gdje vidis rezultat ja odigrah keca po slije sto ovaj rece ovoVedrns je napisao/la:13-11 nakon 24 minute igre (ako nekog zanima)po'marke je napisao/la:SEHA liga: Vojvodina-Metalurg 1 kvota 2,10
Metalurg bez 8 igraca; sastav bez čak osam standardnih prvotimaca. Darko Stanić, Naumče Mojsovski i Zlatko Mojsoski su ostali kod kuće, kao i Nikola Kedžo (trovanje hranom) i nedovoljno oporavljeni Filip Mirkulovski, a sve u cilju da se odmore i što bolje dočekaju meč sa Vardarom narednog četvrtka.
Trojka Atman – Markovski – Jonovski, nalazi se na rehabilitaciji u Sloveniji.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Naso sam da gledam uzivo mec preko RTV1 televizije, http://rtv.rs/sr_lat/uzivo" onclick="window.open(this.href);return false; -> klikni na TV1DR.HOUSE je napisao/la:gdje vidis rezultat ja odigrah keca po slije sto ovaj rece ovoVedrns je napisao/la:13-11 nakon 24 minute igre (ako nekog zanima)po'marke je napisao/la:SEHA liga: Vojvodina-Metalurg 1 kvota 2,10
Metalurg bez 8 igraca; sastav bez čak osam standardnih prvotimaca. Darko Stanić, Naumče Mojsovski i Zlatko Mojsoski su ostali kod kuće, kao i Nikola Kedžo (trovanje hranom) i nedovoljno oporavljeni Filip Mirkulovski, a sve u cilju da se odmore i što bolje dočekaju meč sa Vardarom narednog četvrtka.
Trojka Atman – Markovski – Jonovski, nalazi se na rehabilitaciji u Sloveniji.![]()
16-14 poluvrijeme.
ajde udinese daj taj gol pizda mu materna 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
A ovih raspada od rukometasa braco mila c c c c 
EDIT : 9 MIN do kraja rezultat 21-25
EDIT : 9 MIN do kraja rezultat 21-25
-
sarajevo81
- Kontakt:
milanist je napisao/la:ajde udinese daj taj gol pizda mu materna
BILBAO-LEVANTE 3+ 1.65, OBA DAJU I 3+ 2.20
BILBAO-LEVANTE OVER 1.5 1.POL. 2.50, OBA DAJU U 1.POL. 4.50
njihov H2H kaže da u prvim utakmicama pada barem tri gola
danas nisu išla prva poluvremena, ali ajde bilo u drugom golova i ovdje i celtic
BILBAO-LEVANTE OVER 1.5 1.POL. 2.50, OBA DAJU U 1.POL. 4.50
njihov H2H kaže da u prvim utakmicama pada barem tri gola
danas nisu išla prva poluvremena, ali ajde bilo u drugom golova i ovdje i celtic
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 09 nov 2013, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
sarajevo81 je napisao/la:milanist je napisao/la:ajde udinese daj taj gol pizda mu materna![]()
za kolko cekas?
ma ne mozes dobiti ni 45 km-cica
da probamo ovo:
Cercle Brugge - Kortrijk 2 @2.40
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Pale_Companion je napisao/la:Borussia M'gladbach Over 2.5 3.00
(Team Total Goals)
Max Kruse (To Score at Any Time) 2.25
Agieren statt reagieren
Skopje MZT-Krka 1.pol. 2 2.80
mislim da će gosti bolje otvoriti utakmicu i utići na odmor sa vodstvom, u nastavku moguć i preokret ali poluvrijeme bi trebalo otići na stranu gosta
mislim da će gosti bolje otvoriti utakmicu i utići na odmor sa vodstvom, u nastavku moguć i preokret ali poluvrijeme bi trebalo otići na stranu gosta
Ima li onih majstora za NBA večeras ? SInoć sam uzeo neke parove odavde i uzeo sam neku lovu, pa hajde vi što pratite ako vam nije mrsko dajte nešta i za večeras 
ZELJEZNICAR 1921!
Prijatelju ja bi ti predlozio R.Gay preko 16,5, Aldridge preko 21,5 Brooklyn-Indiana (plus 2,5) 2hamzaTM87 je napisao/la:Ima li onih majstora za NBA večeras ? SInoć sam uzeo neke parove odavde i uzeo sam neku lovu, pa hajde vi što pratite ako vam nije mrsko dajte nešta i za večeras
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kako otvoriti račun u premieru ako neko zna i koliko je potrebno na početku uplatiti 
samo undere na igrace ganjajhamzaTM87 je napisao/la:Ima li onih majstora za NBA večeras ? SInoć sam uzeo neke parove odavde i uzeo sam neku lovu, pa hajde vi što pratite ako vam nije mrsko dajte nešta i za večeras
toronto 1
cleveland 1
lee under 20
bass under 14
houston LAC 214+ (neki dan isli preko 250 u regularnom dijelu)
i ne bih vam preporucio ali ja vjerovatno igram
irving preko 20
nije ove sezone ja mislim nijednom presao
ali ne drze ga dzaba na toj granici
dobar je i ako danas protiv phile ne prebaci ne znam kad ce
PREMIER
odes u poslovnicu i kazes "hocu da otvorim racun"
minimalna uplata je ja mislim 1 KM...ali da ne bi doslo do zabune sa 5 KM sigurno mozes
FK Sloboda Tuzla
Za veceras
Orlando 97,5 manje
O.J Mayo 16,5 vise
Atlanta - Orlando (201,5) manje
Orlando 97,5 manje
O.J Mayo 16,5 vise
Atlanta - Orlando (201,5) manje
-
gojzerica
- Kontakt:
Odeš u poslovnicu, kažeš radnici da hoćeš da otvoriš račun, ona ti traži ličnu.. nakon toga ti ona da neki papir na kojem je aktivacijski kod, odeš kući, otvoriš Premierovu stranicu, ideš na aktivaciju.Civa je napisao/la:Kako otvoriti račun u premieru ako neko zna i koliko je potrebno na početku uplatiti
Nakon toga možeš otići nazad u kladionicu da uplatiš pare na račun, minimalno 1KM možeš staviti.
ma samo odes u kladionicu i das licnu radnici ona ce ti sve ispunit ti samo potpises i to je to a nemoras nista uplacivat odma na racunCiva je napisao/la:Kako otvoriti račun u premieru ako neko zna i koliko je potrebno na početku uplatiti
joj hamo vidi mu glave
ev nekoliko prijedloga za vcr nba liga
atlanta1
houstn klipersi vise koseva
griifin manje od 21
dalas 2
atlanta1
houstn klipersi vise koseva
griifin manje od 21
dalas 2
joj hamo vidi mu glave
dali uzima premier sta sebi kad je u pitanju prijevremena isplata?
20%FC BAYERN je napisao/la:dali uzima premier sta sebi kad je u pitanju prijevremena isplata?
nekad se jednostavno ne isplati uzeti tu prijevremenu
FK Sloboda Tuzla
podijelis dobitak sa preostalim kvotama parova i onda premier uzima 20 % od toga dobitka.FC BAYERN je napisao/la:dali uzima premier sta sebi kad je u pitanju prijevremena isplata?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.