KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

bordobijeli
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 02 jul 2025, 16:35

Mislio sam da xe ostaviti Vrabca . Po meni je on igrac zadatka koji moze defanzivno hapsiti protivnicke bekove ,los je napadac to stoji al specijalac defanzivac 15 minuta po utakmici mogao je pomoci . Generalno očekujem finu ekipu Bosne i negdje sredinu tabele u prvoj sezoni aba lige nakon dugo godina.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 jul 2025, 16:37

2sb1996 je napisao/la:
02 jul 2025, 16:28
MElloo je napisao/la:
02 jul 2025, 16:15
Ovaj brat ima 39% za tri, al treba u petorci bar jos 1 odlican i 1 dobar suter posebno jer Atic i nije neki suter za 3 a sumnjam da ce i centar biti trojkas
Dzaba njegovih 39% ako uz Mikija i Gegu koji ne mogu van 6,75 bazen pogodit ne dodju dva sa dobrim sutem za 3 pogotovo jedan visoki koji širi reket
Fletcher Magee i da se selamimo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 02 jul 2025, 16:38

Vrabac je odličan defanzivac i moze biti jako koristan ali za novac koji je trazio se moze naci puno bolji role player. Ne vrijedi, hvala mu na svemu.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 02 jul 2025, 16:42

Arslanagic je trebao ostati,bas nigdje veze...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 02 jul 2025, 16:44

Ghuraba ti si spominjao Parsons jos prije par mjeseci 🤣 izgleda da čitaju forum. Predloži nekog krilnog centra sa solidnim šutem za 3

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 02 jul 2025, 16:51

lumani je napisao/la:
02 jul 2025, 16:17
CAZIN je napisao/la:
02 jul 2025, 16:13
lumani je napisao/la:
02 jul 2025, 16:08

Ma nude im sve i svašta ,za sada nisu bili naivni ....stay tuned.
Nudel kakvog beka šutera to nam je veoma potrebno?

Može li Gegic :mrgreen:
Gegić i u paketu neki dobar šuter :mrgreen:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 jul 2025, 16:53

slika

Ostavite nam Moju
On nam je i donio ABA 1 ligu svojim tricama protiv Voše i Ilirije
Kad nije smio niko šutnut tricu on je šutao i ko kap je ulazila u koš

PRAVDA ZA ĐOKU

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 02 jul 2025, 16:53

Bolje nek ostave Kovačevića 🤣 nego Šalića

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 02 jul 2025, 16:54

2sb1996 je napisao/la:
02 jul 2025, 16:20
InatSilniBosanski je napisao/la:
02 jul 2025, 12:57
Jel upratio neko da li je Bryce Jones produzio Igokeom?
Ode u Buducnost za 330k, tj ima ponudu
Km ili eur?

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 02 jul 2025, 16:55

Hightower je napisao/la:
02 jul 2025, 16:53
Samo nek se kotarišu Marinkovića :D

Hightower
Kontakt:

Post Postao/la Hightower » 02 jul 2025, 16:56

CAZIN je napisao/la:
02 jul 2025, 16:55
Hightower je napisao/la:
02 jul 2025, 16:53
Samo nek se kotarišu Marinkovića :D
To je pitanje sata :bih: a ne dana. Dobar početak svaka čast upravi bez greške.

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 02 jul 2025, 17:06

CAZIN je napisao/la:
02 jul 2025, 16:00
Ghuraba je napisao/la:
02 jul 2025, 15:59
02 jul 2025, 12:57
.
Auuu, evo brata Personsa, moje zelje jos od prije par mjeseci. :opaopa:

Sad je jasnije zasto nisu ostavili Lukea, jer je i ovaj momak takodjer brutalan razigravac.

Malo mi nema smisla ovo sto se postepeno rastaju s igracima iz prosle sezone, kad je valjda odmah jasno ko ostaje, a ko ne. Oprosti se sa svim preostalim i cao. :mrgreen: Doduse, ne bi me iznenadilo da Aco ostavi Salica kao rezervnog centra, nekako imam osjecaj da ga simpatise. :D
Bolje da ostavi Šalića nego drvo Marinkovića
Ne treba nijednog....

Nadam se da ce rukovodstvo voditi racuna o kompatabilnosti igraca. Persons i Atic vole igrati s loptom, tako da je mozda Gegic vec suvisan; pogotovo ako ce doci neki dominantan americki scorer (jasna prva opcija), koji bezbeli takodjer voli loptu....Mada u sustini kreatora nikad visak.

Bila bi blamcina da ostane drvo Zubac a da za Vrabca nema mjesta...Po meni je Kovacevic prosjek prosjeka, i nadam se da ce mu se ovih dana zahvaliti.....Pozeljna je stretch cetvorka.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 02 jul 2025, 17:13

Velizar je napisao/la:
02 jul 2025, 17:06
CAZIN je napisao/la:
02 jul 2025, 16:00
Ghuraba je napisao/la:
02 jul 2025, 15:59

Auuu, evo brata Personsa, moje zelje jos od prije par mjeseci. :opaopa:

Sad je jasnije zasto nisu ostavili Lukea, jer je i ovaj momak takodjer brutalan razigravac.

Malo mi nema smisla ovo sto se postepeno rastaju s igracima iz prosle sezone, kad je valjda odmah jasno ko ostaje, a ko ne. Oprosti se sa svim preostalim i cao. :mrgreen: Doduse, ne bi me iznenadilo da Aco ostavi Salica kao rezervnog centra, nekako imam osjecaj da ga simpatise. :D
Bolje da ostavi Šalića nego drvo Marinkovića
Ne treba nijednog....

