Jos da se Celik digne na nogeavenija je napisao/la:
evo i peteraca
peterci su jucer dobili novu travu , deset dana treba da se trava primi ..
Ako udjemo u Ligu Prvaka posudite nam ?!avenija je napisao/la:
evo i peteraca
peterci su jucer dobili novu travu , deset dana treba da se trava primi ..
Po idejnom da, samo sto se sada proteze prica medju navijacima da ce se pokusati graditi bez spratova (to ce sve zavisiti od izrade glavnog projekta za tu tribinu i mogucnostima kako u vidu stanja na terenu tako i finansijskim). Meni ni iz dzepa ni u dzep no to znaci da tribina mora biti vise strma zbog konfiguracije terena i prostora iza tribine. Licno bi vise volio i jug kao etaznu tribinu da vidim. Prema idejnom projektu je tribina trebala da ima oko 4500 sjedalica (trenutno ima oko 2800).SlevinKelevra je napisao/la:
@Anele, prema izvornom projektu, jug je na dvije etaze?
Slike govore vise od 1000 rijeciWolffire je napisao/la:Uredjenje klupskog salona na stadionu Mladosti pri kraju. Fale cini mi se samo jos stolovi, mada su dosli ovi visoki koji ce biti u sklopu caffe-a (na trecoj fotografiji se vide) i jos par sitnica. Vec izgleda jako lijepo
Divno,još samo sektor na glavnoj tribini da bude duž cijelog terena i onda navijam za vas da izborite Europu,te igrate na svom stadionuFoSte95 je napisao/la:Slike govore vise od 1000 rijeciWolffire je napisao/la:Uredjenje klupskog salona na stadionu Mladosti pri kraju. Fale cini mi se samo jos stolovi, mada su dosli ovi visoki koji ce biti u sklopu caffe-a (na trecoj fotografiji se vide) i jos par sitnica. Vec izgleda jako lijepo
![]()
Ako bi gledao samo ovo, onda si u pravu. No, Željo je dokazao da se s relativno malo novca, uz koju je došla i lijepa akcija prikupljanja novca, može puno toga napraviti i uljepšati stadion, a ovo je samo dio toga. Uvjeren sam da kada bi naši klubovi ulagali 15-20% godišnjeg budžeta u stadione, infrastrukturu, stvari bi bile puno bolje, ali eto...Signore je napisao/la:Bilo je i vrijeme, ali dok su nam takve stvari 'rekonstrukcija' jao se nama.
Jedva čekam da vidim stadion sa tom još jednom tribinom, biće valjda aBd do sledećeg ljeta gotovadarkangel4 je napisao/la:Podebljano slovo "O" na Sjevernoj tribini Stadiona Grbavica
AnelZ je napisao/la:Po idejnom da, samo sto se sada proteze prica medju navijacima da ce se pokusati graditi bez spratova (to ce sve zavisiti od izrade glavnog projekta za tu tribinu i mogucnostima kako u vidu stanja na terenu tako i finansijskim). Meni ni iz dzepa ni u dzep no to znaci da tribina mora biti vise strma zbog konfiguracije terena i prostora iza tribine. Licno bi vise volio i jug kao etaznu tribinu da vidim. Prema idejnom projektu je tribina trebala da ima oko 4500 sjedalica (trenutno ima oko 2800).SlevinKelevra je napisao/la:
@Anele, prema izvornom projektu, jug je na dvije etaze?
badblueboylivno je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Nastavila se rekonstrukcija stadiona u Livnu
Na slici je, gledano s terena, desni dio tribine. Lijevi je odrađen, čeka se samo postavljanje stolica. Ovo je odrađeno jučer.
Samo da ne ispadnemo iz ligepa da se nova sezona i "novi" stadion otvore u koliko-toliko normalnoj ligi.
Otkad imam internet, skoro svaki dan posjećuje skyscrapercity forum i tamo sekciju sa stadionima. Obožavam stadione, obožavam građenje stadiona. Rekao bih da mi se ovom rekostrukcijom tribine, iako je to sve maleno u odnosu na nešto ozbiljnije, ostvaruje mokri san.FrancescoTotti je napisao/la:Samo nek se gradi
Tribina je duga preko 110 metara. Četiri su reda, ali na gornjem će, iza stolica na betonu, vjerojatno ići stolice na željeznim nosačima pa će ih biti pet. Bit će oko 1000 stolica. Ogroman je gornji plato, odnosno taj četvrti red, komotno su mogla još dva ovakva reda na njega da nije skupo (morali bi se raditi nosači i dodatno sve to učvrstiti). Nadam se da je zamišljeno da tu budu nosači za krov (nešto lagano možeSignore je napisao/la:Koliko ce redova imat ova tribina u Livnu? Negdje vidjeh da su najavili 1.000 stolica, ali mi imamo jednu tribinu na kojoj imaju stolice i na pet redova je negdje blizu 900. Duzina ove nase je 90m. Jedino ako je ta u Livnu 100+ metara pa da stane 1.000.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.