih 15 godina. Pod Wengerom bili stvarno simaptican tim, znali fino i igrat, a vazda kratkih rukava ostanu jos u januaru. U ligi ih karali Chelsea, United, pa kasnijd Citiy i Liverpool. Ligu prvaka im cak i najgori Bayern zgadio prosle sezone, a o onom jakom Bayernu da i ne pricam.
Tad mi ih je bilo stvarno zao, ali nakon registracije na ovaj forum jasno mi je da su sve to zasluzili. Ne mozes imati ovakvu fan bazu i nafaku ocekivat.
Evo lik hladno izvali da je san svima igrati u Arsenalu, a ovamo nema igraca koji ih nije ispalio jer nisu mogli nista osvojit. RVP, Nasri, Sagna, Fabregas, Alex Oxlade, pa cak i Ashley Cole. A oni su u za uzvrat od rivala dobili Zinchenka, Jesusa i Sterlinga.
Srce, čast i ponos!
Nakon ovih komentara na zadnjoj stranici ipak sam se uvjerio da je čist penal za Everton.
Samo da ne zaboravim da je yebeni Adebayor pretrcao maksuz citav teren da se posere po njima 

Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Nadam se da je Arteta gledao ovu utakmicu Reala i Valencie. Imalo se mnogo toga vidjeti.
- JayCatwright
- Kontakt:
ali neće spomenuti da su dali jedno 15-20 golova ove sezone iz prekida nakon što su faulirali protivničkog golmana ili igrača, nerealno je kakvu su protekciju imali
Onaj Gruzijac je top golman.MarcoBorriello je napisao/la: ↑05 apr 2025, 20:37Nadam se da je Arteta gledao ovu utakmicu Reala i Valencie. Imalo se mnogo toga vidjeti.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Topnici ove sezone slave duplu krunu:
"Relevantni smo" i "Igrači PSGa izjavili da im je Arsenal veći konkurent od Liverpoola"
Ljudi se hvale nekim imaginarnim stvarima i pitaju se što ih se sprda.
Koga boli uvo šta je Kvicha rekao? On je tu da igra fudbal, a tabela je tu da pokaže stanje.
Arsenal igrom ove sezone apsolutno sekunde jedne nije zaslužio da osvoji titulu i tu je kraj priče. Mogu naći 1000 izgovora, ali tako je kako je.
"Relevantni smo" i "Igrači PSGa izjavili da im je Arsenal veći konkurent od Liverpoola"
Ljudi se hvale nekim imaginarnim stvarima i pitaju se što ih se sprda.
Koga boli uvo šta je Kvicha rekao? On je tu da igra fudbal, a tabela je tu da pokaže stanje.
Arsenal igrom ove sezone apsolutno sekunde jedne nije zaslužio da osvoji titulu i tu je kraj priče. Mogu naći 1000 izgovora, ali tako je kako je.
Svi znamo sta ce bit
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa tek vidim da je Tottenham 16ti jbt

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Svašta bi mogao odgovoriti ali neću jer il ne znaš ili pariraš najvećem glupani foruma,Brokuli.Venom je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:07Guard of honor ce bit najveci uspjeh Arsenala ove sezone.

Edukacije radi,Cashley je otišao radi para i za razliku od Nasrija i sličnih imao je trofeja u Arsenalu
Znam ja vrlo dobro sta je on osvojio, zato sam i napisao ovo "pa cak i Ashley Cole". Aludirajuci na to da i igraci koji nesto osovoje opet zele da oduRosicky je napisao/la: ↑06 apr 2025, 11:46Svašta bi mogao odgovoriti ali neću jer il ne znaš ili pariraš najvećem glupani foruma,Brokuli.Venom je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:07Guard of honor ce bit najveci uspjeh Arsenala ove sezone.
Edukacije radi,Cashley je otišao radi para i za razliku od Nasrija i sličnih imao je trofeja u Arsenalu
Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Ali Totenhem je stvarno sprdnja. Plus, oni troše dobre pare na pojačanja ali na master liga pojačanja.
- akisarajevo92
- Kontakt:
e sad zamisli da postoji Superliga sa garantovanim mjestima bez borbe za plasman u europska takmicenja
sta bi gledali u ovih posljednjih 10 kola, utakmice za prestiz
sta bi gledali u ovih posljednjih 10 kola, utakmice za prestiz
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.