Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Moj favourite Mancini moment je kad je majstor rotacija sa 1-6 porazio mrskog neprijatelja sa periferije Manchestera.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bil volio da ''Kralj rotacija'' zamjeni Wengera na klupi Arsenala ?
Evo od naredne sezone recimo ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Cestitke na velikom jubileju najvecem u Engleskoj, jednom jedinom signoreu Manciniu..... uz zelje da nastavi tamo gdje je i stao, a to je osvajanje trofeja i da ne dopusti seljacinama da ista osvoje kako to i dolikuje......
Congratulation.....
Congratulation.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
3 trofeja za sada nadam se u buducnosti da ce City pod njegovim vodstvom jos mnoge osvojiti.A ovi sto im se ne svidja igra ne moraju ni da gledaju City.Garantujem zivotom da bi Mancini uzeo trofej sa Arsenalom iako Arsenal nije kupovao skupe igrace.Ne kazem za Ligu ali neki kup bi pao 10000 %.Gdje god je trenirao koji klub osvojio je sa njim trofej.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kad se Wenger oprosti za jedno 10 godina naravno da bi. Do tada Mancini je br.3 na svijetu odma iza Vodje i tvorca sistema rotacija Beniteza. Naravno ovo je moje skromno misljenje.M4kaveli je napisao/la:Bil volio da ''Kralj rotacija'' zamjeni Wengera na klupi Arsenala ?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
To je tvoje neznanje.
Al dobro, nisam ni ocekivao da ces napisati nesto bolje.
Al dobro, nisam ni ocekivao da ces napisati nesto bolje.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Volio bih da mi neko od ovih fanova kaže kako, kad i zašto su počeli navijati za Man City. Baš me zanima.
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Hart-Zaba-Kolo-Nasty-Rekik-Garcia-Barry-Yaya-Silva-Kun-Tev.
Zanimljivo.Nakon sto je skoro produzio ugovor Rekik ima premijerni nastup u EPL vjerovatno kao lijevi bek iako mu ta pozicija ne odgovara.Pobjeda ne bi trebala doci u pitanje jer je Reading najgora ekipa i to ubjedljivo.
Zanimljivo.Nakon sto je skoro produzio ugovor Rekik ima premijerni nastup u EPL vjerovatno kao lijevi bek iako mu ta pozicija ne odgovara.Pobjeda ne bi trebala doci u pitanje jer je Reading najgora ekipa i to ubjedljivo.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Ma ovo bi trebalo biti bušenje.Reading ima sigurno najlosiju ekipu,a samim tim i odbrana im je najlosija,jos igraju na strani,jos 6 poraza u nizu imaju.Tako da bi ovo trebala biti rutinska pobjeda Citya.
Cak sam i ja igrao hendikep Citya .
Cak sam i ja igrao hendikep Citya .
- EdenHazard
- Kontakt:
Kakav je ovo Refik na sredini 
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Svidja mi se kako razmisljas, samo ja bi na ovu listu trenerskih velikana uvrstio i Krunu Jurcica. On je, uz Beniteza, moj favorit za nasljednika SAF-a.Naravno ,da bi uzeo u obzir i Roberta, da nam ga City ne ugrabi ispred ociju.BigBigBang je napisao/la:Kad se Wenger oprosti za jedno 10 godina naravno da bi. Do tada Mancini je br.3 na svijetu odma iza Vodje i tvorca sistema rotacija Beniteza. Naravno ovo je moje skromno misljenje.M4kaveli je napisao/la:Bil volio da ''Kralj rotacija'' zamjeni Wengera na klupi Arsenala ?
Ovo je ekipa sastavljena od majstora bespotrebnog valjanja lopte. Kako su samo dosadni za gledanje jbt. Da nije Dzeksona nikad ih ne bi gledao. Prosto unistavaju igru.
Baš razmišljam rekoh nema većeg panja od Barryja kad čovjek zabi golčinu 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Naravno uz prekršaj,ali kada nije United u pitanju,onda se to ne gleda.Carlo je napisao/la:Baš razmišljam rekoh nema većeg panja od Barryja kad čovjek zabi golčinu
- anonymousHD
- Kontakt:
Čist faul ko suza. 
Uvališe ga nekako .
Lol
Koja ekipa. Ako ovo do kraja prvenstva ostane iznad 7. mjesta mogu se smatrati nevidjenim sretnicima. Nece uvijek fortuna biti naklonjena.
Koja ekipa. Ako ovo do kraja prvenstva ostane iznad 7. mjesta mogu se smatrati nevidjenim sretnicima. Nece uvijek fortuna biti naklonjena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.