Razumijemo seeffe_sa je napisao/la:Pragmatičnost, moderiranje, lagano, mudro, a opet autoritativno vođenje ekipe. Lagano podsticanje ekipe, bodrenje, razgovori, motivacija. Rad na zajedništvu...I faktički im čovjek kaže da igraju fudbal...![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ma nema tu šta sorry, mi i protiv vašeg b sastava skidamo gaće.schickeria je napisao/la:Kao sto sam i najavio ,freiburg celtic hsv ce biti tri lakse utakmice(sorry ledar)...
ovo je ono gdje je ribery najbolji, nadam se da ce i coman nauciti bas to, da se smiri kod centarsuta i pogleda. Mogao bi biti prvi asistent ekipedirkules je napisao/la:Jupp: "I told Coman that he should slow down before the goal line and raise his head up. It can be that simple"
Jupp bi mogao od Comana napraviti top krilo, fizikalije su tu, samo mozak da vise funkcionise pri donosenju odluka, jos nisanske sprave da namjesti i bonbona
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam nedavno rekao da ako dogodine budemo imali Comana i Kimmicha kao vec super isprofilisane igrace te igrace koji ce uvijek biti prvi izbor, mozemo biti prezadovoljni.
Generalno, cilj uprave je stvarati sebi igrace a po sezoni da dobijes jednog ili dva mlada igraca koji ce biti clanovi udarne postave nije mala stvar.
Od sezone 2018-2019 forsirati Sanchesa i polako ubacivati u kadar mlade igrace, tipa Friedl koji je sinoc opet bio na klupi i on ce kad tad dobiti svoju sansu.
Sto se utakmice tice, bas rutinski.
Mnogo zalaganja, trke, zelje i borbenosti. Jupp je definitivno napravio pomak u svemu a jos veci napredak se ocekuje u narednom periodu.
Generalno, cilj uprave je stvarati sebi igrace a po sezoni da dobijes jednog ili dva mlada igraca koji ce biti clanovi udarne postave nije mala stvar.
Od sezone 2018-2019 forsirati Sanchesa i polako ubacivati u kadar mlade igrace, tipa Friedl koji je sinoc opet bio na klupi i on ce kad tad dobiti svoju sansu.
Sto se utakmice tice, bas rutinski.
Mnogo zalaganja, trke, zelje i borbenosti. Jupp je definitivno napravio pomak u svemu a jos veci napredak se ocekuje u narednom periodu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Brat koman...
Što se mene tiče, nek se zna da rahat spavam
Zamjena za riberija je tu. Još kad jupko udari par finesa, sigurni smo što se tiče zamjene za riberija.
E moj juve
Što se mene tiče, nek se zna da rahat spavam
Zamjena za riberija je tu. Još kad jupko udari par finesa, sigurni smo što se tiče zamjene za riberija.
E moj juve
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Nemamo mi sta zalit Juve da su pogrijesili, puno vise je Bayern pogrijesio sa nekim odlukama. Pustiti Costu, je puno veci promasaj nego sto je Juventus pustio Comana. DA je bogdom i Sanches ostao u ekipi da vidimo sta mu Jupp moze donijeti.
Pravi test ce biti Paris u Minhenu i vjerujem da cemo tu pokazati prave konture nase igre. Da li ce to opet biti ono bezidejno kruzenje oko gola, gdje nam Paris slaze jednu za drugom kontru, ili cemo pak biti opasni da pucamo sa svih oruzja...
Pravi test ce biti Paris u Minhenu i vjerujem da cemo tu pokazati prave konture nase igre. Da li ce to opet biti ono bezidejno kruzenje oko gola, gdje nam Paris slaze jednu za drugom kontru, ili cemo pak biti opasni da pucamo sa svih oruzja...
Stern des Südens
- Centre forward
- Kontakt:
I Costa i Coman su igrači sistema. Ako im koncept ne odgovara, to je igrač manje na terenu. To je razlika između dobrog igrača, i recimo Robena, koji je svjetska klasa i uvijek je spreman da izmisli nešto i protivniku u momentu napravi opasnost.
