Dolaze, kod rahmetli Pasage da im zaduzi za kopacke.crnamamba je napisao/la:Jel istina da vam dolazi hebibovic i tatomirovic, i bogicevic iz olimpika inf je 95 posto tacna
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Joj ovih padobranaca, svi nesto dugo prate forum i sad se odlucili registrovat bla bla, a svaki lafo odmah informacije neke bacaa 100% provjerene 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Stari dobri Pasaga...rahmet mu dusiProbisvjet je napisao/la:Dolaze, kod rahmetli Pasage da im zaduzi za kopacke.crnamamba je napisao/la:Jel istina da vam dolazi hebibovic i tatomirovic, i bogicevic iz olimpika inf je 95 posto tacna
@DoeTz
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
SUTRA U 11 SATI JE SKUPSTINA UG"PRIJATELJI SLOBODE "...BIT CE ODRZANA U BKC...SVI KOJI MOGU SUTRA NEK SE POJAVE DOLE... UG JE UZ PREDSJEDNIKA NASA NAJJACA KARIKA I ZASLUZILI SU DA IM SE POMOGNE...ZATO POZIVITE RAJU DA NAS BUDE ŠTO VISE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa igrao za juniore '80 i neke, Pasan je tada bio glavni u krugu svlacionica!emirzlaTu je napisao/la:Stari dobri Pasaga...rahmet mu dusiProbisvjet je napisao/la:Dolaze, kod rahmetli Pasage da im zaduzi za kopacke.crnamamba je napisao/la:Jel istina da vam dolazi hebibovic i tatomirovic, i bogicevic iz olimpika inf je 95 posto tacnagdje ga se sjeti
![]()
@DoeTz
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pozdrav, vec dugo pratim vas podforum i odlucio sam da se registrujem. Jel istina da vam dolazi Berberovic, jaran mog jarana je pio sa njim prije 2 noci i ovaj mu je rekao da dolazi u Tuzlu u paketu za Pirica da se Asmir ne ljuti?DoeTz je napisao/la:Joj ovih padobranaca, svi nesto dugo prate forum i sad se odlucili registrovat bla bla, a svaki lafo odmah informacije neke bacaa 100% provjerene
Pa to je to, i ovaj prvi dio recenice je uvijek istituzlak1987 je napisao/la:Pozdrav, vec dugo pratim vas podforum i odlucio sam da se registrujem. Jel istina da vam dolazi Berberovic, jaran mog jarana je pio sa njim prije 2 noci i ovaj mu je rekao da dolazi u Tuzlu u paketu za Pirica da se Asmir ne ljuti?DoeTz je napisao/la:Joj ovih padobranaca, svi nesto dugo prate forum i sad se odlucili registrovat bla bla, a svaki lafo odmah informacije neke bacaa 100% provjerene
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
I meni to prolazi kroz glavu u zadnje vrijeme, al iskreno i ja sam forum pratio vise od godinu dao i bio mi je jedini izvor informacija o Slobodi dugo vremena, tokom boravka van Tuzle. Ima jos par mojih jarana koji nisu regovani ovdje, ali forum prate najmanje barem 3-4 godine i tako dobiju poneki info o Slobodi, pogotovo kad zivis ili radis van BiH pomogne.DoeTz je napisao/la:Joj ovih padobranaca, svi nesto dugo prate forum i sad se odlucili registrovat bla bla, a svaki lafo odmah informacije neke bacaa 100% provjerene
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Evo da ne bude sad neko trolanje, novi clanovi ovo ono, evo info pa provjerite ko je blizak klubu.
- Ahmetović razmatra ponudu iz Turske i velike su sanse da ide
- Đelmić kod babuke u Americi, najvjerovatnije potpisuje
- Babuka poslao Misketu ponudu 100 000€ da igra do kraja sezone
Evo taj sam info dobio pa ovi koji su bliski klubu nek kazu dali je istina ili suplja
Evo taj sam info dobio pa ovi koji su bliski klubu nek kazu dali je istina ili suplja
Od stare slave se ne živi
Ahmetovic ima ponudu,to nije nista novo,ali zbog porodice i malog djeteta,neide mu se nigdje barem do kraja sezone.zakljucak obojica nagadjamo,sve je moguce,i nije nista sto ovdje svi vec znaju za tu ponudutzman je napisao/la:Evo da ne bude sad neko trolanje, novi clanovi ovo ono, evo info pa provjerite ko je blizak klubu.
Djelmic nije u Americi,sto bi Isao,Sasa to moze zavrsiti.
