Strasno
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Al cuj tampon zona na istocnoj tribini
Strasno
Strasno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Prema nezvaničnim informacijama iz Željezničara su prvo ponudili 700 ulaznica što su iz FK Sarajevo kategorično odbili. Zatim su iz kluba s Grbavice ponudili 1100 ulaznica, no iz bordo tabora nisu pristali ni na tu ponudu.Medikament je napisao/la:idiote mup postavlja uslove.Lakoste je napisao/la:Derbi je unisten, hvala kamataru Misimovicu i ostalim dupelizcima.
glup potez mupa, otjeraće i ovo malo raje što gleda utakmice sa ovakvim pristupom.
Nauci se komunicirati.
Ovo fakat. Dok se navijaci sirom Europe bore protiv ovoga, ovaj likuje nad represijom.samirr je napisao/la:Mene stid šta pišešVirtu4l je napisao/la:piš piš![]()
lična karta huligani, pa onda na utakmicu
Sta onda duskutovati sa takvim covjekom?
Ti baš nemaš obraza. MUP je postavio do sad neviđene uslove u našem fudbalu, koje su u našem klubu spremni ispuniti da bi vas 1090 prisustvovalo utakmici i opet imaš obraza nešto prigovoriti? Stvarno si postao očajan.Lakoste je napisao/la:Derbi je unisten, hvala kamataru Misimovicu i ostalim dupelizcima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta češ diskutovati s kantom godine. Ali ovo je njemu vrhunac diskusije ili vaditi nekom postove od prije 5 godina.Evander je napisao/la:Ovo fakat. Dok se navijaci sirom Europe bore protiv ovoga, ovaj likuje nad represijom.samirr je napisao/la:Mene stid šta pišešVirtu4l je napisao/la:piš piš![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Medikament
- Kontakt:
Novi sastanak imali smo danas na Stadionu Grbavica poslije kojeg je MUP postavio određene uslove koji se moraju ispuniti kako bi se utakmica mogla odigrati uz prisustvo navijača oba kluba.Lakoste je napisao/la:Prema nezvaničnim informacijama iz Željezničara su prvo ponudili 700 ulaznica što su iz FK Sarajevo kategorično odbili. Zatim su iz kluba s Grbavice ponudili 1100 ulaznica, no iz bordo tabora nisu pristali ni na tu ponudu.Medikament je napisao/la:idiote mup postavlja uslove.Lakoste je napisao/la:Derbi je unisten, hvala kamataru Misimovicu i ostalim dupelizcima.
glup potez mupa, otjeraće i ovo malo raje što gleda utakmice sa ovakvim pristupom.
Nauci se komunicirati.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Kakva bolan represija?Evander je napisao/la:Ovo fakat. Dok se navijaci sirom Europe bore protiv ovoga, ovaj likuje nad represijom.samirr je napisao/la:Mene stid šta pišešVirtu4l je napisao/la:piš piš![]()
Nece se domaci navijaci uklanjati sa tribine da bi se prostor napravio gostujucim, uz to dodaj jos vas rusilacki pohod gdje niko nije budala da ponovo napravi iste greske kao prosli put, ja da se pitam dao bi vam 500.karata, pa bujrum ili uzmi ili ostavi ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Nasi su insistirali da ne bude tampon zone na istoku i da bude jedno slovo na sjeveru...al kur.ac mup se sprema ko da je ratLakoste je napisao/la:Prema nezvaničnim informacijama iz Željezničara su prvo ponudili 700 ulaznica što su iz FK Sarajevo kategorično odbili. Zatim su iz kluba s Grbavice ponudili 1100 ulaznica, no iz bordo tabora nisu pristali ni na tu ponudu.Medikament je napisao/la:idiote mup postavlja uslove.Lakoste je napisao/la:Derbi je unisten, hvala kamataru Misimovicu i ostalim dupelizcima.
Nauci se komunicirati.
znaci kriv je zeljo zbog zahtjeva koje je MUP postavio hahahahha
lobotmci sa koseva
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
E čuj represija, Evander ponovo blistaHrasno1921 je napisao/la:Kakva bolan represija?Evander je napisao/la:Ovo fakat. Dok se navijaci sirom Europe bore protiv ovoga, ovaj likuje nad represijom.samirr je napisao/la: Mene stid šta pišeš
Sta onda duskutovati sa takvim covjekom?![]()
Nece se domaci navijaci uklanjati sa tribine da bi se prostor napravio gostujucim, uz to dodaj jos vas rusilacki pohod gdje niko nije budala da ponovo napravi iste greske kao prosli put, ja da se pitam dao bi vam 500.karata, pa bujrum ili uzmi ili ostavi ...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- themaniaks
- Kontakt:
kuci lijepo pa u kuhinji stolice palite i huligane glumiteSarajlijica1946 je napisao/la:Jesi glup, mene stid.themaniaks je napisao/la:Sabrina pokazala muda hahahah Siljak je kitom po celu udaro miske zguza...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Poraz sarajevskog derbija, fudbalskog duha i rivaliteta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
[/quote]
Ovo fakat. Dok se navijaci sirom Europe bore protiv ovoga, ovaj likuje nad represijom.
