FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve znaju, provjeravaju svaki sljedeci korak znaju..unaprijed su oni znali za ovo, ovo je sve ubleharanje sto bi rekli hahahah joj Bgm najjaci su, ja ne znam jesu li svjesni kako jadni ispadaju..sramota..i sad ce bla bla biti titule mi jadni hu ha, ali mi smo toga svjesni i evo bgm dino "ublehas" uradi nesto po tom pitanju tj radi i dalje i on i sva ekipa..i evo potez stoljeca u pl bih (jbg takve su okolnosti)..pa cemo aBd promijeniti i to..interesuje me sljedeci vas korak, i ofucana demagogija s stocne pijace.
let3 je napisao/la:@junuz23
Pišem o mogucnosti da FCS postane samo poligon za pranje Tanovih para.
Ne znam jesi li upratio bunt i revolt navijaca Kardifa prema Tanu, gdje je on vlasnik kluba.
U crno ce nas zaviti.

Ne kenjam, vec pricam normalno sa rajom bez vrijeđanjaVanBasten je napisao/la:Kakve veze ima bunt i pranje para. Znaš li uopšte šta je pranje para? Realno, kenjaš samo da nešto kažeš.let3 je napisao/la:@junuz23
Ne znam jesi li upratio bunt i revolt navijaca Kardifa prema Tanu, gdje je on vlasnik kluba.
Nadam se da će prati pare na isti način kako ih pere u Cardiffu. 130 miliona funti, malo li je

Meni licno, je ovaj azijat jako sumnjiv lik. Ko zna kakve su njegove namjere i šta on zapravo hoce.
Opet kažem, vrijeme ce najbolje pokazati

pozz
Odlicna vijest....VanBasten je napisao/la:Lijepe vijesti!Husref Musemić će prihvatiti funkciju u Akademiji FK Sarajevo
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Jbga sta da ti kazem, do tebe je ondalet3 je napisao/la:Sve to što nabrajaš mene izgleda kao jedna velika šarena laža i dobro smišljena obmana šire javnosti.Hordas Doboj je napisao/la:Tacno je tesko vratit 10 mil kad si stabilan i respektabilan klub. Nijedan igrac Dinama, Partizana, nije ispod 2 mil npr, dok kljucni igraca Dinama kostaju po 15 millet3 je napisao/la:"Ostvarili smo san dovođenjem jednog od najbogatijih ljudi na
Mislio sam na Tana, a ne na FCSto jest gdje je njegov interes i kako ce mu se sve to isplatiti.
Ostaje da vidimo šta ce se dešavati u buducnosti.
A ja sam simpatizer Želje oduvijek, tako da od te price nema ništa.
Sa srecom vam bilo sa Tanomjer vidiš i sam kako su se navijaci Kardifa okrenuli proti njega.
Sarajevo ce napraviti jaku skolu fudbala, slozit dobru ekipu i izbacivat talentovane igrace u prvi tim. Dovoljno je jedan dobar nastup u EU takmicenjima i svim tim igracima ce cijena da skoci 10 puta.
Treba samo malo mozak ukljucit.
Previše dobro zvuci to što pišeš da bi to bilo istina. Ne zaboravi da živimo u državi gdje svak svakog vara![]()
Ali kao što rekoh u prošlom postu, ostaje da vidimo na šta ce sve to izaci