Ko je od nas pogriješio, pokazaće vrijeme?! Za nas je Coman i bolja varijanta, jer je mlađi, može još puno da napreduje, treniralo ga je par trenera svjetske klase, dok je Costa već ugodinama i malo je vjerovatno da može napredovat'.
Ko je od nas pogriješio, pokazaće vrijeme?! Za nas je Coman i bolja varijanta, jer je mlađi, može još puno da napreduje, treniralo ga je par trenera svjetske klase, dok je Costa već ugodinama i malo je vjerovatno da može napredovat'.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kao što rekoh, mirno spavam. Ako ne bude povreda, ubijeđen sam da ćemo ih uzeti i to glatko.proFCB je napisao/la:Pravi test ce biti Paris u Minhenu
Koja bi tek klasa bio da ima dvije nogeCentre forward je napisao/la:recimo Robena, koji je svjetska klasa
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ne bi igrao u Bayernu...sekerbay je napisao/la:Koja bi tek klasa bio da ima dvije nogeCentre forward je napisao/la:recimo Robena, koji je svjetska klasa
Stern des Südens
Da je imao jos I desnu ni lijeva mu ne bi bila ovakva jer bi manje radio sa njom a onda bi time imao manji plafon sto se tice tehnike noge I ne bi blizu bio ovog nivoa. Tako da je ovo najbolji Robben koji je mogao biti.
Robben da zna sa desnom zvao bi se Lionel Messi
Messi da zna sa desnom ne bi bio Messi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa nisu Ousman Dembele

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bio bi lesisekerbay je napisao/la:Koja bi tek klasa bio da ima dvije noge
ti šljivo de ne prospipaj se, čuj ovo najbolji mogući.
Comana treba još utegnuti, ovo je dobro, ali nekakvo labavo,
stoji da ima potencijal da bude svjetsko krilo.
Čini se da James ne može nikako igrati krilo, čak sam sigurniji da se Miler tu i podosta bolje snalazi, čini mi se da je sprint za Jamesa skoro stran pojam,
James je Miske ili Diego, dakle čista ortodoksna desetka.
Može Miler u ovom Jupovom igrati krilo poprilično dobro, ima tu prostora za istrčati, ne igramo više na postavljenu odbranu gdje je on u takvoj soluciji neupotrebljiv, nula bodova. Tako da ćemo u budućnosti vjerujem dosta gledati i ovu kombinaciju,
zasad se zna, samo sigurno i uigrano ovo što dosad igra dok se povežu konci, utegne mašina i uhvati kontinuitet ponižavanja protivnika.
Messi zna desnom nogom bolje nego Rafinhasljivo je napisao/la:Messi da zna sa desnom ne bi bio Messi.
Kao u stara vremena: ekipa igra, a gledam i nemam nikakve brige, jer znam da cemo pobijediti. 2013. smo tako igrali da ja uopce nisam bio u vecini utakmica uplasen za rezultat, posto je ekipa "mljela". Tesko cemo to ponoviti, ali bar i "odraz" te igre raduje.
Sto se tice sinocnje predstave:
1. Kimmichov ofanzivni potencijal je nevjerovatan.
2. Coman je izuzetno opasan, te svojim driblingom i brzinom dosta problema pravi. Mnogo napada je islo po njegovoj strani, te samo da zavsnicu popravi i bit ce odlican.
3. Bekovi su, cini mi se, malo u sredinu ulazili, a to nije toliko tipicno za Juppovu igru.
4. Direktna igra, brz prenos lopte, presing i automatske kontre, bez igranja u sirinu. Cilj je osvojiti loptu i odmah "navaliti" na gol, sto brze i sto direktnije. Kada je protivnik iza lopte, preko krila se nastoji sto efikasnije ugroziti gol.
Sve u svemu, tek je pocetak. Ozbiljnijih protivnika ce biti i to ce dati pravu sliku gdje smo, ali za razliku od Carlovog "mrtvila", ekipa vec sada nesto KONKRETNO IGRA, a to od Pepa nismo imali.