Nadam se da ce rukovodstvo voditi racuna o kompatabilnosti igraca. Persons i Atic vole igrati s loptom, tako da je mozda Gegic vec suvisan; pogotovo ako ce doci neki dominantan americki scorer (jasna prva opcija), koji bezbeli takodjer voli loptu....Mada u sustini kreatora nikad visak.

Bila bi blamcina da ostane drvo Zubac a da za Vrabca nema mjesta...Po meni je Kovacevic prosjek prosjeka, i nadam se da ce mu se ovih dana zahvaliti.....Pozeljna je stretch cetvorka.
Brate moje mišljenje (a mislim i većine forumaša) da pored Delalića, Gutića i Westa više nikog ne treba ostaviti od ekipe iz prošle sezone (jedino bih zamjenio Vrabca i Gutića al haj vrijeme će pokazati šta je bolje) ali ako se ne dovede rezervni centar bolje da bude Šalić backup opcija nego Marinković mada treba dovesti jednog šutera, stretch četvorka i centra kvalitetnog mora biti prioritet.

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 02 jul 2025, 17:20

Od mladjih perspektivnih igraca, ja bih volio da se mali Hrelja dovede, da ne propada na klupi Igokee...Meni vrlo interesantan igrac, jer radi vise korisnih stvari na terenu, podsjeca na mladjeg Atica, ali sa slabijim scorerskim potencijalom (mada ga ni Atic nikad nije maksimizirao, naprotiv, postao je role player).

Kad bi nabacio sut, potencijal za seniorsku reprezentaciju, za par godina.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 02 jul 2025, 17:28

Ja sam sad prilicno siguran da Gegic ipak nece doci. Realno je ocekivati da on bude starter u abaligasima Bosninog ranga, a sad kad su Persons i Atic tu na 1 i 2, tesko je uklopiti i Gegica u prvu petorku. Teoretski i on i Atic mogu na 3 (Edin je u Breoganu vecinom i bio SF), ali obojica daleko najvise mogu doprinijeti kao sekundarni kreatori s pozicije dvojke. Jos su obojica i nekonstantni s distance (da ne kazem losi), tako da sumnjam da ce Amar dodji.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 jul 2025, 17:47

Ghuraba je napisao/la:
02 jul 2025, 17:28
Ja sam sad prilicno siguran da Gegic ipak nece doci. Realno je ocekivati da on bude starter u abaligasima Bosninog ranga, a sad kad su Persons i Atic tu na 1 i 2, tesko je uklopiti i Gegica u prvu petorku. Teoretski i on i Atic mogu na 3 (Edin je u Breoganu vecinom i bio SF), ali obojica daleko najvise mogu doprinijeti kao sekundarni kreatori s pozicije dvojke. Jos su obojica i nekonstantni s distance (da ne kazem losi), tako da sumnjam da ce Amar dodji.
Ne znam na koji nacin dolazak Personsa moze poremetiti dolazak Gegica. Atic je 80% karijere igrao na poziciji trojke realno je da ima mjesta i za jednog i drugog.

Ovaj tvoj Persons je bas ozbiljan igrac, moze komotno biti i point first igrac, jako lijepo vidi teren a ima i sut.

Ja se nadam Gegicu kao i Mikiju, Penava mi je isto kvalitetna opcija. I to bi otprilike bio neki maximum koji bi se mogao izvuci od domacih igraca. Na cetvorki bi doveo dva stranca koja bi se nadopunjavali. Za sada jako lijepo dovode i jedino sto mi je nejasno je ostanak Gutica tj odlazak Vrabca. Ovo sto brat dize ustanak da se ostavi Salic ne bih komentirao :rol: .

PG: Persons, West
SG: Gegic?, X, Gutic
SF: Atic, Delalic
PF: X, X, Jasaravic
C: Halilovic, X

Po meni bi ovako nekako trebao izgledati roster za sljedecu sezonu, dovedemo li Gegica i Halilovica prakticki bi do kraja trebali dovesti samo pojacanja na poziciji krilnog centra.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 jul 2025, 17:52

Izgleda igramo i Europacup uz ABA ligu.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 02 jul 2025, 17:53

02 jul 2025, 17:47
Ghuraba je napisao/la:
Ne znam na koji nacin dolazak Personsa moze poremetiti dolazak Gegica. Atic je 80% karijere igrao na poziciji trojke realno je da ima mjesta i za jednog i drugog.

Ovaj tvoj Persons je bas ozbiljan igrac, moze komotno biti i point first igrac, jako lijepo vidi teren a ima i sut.

Ja se nadam Gegicu kao i Mikiju, Penava mi je isto kvalitetna opcija. I to bi otprilike bio neki maximum koji bi se mogao izvuci od domacih igraca. Na cetvorki bi doveo dva stranca koja bi se nadopunjavali. Za sada jako lijepo dovode i jedino sto mi je nejasno je ostanak Gutica tj odlazak Vrabca. Ovo sto brat dize ustanak da se ostavi Salic ne bih komentirao :rol: .

Po meni bi ovako nekako trebao izgledati roster za sljedecu sezonu, dovedemo li Gegica i Halilovica prakticki bi do kraja trebali dovesti samo pojacanja na poziciji krilnog centra.
To bi bio uzasan spacing za petorku u modernoj kosarci.Na pozicijama 2 i 3 imati skoro non shootere je nemoguce u 2025

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 jul 2025, 17:56

MElloo je napisao/la:
02 jul 2025, 17:53
02 jul 2025, 17:47
Ghuraba je napisao/la:

To bi bio uzasan spacing za petorku u modernoj kosarci.Na pozicijama 2 i 3 imati skoro non shootere je nemoguce u 2025
Pa na 3 su vec potvrdjeni i Atic i Dela…

To je cijena koju ces platiti ako hoces dovoditi reprezentativce. Uostalom svi ostali igraci koje tek treba dovesti mogu biti suteri niko nam ne brani.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.