Pogledaj samo ljude koji su radili na realizaciji svega ovog. Nije Tan samo tako dosao na ideju da preuzme klub. Dugo se radilo oko toga, mnogo ljudi je pravilo projekat, davalo ideje, zrtvovali i svoje vrijeme i novac. Citava masinerija sposobnih, poslovno jakih ljudi koji su imali jedan cilj. Izdici FK Sarajevo iznad sivila u kojem smo bili. Nasli nacin da dovedu jakog covjeka, zeljnog investiranja i sirenja svog poslovnog "carstva", predocili mu sve, objasnili, plasirali ideju, stekli povjerenje jednog milijardera sa Forbesove liste! 'Alooo! Mogu samo reci hvala im. Hvala Tanu pa je pristao na to i odlucio da krene u jos jedan poslovni izazov,ubacio novce i omogucio da se starta sa radovima.
Vjerovao ti i slicni tebi ili ne, isto je. Cinjenica je da je FK Sarajevo sa ovim vec napravilo iskorak, a takođe je cinjenica da cemo od ovog trenutka samo rasti. Al to ces tek da vidis ako budes ziv i zdrav.
Pozdrav
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Evo sve znaju unaprijed..ne glumite realne, pametne, objektive forumase i prosipati fol ovdje neku "prijateljsku" pricu, kad znamo svi da vas pojede ljubomora, i zavist i ja to razumijem i zato svaki vas post koji demantira ili provocira, ili jos smijesnije kao "baca u vodu" svu ovu pricu ispada ofucan, jadan, patetican.
Stoji to da ce vrijeme pokazati, danas je vrijeme biznisa i novca, tako da logicno ne moze nam gore biti nego sto je sada izadnjih nekoliko godina.I naravno imate pravo biti ljubomorni, da niste ne bi bili ovdje na temi i pokusavali da "userete" svaku novost oko FK Sarajevo, jer to radite a hvala Bogu svaka je u zadnje vrijeme pozitivna i sjajna.
Stoji to da ce vrijeme pokazati, danas je vrijeme biznisa i novca, tako da logicno ne moze nam gore biti nego sto je sada izadnjih nekoliko godina.I naravno imate pravo biti ljubomorni, da niste ne bi bili ovdje na temi i pokusavali da "userete" svaku novost oko FK Sarajevo, jer to radite a hvala Bogu svaka je u zadnje vrijeme pozitivna i sjajna.
Hajde da pokušam sumirati događaje.
Ugovor je potpisan prekučer, a jučer je i zvanično objavljeno da je Tan preuzeo klub. Pratio sam izjave Kusturice koji je rekao što se tiče upravljačkih prava da postoje 3 velika paketa i svaki veliki paket košta oko 1 500 000 km što čini ukupno 4 500 000 km i ko kupi ta 3 velika paketa kupuje oko 95% upravljačkih prava. Kako su rekli Tan je do sada kupio dva velika paketa što znači da mora prebaciti 3 000 000 km za početak. Pošto su jučer rekli da je dio novca već prebačen možemo predpostavljati da je već jučer prebacio 1 500 000 km, a da se danas može očekivati i drugi dio od 1 500 000 km. Kada uzmemo u obzir da je prije preuzimanja kluba već uložio što neki govore oko 700 000 km i da je uprava uspjela vratiti sama određeni dio duga i da su neki dugovi oprošteni od igrača i osoblja zaposlenog u klubu možemo reći da je klub od sada na nuli što se tiče dugovanja. Što se tiće trećeg velikog paketa upravljačkih prava Kusturica je rekao da će i taj treći veliki paket Tan uskoro kupiti i to je dodatnih 1 500 000 km. Znači Tan će uskoro posjedovati ukupno 95% upravljačkih prava, a preostalih 5% upravljačih prava će posjedevati Rizvanović i još neki pojedinci zajedno (drugim riječima neće se skoro ništa pitati). Znači sa sadašnjim novcem možemo samo vratiti dugovanja dok što se tiče akademije čeka se da se završi sva neophodna papirologija i da se zvanično zemlja kupi i da se može početi sa izgradnjom. Za kupovinu zemlje i izgradnju kampa će Tan morati uložiti novi sviježi novac da bi se to na vrijeme izgradilo i plus što će morati dati neku sumu novca za dovođenje par dobrih igrača da bi se pregurala druga polusezona i evropa.
Ugovor je potpisan prekučer, a jučer je i zvanično objavljeno da je Tan preuzeo klub. Pratio sam izjave Kusturice koji je rekao što se tiče upravljačkih prava da postoje 3 velika paketa i svaki veliki paket košta oko 1 500 000 km što čini ukupno 4 500 000 km i ko kupi ta 3 velika paketa kupuje oko 95% upravljačkih prava. Kako su rekli Tan je do sada kupio dva velika paketa što znači da mora prebaciti 3 000 000 km za početak. Pošto su jučer rekli da je dio novca već prebačen možemo predpostavljati da je već jučer prebacio 1 500 000 km, a da se danas može očekivati i drugi dio od 1 500 000 km. Kada uzmemo u obzir da je prije preuzimanja kluba već uložio što neki govore oko 700 000 km i da je uprava uspjela vratiti sama određeni dio duga i da su neki dugovi oprošteni od igrača i osoblja zaposlenog u klubu možemo reći da je klub od sada na nuli što se tiče dugovanja. Što se tiće trećeg velikog paketa upravljačkih prava Kusturica je rekao da će i taj treći veliki paket Tan uskoro kupiti i to je dodatnih 1 500 000 km. Znači Tan će uskoro posjedovati ukupno 95% upravljačkih prava, a preostalih 5% upravljačih prava će posjedevati Rizvanović i još neki pojedinci zajedno (drugim riječima neće se skoro ništa pitati). Znači sa sadašnjim novcem možemo samo vratiti dugovanja dok što se tiče akademije čeka se da se završi sva neophodna papirologija i da se zvanično zemlja kupi i da se može početi sa izgradnjom. Za kupovinu zemlje i izgradnju kampa će Tan morati uložiti novi sviježi novac da bi se to na vrijeme izgradilo i plus što će morati dati neku sumu novca za dovođenje par dobrih igrača da bi se pregurala druga polusezona i evropa.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Ma pusti njihove suplje,pa on i jos par likova su ovdje toliko lazi i ubleha napisali da im djete iz prvog razreda osnovne nece vjerovatijunuz23 je napisao/la:Mi cemo mu dati 50 milja mjesecno, mozda ti zvuci cudno i nevjerovatno ali to je za nas sad mizerijaTimeLine je napisao/la:Komazec ako ode otici ce u Tursku. Sve zavisi od turaka, iako je Komazec prihvatio platu oko 15.000eura mjesecno. Mislim glupo je sad da se raspravljamo ko mala djeca da li je istina ili ne vidjet cemo. Ovi sto sanjaju neka obestecenja isto si pisali za Huseijnovica pa se banovali.

Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 25 dec 2013, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sljedece godine u ovo vrijeme ovdje ce biti rasprava o protivniku sarajeva u 1/8 finala lp..zapamtite dobro
- Ultras1921
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:Sljedece godine u ovo vrijeme ovdje ce biti rasprava o protivniku sarajeva u 1/8 finala lp..zapamtite dobro

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Ajde prvo ste poceli da je on ubleha,pa je to palo u vodu pa ste ond apokrenuli pricu da nije moguce da bude vlasnik dva kluba,pa engleski Telegraf napisoa da je mogucelet3 je napisao/la:@junuz23

Ma ne radi se samo o 4 mil. sta je vama, pa bacite na papir valjda znate racunati
-
- Kontakt:
Sa Tanovim ulaskom u klub nismo dobili samo pare njegove i stabilizovali klub,vec nam se sad javljaju razni sponzori koji su jaki za nase uslove,javljaju se treneri,menageri,znaci otvorili smo mnoga vrata i sto se tice sponzora i investicija itd. sad smo svima interesantni
JUNUZE to sam okvirno napisao jer detalje nece niko znati

Što se tiče rezultata i ja sam optimističan, ali da sam ovoliko optimističan vala moram priznati da nisammirzatele je napisao/la:Sljedece godine u ovo vrijeme ovdje ce biti rasprava o protivniku sarajeva u 1/8 finala lp..zapamtite dobro

SRETAN BROJ - 1725
Posto se Tinu ne svidza ime pitari od februara ce promjenit ime u neki domaci proizvod kao sto je RIZA
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Evolution87
- Kontakt:
Tesko da ''preko noci'' mozemo postati klub koji ce igrati grupnu fazu nekog evropskog takmicenja, pogotov Lige prvaka. Primarni cilj je vratiti dugove. Nekih mega pojacanja zasigurno da nece biti kao sto svi ocekuju. Sigurno ce biti par igraca koji odskacu od ostatka lige. Nama bi najvece pojacanje ove zime bilo kada bi Komazec produzio ugovor, tj. kada bi mu se ponudio novi. Dovesti desnog beka i desno krilo i Hadzica, i nista nam vise ne bi trebalo. Imamo jos Stojceva i Bilbiju
ZLATNO PROLJECE!

ZLATNO PROLJECE!

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
to su ti sad lupanja smao i nagadzanja,niko nezna cifru,al je veca vjerovatno nego sto se spominje,nema sta izdvajati pare za pojacanja,kad uprava sad treba da formira budzet itd.pitic je napisao/la:Hajde da pokušam sumirati događaje.
Evo da bacimo opkladumirzatele je napisao/la:Sljedece godine u ovo vrijeme ovdje ce biti rasprava o protivniku sarajeva u 1/8 finala lp..zapamtite dobro

Sto se tice same vijesti o dolasku Tana to je vec izvjesno duze vrijeme i vidjelo se vec prvu polusezonu da je Sarajevo dobilo neke pare i da se radi ozbiljno.Uprava Sarajeva je trenutno najsposobnija u BiH i ovo je zaista historijski dan za vas klub.Da Tan otplati dugove i napravi akademiju i ode iz Sarajeva,klub je opet u plusu.Stvarno su napravili sjajan posao.
Mene iskreno raduje ova vijest jer ce recimo dosta nase djece preko te akademije da se plasira u svijet sto ce takodje biti ogroman plus za nasu reprezentaciju.Nek u narednih 5 godina Sarajevo izbaci 5 dobrih igraca to je 5 igraca koji ce konkurisati u U21 repci i pomoci i A reprezentaciji u buducnosti.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
mirzatele je napisao/la:Sljedece godine u ovo vrijeme ovdje ce biti rasprava o protivniku sarajeva u 1/8 finala lp..zapamtite dobro

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.