jarane...ja nisam rekao da trazim neki sad alibi...al de malo ako si bolje gledao tekmu,samo je sjeckao igru,uopste nije dao da se puno igra,svaki put kad je duel svira protiv nas...svaka ruka protiv nas...ja ne znam kako nista nije nama svirao,ona situacija kad je Pepe igrao rukom iz te situacije je i pao gol.zmaj_Bosne je napisao/la:Naravno da je kradja, a sta je trebao uradit Rosseti. Da nabaci Dzeki idealnu loptu ili da dosudi neki nepostojeci penal za nas? I jos da ga on puca i tako dva puta i mi bi prosli i nebi ga ni spomenuli? Kako je samo lahko naci razlog zasto smo slabiji od Portugala. Smijesnorob do bagro je napisao/la:ne mogu skonta kako onaj Cigan svira svaki duel kad je bio...pa jel to on zna samo izvadit zute kartone protiv nas,pa ovo je kradja...i kad kaze nafaka,kakva nafaka nismo mi haman nista zasluzili
sta bi sad svaka im cast sto su dogurali do ovdje...Baraz je opet veliki uspjeh.Al kad nismo sad iskoristili sansu da odemo na neko veliko takmicenje...sta se ja imam vise nadat.Ocekivao sam bolju borbu,malo vise zalaganja...pa jbt bolje su igrali u Lisabonu,al eto sta bi sad...zao mi radi ovolike raje![]()
A ovi igraci sto imaju ja mislim da oni mogu u sledecim kvalifikacijama ponovit ovaj uspjeh (baraz), a ako budu imali i malo srece mozda i direktni plasman. Zasad je ovo bio plafon
Ovi portugalci ko da su bez ruke igrali pa nije svirao nesto