A oko potpisace opet nagadjanje svi smo pisali i diskutovali o Tomé,nista novo.
Trece necu komentarisati,smijesno je.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Hmm.ako si pročitao Husref sta zeli onda nisi ni blizu...Husref zeli dva bočna-pogotovo zamjenu Ivetiću i konkurenciju na lijevom boku, i jednog krilnog napadača,Đelmić mozda al Miske ??'mjesto koga???nema teorije ba.tzman je napisao/la:Evo da ne bude sad neko trolanje, novi clanovi ovo ono, evo info pa provjerite ko je blizak klubu.
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
ovakvi likovi su smiješni, ili bolje rečeno jadni, prijave se na forum da šprdaju navijače Slobode, predstave se kao šatro navijači Slobode i onda kao oni nešto znaju, a nakon dva posta, ili čak nakon prvog budu provaljeni 
da imaju makar malo mašte i da znaju trolovati, pa u redu, ali ovako ..
da imaju makar malo mašte i da znaju trolovati, pa u redu, ali ovako ..
za ahmetovica je sto posto tacna informacija !zeza je napisao/la:Hmm.ako si pročitao Husref sta zeli onda nisi ni blizu...Husref zeli dva bočna-pogotovo zamjenu Ivetiću i konkurenciju na lijevom boku, i jednog krilnog napadača,Đelmić mozda al Miske ??'mjesto koga???nema teorije ba.tzman je napisao/la:Evo da ne bude sad neko trolanje, novi clanovi ovo ono, evo info pa provjerite ko je blizak klubu.
1919 <3
Pa svi znamo za tu ponudu,vec neko vrijeme.druga je stvar sto nevjerujemo da ce otici.panini je napisao/la:za ahmetovica je sto posto tacna informacija !zeza je napisao/la:Hmm.ako si pročitao Husref sta zeli onda nisi ni blizu...Husref zeli dva bočna-pogotovo zamjenu Ivetiću i konkurenciju na lijevom boku, i jednog krilnog napadača,Đelmić mozda al Miske ??'mjesto koga???nema teorije ba.tzman je napisao/la:Evo da ne bude sad neko trolanje, novi clanovi ovo ono, evo info pa provjerite ko je blizak klubu.
Ahmetovic ne ide nigdje , licno sam prijatelj sa njegovim zastupnikom , Ahmed Hasanovic vlasnik Klub7 kaze Ahmet ne ide nigdje , ponuda ima a cilj je osvajanje titule sa Slobodom ! Koliko covjeka poznajem poslovan je tako da mu vjerujem . On je sa Zebom ubjedio Ahmeta da dodje u Tz i potpise za Slobodu
a planira predsjedniku ponuditi jos neke kvalitetne igrace.
Ja sam cuo da ce na ovom Bozicnom turniru nastupiti ekipa Dobri Romi sa Borica i Kojsina i da ce Husref uzivo snimati jednog njihovog haklera.
samo Sloboda
Daj ba @Zeza popusti covjece velezov forum.sta se koji **** raspravljas i pises.ljudi su propali kao grcka,raapadaju se po savovima,ima da ih raskomadaju ljudi po federalnoj nece se vratiti 20 godina.
Totalno nebitan Klub covjece,Bez igraca,navijaca,stadiona,uprave,bez grada.
Mani se ribetine i njegovih bajki iz proslog stoljeca.
**** licemjere bolan,dva posta nemogu da sastave,da ne pljuju i ne vrijedjaju,sve vezano za Tuzlu.
Zabij im.
**** licemjere bolan,dva posta nemogu da sastave,da ne pljuju i ne vrijedjaju,sve vezano za Tuzlu.
Zabij im.
sve si u pravu tebra,zato im i šuknem po koji putsolinas je napisao/la:Daj ba @Zeza popusti covjece velezov forum.sta se koji **** raspravljas i pises.ljudi su propali kao grcka,raapadaju se po savovima,ima da ih raskomadaju ljudi po federalnoj nece se vratiti 20 godina.
Zabij im.
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Ostavi se toga.nije vrijedno.Mladost iz gornje Tuzle je zanimljivija nego oni.bavimo se nama.a imacemo razloga za slavlje,vjeruj mi.zeza je napisao/la:sve si u pravu tebra,zato im i šuknem po koji putsolinas je napisao/la:Daj ba @Zeza popusti covjece velezov forum.sta se koji **** raspravljas i pises.ljudi su propali kao grcka,raapadaju se po savovima,ima da ih raskomadaju ljudi po federalnoj nece se vratiti 20 godina.
Zabij im.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Haha jel moguce jos jedan lazni informer 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.