Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook i ostalo..
Ma i tamo će nastaviti isto samo sa neobrezanim chunsonima, vuk dlaku mijenja.. 
oni sebi uzimaju za pravo da tumace ono sto samo dragi Bog zna. 
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ne, vec uporedjujemo sa primjeririma koje smo vec vidjelisecer je napisao/la:oni sebi uzimaju za pravo da tumace ono sto samo dragi Bog zna.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
That's itsecer je napisao/la:oni sebi uzimaju za pravo da tumace ono sto samo dragi Bog zna.
I koliko puta sam čuo da mnogi pričaju loše o nekome a on je ustvari dobar kada ga upoznaš. Ljudi su zavidni, posebno balkanci. U Njemačkoj te niko ne gleda preko oka ili slično, briga ih boli za tebe. U nas rupica na čarapi i zna pola kantona u roku pola sata
@neo,
a jesi l´ ti vjernik?
a jesi l´ ti vjernik?
Ja ne pričam o pokrivenim nego onako generalno.
Ja sam na baterije.
Ja sam na baterije.
Zadnja izmjena: Steph, dana/u 08 jul 2013, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
secer na jednoj strani daje savjete maloljetnicima kako zguziti prije nesto(blud=sex prije braka=grijeh), a sad ovdje druga prica "dragi Bog". 
Ali hajde pocinili smo svi taj grijeh.
Ali hajde pocinili smo svi taj grijeh.
Mislis skrnavljenje?Skrvnavljenje
Kako vi meni idete na zivce.
A vi ste mi eto zlatni? o.O Ni'e da branim njih, ali fakat pretjerujete. Sta vi imate kome da sudite? Who IS you uopste?
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Idi bona maltretiraj brata. 
da se svaki insan osvrne samo na svoje greske i ono sto radi, vjeruj da ne bi imao vremena da razglaba o drugima.Steph je napisao/la:Ja ne pričam o pokrivenom nego onako generalno
netacno. da si pratio moje postove na temi ´ljubav i sex´ procitao bi par rijeci na tu temu.secer na jednoj strani daje savjete maloljetnicima kako zguziti prije nesto(blud=sex prije braka=grijeh), a sad ovdje druga prica "dragi Bog".
naime, napisao sam da pomazem zaljubljenima, a nikako onima koji traze nesto za ´umocit´.
najbolji primjer je predzadnja strana te iste teme i post naseg vede u kojem se zahvaljuje na savjetima koje sam mu dao. da, u par privatnih sam napisao kako da nagovori neku poznanicu da ne spava sa nekim frajerom (bila je kazala da ce to uciniti) i da sacuva nevinost.
+1uschtipak je napisao/la:Mislis skrnavljenje?Skrvnavljenje![]()
![]()
Kako vi meni idete na zivce.
A vi ste mi eto zlatni? o.O Ni'e da branim njih, ali fakat pretjerujete. Sta vi imate kome da sudite? Who IS you uopste?
Iskustvo mi govori da su svi forumaši savršeni i da oni nikada ne ogovaraju bla bla, de ba. 
-
plavetniloo
- Kontakt:
nije brate nikakva crna misao, nego ti je to tako jednostavnoiVar je napisao/la:je*la vas crna misao, sad me proganja da provalim u profile određenih ljudi, da se istraumiramplavetniloo je napisao/la:ma mozda je i bolje tako, da se razbije predstava o njenom/njegovom "idealizmu"MrShadow je napisao/la: Potpis, uradio jednom bivsoj i nisam bio dobar par dana kakvog sam se sranja nacitao, nisam mogao vjerovati da je to ona ista osoba koja je bila sa mnom
Nažalost brate, odsjek mi je svjedokplavetniloo je napisao/la: nije brate nikakva crna misao, nego ti je to tako jednostavno
Uz sebe imam 5 osoba ja msm i to su mi provjereni preko više od 4 godine
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ja sam ono sto jesam sada, a biti cu i pred zenidbu. Necu se ogrnuti vjerom i postati fini zlatni momak koji nikada mrava zgazio nije. Mrzim kada se koristi vjera kao paravan..uschtipak je napisao/la: Kako vi meni idete na zivce.
Svi smo mi manje vise grijesnici, nema ga bezgresnog, ni poslanik nije bio bez grijeha, pogotovo u danasnjem vremenu je tesko, dovoljno je da se kaze "Muslimanu je grijeh da sjedi ondje gdje se toci alkohol", dalje ne treba ici.
Ja se trudim da kolko tolko pravim man je grijeha a ciniti vise dobrih djela, namaz, post itd...
Ne zelim da mi na "vagi" prevagne losa strana.
Ja se trudim da kolko tolko pravim man je grijeha a ciniti vise dobrih djela, namaz, post itd...
Ne zelim da mi na "vagi" prevagne losa strana.
U potpunosti se slazem s tvojim postom, svi grijese, ljudi smo
Problem je kada neko grijesi previse, napravi ruglo od sebe i svoje licnosti, pa onda preko noci putem vjere pokusa postati neko drugi i izbrisati proslost.
Ne kazem ja da je OKEJ sto se ona zagrne poslije svega sto je uradila. Iskreno, bas me briga za nju. Ali ko ste vi da joj sudite? Grijeh je suditi drugima, bez obzira koliko ste u pravu. Sta ste sve pisali na stranicama prije, recimo samo, ili sta ste sve radili i dodjete ovdje da popujete nesto. Ja inace ne gotivim bule, ne znam, imam takvo misljenje, ne podnosim onaj neki 'njihov miris', ali necu nikad reci vidi je, ona je ovakva, ona je onakva, sto li se pokrila. Nervira me samo kad vidim da se pokrila, a utegne se ili otkrije nesto. I znam da je sve otislo u nesto kao i to pokrivanje zene. Svako i svasta se pokriva. Kad malo bolje skontam, citajuci vas ovdje, razmisljate isto kao i zene, msm vecina vas.
Znate reci e ona je ovakva, onakva jer je spavala s nekim, a vi kad spavate s nekim, vi ste frajeri. Licemjerno ako nista drugo.
I ovaj @Steph se ponasa kao da je pokupio svu pamet svijeta. Lik dodje, osudjuje, popuje, a nista u zivotu ne radi, ne vidi sebe. Pravi se pametan, ali samo PRAVI forumskom pucanstvu, jer nema gdje drugo.
Znate reci e ona je ovakva, onakva jer je spavala s nekim, a vi kad spavate s nekim, vi ste frajeri. Licemjerno ako nista drugo.
I ovaj @Steph se ponasa kao da je pokupio svu pamet svijeta. Lik dodje, osudjuje, popuje, a nista u zivotu ne radi, ne vidi sebe. Pravi se pametan, ali samo PRAVI forumskom pucanstvu, jer nema gdje drugo.
LANET OLSUN!
Daj idi maltretiraj brata, opet ti kažem.
Naravno da smo frajeri, takve društvene norme.
p.s.
ufatila si se fursata raskapušo i to na sportskom forumu jer si grohnula na svakom drugom tako da u se i u svoje kljuse molit ću lijepo
#UvijekSamZaVerbalniDelikt
Nemoj se brukati bolan. 
LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VensanKasel i 15 gostiju.