FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
var za tekmu protiv iraca nece biti kao na vecini stadiona stacionarnog tipa nego ce doci mobilni kombi koji se spaja na ob van i od njega preuzima sliku i konektuje se
prilog sistema kako to sve izgleda ima ovdje na ovom linku od prošle godine sa Maksimira ind.ex je u pitanju
https://www.--- SPAM ---/mobile/clanak.aspx ... id=2109987
prilog sistema kako to sve izgleda ima ovdje na ovom linku od prošle godine sa Maksimira ind.ex je u pitanju
https://www.--- SPAM ---/mobile/clanak.aspx ... id=2109987
-
- Kontakt:
Pozdrav dobri ljudi
Sta ima? Kako ste mi?
Sta ima? Kako ste mi?
Znaci sljedece sedmice mi definitivno ne mozemo igrati sa Zrinjski prosli oni ili ne jer u pon. igraju sa Sirokim. Tek u oktobru sa njima mi.HŠK Zrinjski je danas potvrdio da je njegov susret osmog kola Premijer lige BiH protiv Širokog Brijega odgođen, i to za ponedjeljak, 21. septembar 2020. godine ako Zrinjski ispadne od Olimpije u Evropskoj ligi, a u slučaju prolaska Zrinjskog za novi termin koji bi morao doći nakon reprezentativne pauze koja nastupa početkom oktobra.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma uredit će se to sigurno, prije svake reprezentativne utakmice stadion se dodatno "ušminka".

1921
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Znači još uvijek ne moram radit duple smjene da bih doš'o na tekmu. 
Vico yebem ti femeliju

Vico yebem ti femeliju
Navrati ti da mi drmnemo po pivu, biće utakmica .avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 sep 2020, 19:42Znači još uvijek ne moram radit duple smjene da bih doš'o na tekmu.
Vico yebem ti femeliju
-
- Kontakt:
Smatra li još neko da Muletu treba dati makar 20% na platu za ovu formu, možda kao neki znak pažnje, a i stimulans ostalim da se više potrude.
Znam kad je dolazio Mustafa navijaci Veleza su govorili da ima snage za 2 utakmice da odigra zaredom. Cekao je sansu i docekao je
-
- Kontakt:
Ko ga nije gledo na futsalu, ne zna kakav je to igrač. Znači majstor, bukvalno. Samo se radilo na tome da se oslobodi poteza viška, i naravno na samopouzdanju.
Željezničar za život cijeli!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Takve pozive jednostavno ne mogu odbitiExBlueone je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:47Navrati ti da mi drmnemo po pivu, biće utakmica .avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 sep 2020, 19:42Znači još uvijek ne moram radit duple smjene da bih doš'o na tekmu.
Vico yebem ti femeliju

Tesko ribu u vodu natjerati....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mule bi bio sretan da dobije platu a ne jos 20%.Da hoce vise Milik potpisati za Romu da Dzeko ide u Juve.To su vec neke pare.Manijakdolopate je napisao/la: ↑14 sep 2020, 22:22Smatra li još neko da Muletu treba dati makar 20% na platu za ovu formu, možda kao neki znak pažnje, a i stimulans ostalim da se više potrude.
Ima vala razlog da ga počastim, jbg kad nema tekmi i gostovanja na koja bi inače išli bar rade kafane, mislim bašte pa ćemo se nekako uganjati.
Gdje sjedite

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dela, jel to ti hoces da se uvalis na jednu turu? 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
@plavaporodica ima li bujruma za misketovca ?avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 sep 2020, 23:07Takve pozive jednostavno ne mogu odbitiExBlueone je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:47Navrati ti da mi drmnemo po pivu, biće utakmica .avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 sep 2020, 19:42Znači još uvijek ne moram radit duple smjene da bih doš'o na tekmu.
Vico yebem ti femeliju![]()

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Fabrizio Romano objavio da Milik ide u Romu a Babuka u Juve stizu pare i nama 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.