FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

roy_makaay
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la roy_makaay » 18 feb 2010, 21:58

Ja mogu samo da kažem da sa tradicionalno "korektnim" Talijanima ovaj put nije potrefilo pogrešne.Ovrebo rulssss :D
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 feb 2010, 22:13

Rummenige zainteresovan za produzenje ugovora sa Gaalom. Ako ovaj pristane dobice ugovor i poslije 2011.

Evo malo bolnog sjecanja. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika

Vidi se dobro da nije ofsajd. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 feb 2010, 22:16

Sasvim ispravna odluka glavnog arbitra :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 feb 2010, 00:39

Zahvalan sam svim dušebriznicima što nas uputiše na prljavo i kukavički odrađen posao Bayerna... Da nije njih, mi to nikad ne bi uvidjeli :twisted:
Sve vaše daljne kritike i komentare pošaljite na našu adresu: Recycle Bin gdje će biti prvom prilikom pregledane i obrisane...
Ohladite ljudi, nepravda jeste učinjena Fiorentini. Navijač sam Bayerna i objektivan sam skroz, ali što bi reko naš S.HIT HAPPENS, mora se nastaviti dalje. Uglavnom, znam da će nam se ovo negdje vratiti u daljem takmičanju, jer što dobiješ na mostu, izgubiš na ćupriji...
Džebiga, (eto počeo sam sovati, a to ne valja :lol: ), Barcelonu svi stavljaju u nebesa, a zaboravljaju da ih je isti Ovrebo poslao u finale. Koliko me pamćenje služi, niko ga više u tom kontekstu ne spominje, nego kažu Barca osvojila sve što se mogla osvojiti (i ja im čestitam, jer su to zaslužili i dobro igrali)...
E baš me zanima koji bi vaši komentari bili da se, ne daj Bože, kojim slučajem to vašoj ekipi dogodilo...
Sent from my Philips Smart TV.

Madrid
Kontakt:

Post Postao/la Madrid » 19 feb 2010, 08:14

Dobro Bayern je pobijedio velikim greskama "sudije" uopce neznam zasto taj covijek sudi u LP i inace u Europi,pokazao je prosle sezone koji je debil,samo kad se sijetim ono svira penal Bayernu nakon sto su dali gol regularan,ako je ono bilo za penala :lol: a Londonu nije vidio najmanje 5 :mrgreen: onda crveni karton :D ali dobro mislim da se Bavarci sad smiju,ali ce im se vratiti gorko neki debil ce njih ukopati ;) ..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 feb 2010, 14:51

omerbavarac je napisao/la:Rummenige zainteresovan za produzenje ugovora sa Gaalom. Ako ovaj pristane dobice ugovor i poslije 2011.

slika

joj oplakah :mrgreen:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 feb 2010, 15:56

Nakon takmicenja u LP i EL sutra se nastavlja bundesliga. Bavarski derbi je sutra na rasporedu tj. igramo sa Nurnbergom. U sutrasnoj utakmici bi mogli oborit rekord od 10 pobjeda uzastopna. Gladbach je drzao taj rekord u sezoni 86/87 i trenutni prvak Njemacke Wolfsburg 08/09. Znaci sutra ako pobjedimo obaramo taj rekord sto se ja nadam da cemo i uspjet i da cemo malo poboljsati taj rekord u odnosu na ove dvije ekipe.

Sutra se igra 180- ti tzv. fränkisch-bayerische Derby u kojem su bavarci apsolutni favoriti, ali ne smijemo zaboraviti da su se igraci dobro istrosili u dueli sa violama i da nece nimalo biti lagano odigrat utakmicu u kojem Nurnberg trazi bodove za spas, isto tako moram reci da Bayern sutra igra bez Ribery-a i Van Buytena koji su se povrijedili u utakmici protiv Fiorentine.
Ali znamo sta je nas cilj, TITULA!!!
Znaci pobjeda jer bi Guzn mogao izgubit od Wederana i ako dobijemo tekmu sutra sjedamo na celo bundeslige.

Sto se tice statistike ona je na nasoj strani imamo vise pobjeda na njihovom terenu i nadam se da ce se nastavit sa pobjedama.

p.s. jos da kazem da su karte za mec Schalke-Bayern prodate, karate se nema vise :mrgreen:
Inace utakmica se igra 23 ili 24 marta.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 feb 2010, 16:25

Patriota mi se sviđa, ko bi to rekao. Bio je veoma ljut nakon utakmice sa Fiorentinom. Kaže da je bilo previše dugih lopta, te da su oduglovačili.

