Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To su vec druge stvari,antisemitizam,sovinizam...Bosniacum Lilium je napisao/la:istina, istina. I mene kritukuju kada kazem da sam nacionalista. Nema nista lose u tome da volis svoje. Nista lose osim ako to ne prelazi u mrznju prema drugim nacijama i nacionalnostimaDevil je napisao/la:Hvala Bogu da sam nacionalista.Meni su nejasni ljudi koji nisu nacionaliste.Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj ovog devila nacionalisteLijepa nasa
![]()
![]()
![]()
To sto je sada medju ljudima,narocito omladinom do nekih 25 godina popularno do da nacionalistima zovu one koji mrze druge je drugi par carapa.
nije isto ni komunjara sto i demokrata pa nam grad vode koje se predstavljaju kao demokrati, a to su ustvari crveni kmeriPuma je napisao/la:Niti je patriotizam isto sto i nacionalizam.
KOMUN-izamZodiac je napisao/la:Nije dobro šta god je na ...izam
Konfucionizam, budizam, makijavelizam...Zodiac je napisao/la:Nije dobro šta god je na ...izam
Mog'o si i mazohizam komotno.Puma je napisao/la:Konfucionizam, budizam, makijavelizam...Zodiac je napisao/la:Nije dobro šta god je na ...izam
U mojoj čaršiji to nikad mana nije bilaZodiac je napisao/la:Alkoholizam.
Nisam stranački zaluđenBosniacum Lilium je napisao/la:nije isto ni komunjara sto i demokrata pa nam grad vode koje se predstavljaju kao demokrati, a to su ustvari crveni kmeriPuma je napisao/la:Niti je patriotizam isto sto i nacionalizam.Hajmo reci da je nacionalizam 2.5/4 desnice
meni se ucini da si napisao da si dobio Glavasa licno od njega xDlikma23 je napisao/la:Sad sam dobio dres, sorc i tucne od Glavasa, licno od njega. On donio. Obecao da ce mi donjketi svoj dres iz Fortune.
miki_92 je napisao/la:meni se ucini da si napisao da si dobio Glavasa licno od njega xDlikma23 je napisao/la:Sad sam dobio dres, sorc i tucne od Glavasa, licno od njega. On donio. Obecao da ce mi donjketi svoj dres iz Fortune.
pa nisamlegenda reala je napisao/la:Nisam stranački zaluđenBosniacum Lilium je napisao/la:nije isto ni komunjara sto i demokrata pa nam grad vode koje se predstavljaju kao demokrati, a to su ustvari crveni kmeriPuma je napisao/la:Niti je patriotizam isto sto i nacionalizam.Hajmo reci da je nacionalizam 2.5/4 desnice
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 76 gostiju.