Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
samozeljo1987 je napisao/la:samozeljo1987 je napisao/la:Hoće li ko kupit čipova za znyga poker na fb ? moze pp
Majke mi sam imao visoko mišljenje o tebi, ali kako koji danDevil je napisao/la:Hoces da ti kazem mrs il' da to lepo upakujem ?![]()
A jbg desava se,ti si kod mene odavno u minusu.legenda reala je napisao/la:Majke mi sam imao visoko mišljenje o tebi, ali kako koji danDevil je napisao/la:Hoces da ti kazem mrs il' da to lepo upakujem ?![]()
Stvarno ne znam čime sam to zaslužioDevil je napisao/la: A jbg desava se,ti si kod mene odavno u minusu.
mladiću opet mi se obraćate, a ja ne znam ko ste viPrescritto je napisao/la:Jesi malo morgen.
Jok čekamo Mirzu da uđeGunnerS je napisao/la:Legenda vrijeme spavat možda ?!
Kažem ti kao da nije Srbin, nikad uslugu čovjeku ne bi učinioAgresivnoDjubre je napisao/la:Dobar je legenda,za razliku od @Devila.![]()
Lik mi nece talenta uzeti,nema veze.Ja cu njega u Leeds progurat.
Ma kakav on,gleda samo sebe i nikog vise.legenda reala je napisao/la: Kažem ti kao da nije Srbin, nikad uslugu čovjeku ne bi učinio
Evo gledam po prvi put u zivotu hahahalegenda reala je napisao/la:Emire hajde da gledamo Mirzu, evo tri trojke zabio![]()
Ja kad imam prenos na tv-u on ne igra, kad nema, on razvaljujeAgresivnoDjubre je napisao/la: Evo gledam po prvi put u zivotu hahaha
Al haman da cu zaspat.
kaže nam dečko koji je zaluđen Juventusom, u Torinu nikad nije bio, ma šta u Torinu pa u Fiata nikad nije sjeo, šta dalje da pričamoPrescritto je napisao/la:Šta ćeš to gledat, nećeš se hljeba najest gledajući ga, nit ti je rod nit pomozi Bog.
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 5 gostiju.