Sta onda duskutovati sa takvim covjekom?[/quote]
Kakva bolan represija?
Nece se domaci navijaci uklanjati sa tribine da bi se prostor napravio gostujucim, uz to dodaj jos vas rusilacki pohod gdje niko nije budala da ponovo napravi iste greske kao prosli put, ja da se pitam dao bi vam 500.karata, pa bujrum ili uzmi ili ostavi ...[/quote]
Pricam o legitimaciji navijaca koji kupuju karte.
U Italiji, Hrvatskoj i mnogi drugim drzavama navijaci se godinama bore protiv toga. To je represija. Ali ti ocito pojma nemas sta se desava dalje od tvog golubarnika.
Ovo fakat. Dok se navijaci sirom Europe bore protiv ovoga, ovaj likuje nad represijom.
Sta onda duskutovati sa takvim covjekom?[/quote]
Kakva bolan represija?
Nece se domaci navijaci uklanjati sa tribine da bi se prostor napravio gostujucim, uz to dodaj jos vas rusilacki pohod gdje niko nije budala da ponovo napravi iste greske kao prosli put, ja da se pitam dao bi vam 500.karata, pa bujrum ili uzmi ili ostavi ...[/quote]
Pricam o legitimaciji navijaca koji kupuju karte.
U Italiji, Hrvatskoj i mnogi drugim drzavama navijaci se godinama bore protiv toga. To je represija. Ali ti ocito pojma nemas sta se desava dalje od tvog golubarnika.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 apr 2017, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Davno je nestao taj derbi i fudbalski duh u ovom gradu.uNbx je napisao/la:Poraz sarajevskog derbija, fudbalskog duha i rivaliteta.
- Neandertalac
- Kontakt:
Realno, ima smisla. Oko Grbavice trenutno ima kamenja za jednu mini piramidu a društvo trenutno, samo dno dna. Nije nemoguće da bi se desili neredi i to ( kamenje ) naoružanih navijača. Ovo jeste činjenica.Virtu4l je napisao/la:Ti baš nemaš obraza. MUP je postavio do sad neviđene uslove u našem fudbalu, koje su u našem klubu spremni ispuniti da bi vas 1090 prisustvovalo utakmici i opet imaš obraza nešto prigovoriti? Stvarno si postao očajan.Lakoste je napisao/la:Derbi je unisten, hvala kamataru Misimovicu i ostalim dupelizcima.
Poražavajuće je u Šta se Sarajevo kao grad pretvorilo. Sramota velika.
Mup je jedna velika qarina puna nesposobnjakovića i idiota. Protiv Čelika zadnja, 15 minuta drže gledaoce protiv njihove volje radi dva autobusa. Još raja sa djecom krenula ranije da izbjegnu gužvu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pošto se kod nas sa godišnjom može uvesti jedno dijete mlađe od 12 godina ja se ovom prilikom dobrovoljno nudim da uvedem denchia ili evandera na utakmicu. Nemojte se stiditi i javite se da vas uvedem na derbi.

Normalno da je kriv, ponuditi samo 700 ulaznica, pa onda 1100. Nakon toga nisu pristali na 1500. Kupovina ulaznica sa licnom kartom, sramota.
- themaniaks
- Kontakt:
O sarajevskom derbiju i carima istog trebali ste razmisljati prije glumatanja beogradjana.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Tako je majstore,iskljucivo siljak naredio da se samo sa licnom moze uzeti kartaLakoste je napisao/la:Normalno da je kriv, ponuditi samo 700 ulaznica, pa onda 1100. Nakon toga nisu pristali na 1500. Kupovina ulaznica sa licnom kartom, sramota.
- MocMahale444
A samiru maću? Haljinica boje lila foloviarelinho je napisao/la:Pošto se kod nas sa godišnjom može uvesti jedno dijete mlađe od 12 godina ja se ovom prilikom dobrovoljno nudim da uvedem denchia ili evandera na utakmicu. Nemojte se stiditi i javite se da vas uvedem na derbi.![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.