Sto se tice sinocnje predstave:
1. Kimmichov ofanzivni potencijal je nevjerovatan.
2. Coman je izuzetno opasan, te svojim driblingom i brzinom dosta problema pravi. Mnogo napada je islo po njegovoj strani, te samo da zavsnicu popravi i bit ce odlican.
3. Bekovi su, cini mi se, malo u sredinu ulazili, a to nije toliko tipicno za Juppovu igru.
4. Direktna igra, brz prenos lopte, presing i automatske kontre, bez igranja u sirinu. Cilj je osvojiti loptu i odmah "navaliti" na gol, sto brze i sto direktnije. Kada je protivnik iza lopte, preko krila se nastoji sto efikasnije ugroziti gol.
Sve u svemu, tek je pocetak. Ozbiljnijih protivnika ce biti i to ce dati pravu sliku gdje smo, ali za razliku od Carlovog "mrtvila", ekipa vec sada nesto KONKRETNO IGRA, a to od Pepa nismo imali.
Spamm
- farinelli123
- Kontakt:
Bice zanimljivo videti sta moze Hames u ovoj ubitacnoj tranziciji.Klare je napisao/la:
Čini se da James ne može nikako igrati krilo, čak sam sigurniji da se Miler tu i podosta bolje snalazi, čini mi se da je sprint za Jamesa skoro stran pojam,
James je Miske ili Diego, dakle čista ortodoksna desetka.
•
- bavaracmujo
- Kontakt:
Pozdrav nakon sto godina evo i mene opet, da se malo ukljucim, ipak dolaskom jupa neke stvari se vracaju u normalu.
Na temi uvijek isto sve, svak pametuje kako misli da je najbolje, pojedinci kritikuju sve i svakoga al sustina je ista uvijek i svak misli da je upravu.
Starija raja slabije pise, omladini niko nevalja itd.
Jedno pitanje za ove aktivne ako je moguce da mi neko objasni, po cemu je alaba kao bolji sad nego pod carlom i kakav je to napredak on napravio, po mom misljenju trenutno najgori igrac ekipe.
Na temi uvijek isto sve, svak pametuje kako misli da je najbolje, pojedinci kritikuju sve i svakoga al sustina je ista uvijek i svak misli da je upravu.
Jedno pitanje za ove aktivne ako je moguce da mi neko objasni, po cemu je alaba kao bolji sad nego pod carlom i kakav je to napredak on napravio, po mom misljenju trenutno najgori igrac ekipe.
- muhamedhulk
- Kontakt:
sutra 'klasiker' protiv hsv-a na sjeveru. 
odmjerene izjave pred utakmicu; kaze jupp da je hsv mnogo bolji nego to tabela govori. ocigledno da smo u grcu kod gostovanja, pa trener zeli da potvrde one dobre tekme kuci: 'nie zurückstecken, nie zufriedengeben!'
i dalje zeli sigurnost i cvrstinu nazad, automatski nece mijenjati previse - jedna ili dvije izmjene. kaze da rotacija dolazi na red poslije podizanja samopouzdanja i pomenute sigurnosti u igri.
odmjerene izjave pred utakmicu; kaze jupp da je hsv mnogo bolji nego to tabela govori. ocigledno da smo u grcu kod gostovanja, pa trener zeli da potvrde one dobre tekme kuci: 'nie zurückstecken, nie zufriedengeben!'
i dalje zeli sigurnost i cvrstinu nazad, automatski nece mijenjati previse - jedna ili dvije izmjene. kaze da rotacija dolazi na red poslije podizanja samopouzdanja i pomenute sigurnosti u igri.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
schickeria
- Kontakt:
Pristup njegov je bitno drugaciji,takoder vise tezimo brzoj i okomitijoj igri nakon osvojene lopte ,ne zabija se u sredinu vec se drzi crte i pravolinijske igre.bavaracmujo je napisao/la:Pozdrav nakon sto godina evo i mene opet, da se malo ukljucim, ipak dolaskom jupa neke stvari se vracaju u normalu.
Sto bude sezona odmicala alaba ce biti sve bolji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.