Nadam se popravko do sutra ako Bog da, i onda ako Bog da još jedna pobijeda i to vrlo važna. Očekujem pomoć od Werdera, te našu uvjerljivo pobijedu.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 19 feb 2010, 16:53

Ja navijam za Milan,a moj brat za Bayern i on kaze da su Milan i Manchester najveci cigani to znaci da njihovi protivnici dobivaju crvene da ova dva pomenuta kluba stalno dobivaju penale da daju glupe golove,golove iz ofsajda eh sad ko je ovdje cigan Manchester,Milan ili Bayern.... hmm pa mislim da su to ManUTD i Bayern jer.... Bayern na tekmi s Violama dobijo penal,gol iz offsajda,Viole dobile crveni i to Bayern dao gol nakon crvenog kartona ccc,Manchester je cigan donekle,onaj gol Scholesa pa da je htio onako dati gol nebi ga nikad dao i to lopta kuja bas ode uz stativu da je Dida nije mogao skinuti al stash tako ti je to ...... :cry: :cry: Zelim vam srecu u Firenci...........A Milan po pobjedu ABD na Old Trafford pozz respect !!! :D 8-) 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 feb 2010, 23:28

Ribery se opet povredio i propušta Nürnberg.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 feb 2010, 23:38

Ne znam...kako se tako ozljeđiva, koji mu je đavo. Ne bi da je u ufc-u :roll:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 feb 2010, 23:48

Neutral je napisao/la:Ne znam...kako se tako ozljeđiva, koji mu je đavo. Ne bi da je u ufc-u :roll:
Sada je veći staklenko od Robbena.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

BAK
Kontakt:

Post Postao/la BAK » 19 feb 2010, 23:50

Jest ovaj Bayern peh sto se tih povreda tiče i Toni dok je igro za FCB bivao je povrijedjen.
Manchester City Football Club!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 feb 2010, 23:51

Arjen je u vrhunskoj formi, prebrz, predobar igrač, hvala Realu na njihovom glupom potezu . Pustiti ovakvog igrača. :roll:

Madrid
Kontakt:

Post Postao/la Madrid » 20 feb 2010, 10:58

_forzamilan_ je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Rummenige zainteresovan za produzenje ugovora sa Gaalom. Ako ovaj pristane dobice ugovor i poslije 2011.

slika

joj oplakah :mrgreen:
pomocnik je ocito corav :mrgreen: :mrgreen: pazi ga matereti :lol: :lol: nije ofsdddd.. :lol: :lol: vratice se BAYERN-u kad tad :lol: :lol: a mi cemo svi reci vratilo se posteno :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 feb 2010, 11:09

Danasnji sastav za mec protiv Nurnberga ce vjerovatno izgledati:

........Olic..................Gomez
Muller........Van Bommel........Schweinsteiger.......Robben
Contento......Demichelis......Badstuber.......Lahm

Kao sto vec znamo Rib i Van su povrijedjeni i nece zaigrati u danasnjem duelu. Nurnberg i BAyern su odigrali 52 utakmice od cega je 12 pobjeda na strani Bayerna, 5 na strani Nurnberga dok je 5 tekmi zavrseno nerijesenim ishodom, sto se tice golova strah me i reci 59:90 :lol: :lol:
Danas bi se mogao oboriti taj rekord od 10 pobjeda uzastopnih :P

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 feb 2010, 11:21

Mislim da ce Bayern ovo danas uzeti rutinski i tako "Club" pribliziti jos vise "cvajti". Isto tako sam ubjedjen da ce Bayern nakon dugo vremena Bayern do narednog kola imati prvo mjesto jer sam ubjedjen da ce Bayer sutra kikstai, protiv Werdera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 feb 2010, 11:27

Vidjecemo kako ce ovo sve funkcionisati bez Riberya. Doduse s njim i nije bilo bas blistavo, ali on jos uvijek treba uci u formu i tad ce pokazati svoje umijece. Nadam se pobjedi koja bi nas odrzala na prvom mjestu, i da docekamo taj prvi poraz L'kusena. Moj izbor bi bio Klose prije Gomeza u danasnjoj utakmici.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 feb 2010, 11:31

rob do bagro je napisao/la: Danas bi se mogao oboriti taj rekord od 10 pobjeda uzastopnih :P
Ako se ipak to ne desi, necu plakati. :D
Gori pod nogama i jednim i drugim. Na stranu statistika i polozaj na tabeli, ipak je ovo veliki derbi.
Srecom, Ribery nije ozbiljnije povredjen, sto nece igrati su vise mjere opreza. Odsustvo VB se takodjer ne bi trebalo primjetiti, Holger mi se vise svidja na mjestu stopera nego kada igra po boku.
Ovo bi mogla biti Oliceva partija, jer ce malo proraditi bijes zbog izgubljenog mjesta u start-elfu. Ja bih takodjer pruzio sansu Kloseu, ako nista...jedan halbzeit Gomez a drugo Miro. Treba obratiti paznju na duel izmedju Brena i Gomeza. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 feb 2010, 11:33

ne znam za vase misljenje ali po meni dok je ivica bio u sastavu bayern mi je bolje izgledao i mislim kad bi bilal otisao na kraju sezone bayern nebi puno izgubio jer tu ima ivica i jos neko potencijalno pojacanje
a danasnja utakmica bez obzira sto je bavarski derbi ocekujem jednu laganu pobjedu od jedno 2 gola razlike pozz
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.