nasikira me bolan, kako si tako glup.. kakoo??
suze me obliše

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nasikira me bolan, kako si tako glup.. kakoo??
hahahaha
http://****/Darkec/answer/21000495415SPY je napisao/la:nasikira me bolan, kako si tako glup.. kakoo??
suze me obliše
Ništa, ubijam se od dosade, ovo vrijeme loše itd.GunnerS je napisao/la:
@legenda care moj šta mai ?!
I kod nas istoGunnerS je napisao/la:Evo kod nas mješa kiša s snijegom. Ovo se nebo napilo pa mješa![]()
Dosada i kod nas...
Najavljena pressica za dodatna objasnjenja u vezi Ultras Vukovabagrcavi je napisao/la:Ameleeeeeeeeeeeee kakva je situacija u Goraždu, hoće li u četvrtak i petak biti kakvih dešavanja ?
Nikakva zapadosmo u snijeg, signala mi nemabagrcavi je napisao/la:Ameleeeeeeeeeeeee kakva je situacija u Goraždu, hoće li u četvrtak i petak biti kakvih dešavanja ?
Vratio se kući?? aferim momčino, jesu baš lijepe??GunnerS je napisao/la:Ma kakvo Sarajevo i Sarajke, lijepe moje Prozorke <3 <3![]()
Šta je sa tobom ?! Jesil se oženio napokon ?!
Kakav ćema, on se izgleda zaljubio..
ja ba, pa me interesuje ima li šta novolegenda reala je napisao/la:Nikakva zapadosmo u snijeg, signala mi nemabagrcavi je napisao/la:Ameleeeeeeeeeeeee kakva je situacija u Goraždu, hoće li u četvrtak i petak biti kakvih dešavanja ?![]()
ne znam jel to solaziš vamo
![]()
Šta si ti ono završio ??GunnerS je napisao/la:Ma nisam se vratio skroz al više sam dole nego gore![]()
Ako tebe ne vole koga onda vole
ništa sve po starom, vrijeme loše, našo si pravi vakat za dolazak.bagrcavi je napisao/la: ja ba, pa me interesuje ima li šta novo![]()
dolazim da pozdravim Vukove sa Drine
Pa sad si reko moje lijepe ProzorkeGunnerS je napisao/la:Neko te je slagoNemoj dolazit nit ti meni nit ću ja tebi
Šta je Štefane ŠćepovićuDevil je napisao/la:E moj legendo.
Ljepe su za mene, za tebe nisulegenda reala je napisao/la:Pa sad si reko moje lijepe ProzorkeGunnerS je napisao/la:Neko te je slagoNemoj dolazit nit ti meni nit ću ja tebi
![]()
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, rio_Ferdy88 i 35 gostiju.